Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonraki neslin Uncharted'ını Quantum Break ile kıyaslamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Sonraki neslin Uncharted'ını Quantum Break ile kıyaslamak lazım.

Peki Forza 6 ile lococycle in arasında bana 1 tane fark söyleyebilirmisin ? Ben lococycle derim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun çıkınca uncharted 4 den daha iyi grafiklere sahip olacak.Ve oyun şuanki hali bile uncharted 4 den daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 6 Ağustos 2015; 17:07:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Bu oyun çıkınca uncharted 4 den daha iyi grafiklere sahip olacak.Ve oyun şuanki hali bile uncharted 4 den daha iyidir.

içindeki kötü ruhu söküp çıkartacağım evlat

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvet Getiren -- 6 Ağustos 2015; 18:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Peki Forza 6 ile lococycle in arasında bana 1 tane fark söyleyebilirmisin ? Ben lococycle derim mesela.

lococycle ne?
  • quote:

quote:

Viva Pinata sıkıştırmazsak olmaz.

• quote:

quote:

Kimse kusura bakmasın ben de Crash Bandicoot Warped diyorum, haksız mıyım?

• Ne boş adamlar var şu forumda ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Ne boş adamlar var şu forumda ya

iman dolu yeni nesil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvet Getiren -- 6 Ağustos 2015; 23:53:26 >
  • Şöyle Hollywood yüzleri olan oyunlar da pek bir güzel oluyor, cast bundaki gibi çok sağlam olunca daha beter. Ertelemeye karar verdiği günden başlamışlar yenilik getirmeye herifler, baya güzelleşip kendi konseptine oturmuş oyun. Zamanı kontrol etme ve bunlar Third Person da yapma olayı en son PS2'de bir oyunda vardı diye hatırlıyorum, ilk defa göreceğiz seneler sonra böyle bir şeyi.

Dizi işine girmeleri prodüksiyon kalitesine oynuyor direk ve benim de en fazla merak ettiğim tarafı. Oyuna başlayınca dizinin sadece pilot bölümüne erişim oluyormuş, oyundaki belirli "zaman bağlantısı" bölümlerinde geleceği şekillendirecek kararlar vermek gerekiyormuş ve verilen bu kararlar doğrultusunda izleyebilmek üzere dizinin havuzda bulunan sonraki (22 dakikalık) alternatif çekimlerden birine yönlendiriliyor muşuz. Oyunda verdiği kararlara göre herkes diziyi farklı sahnelerle izlemiş olacak. Daha önce uygulanmadığından zekice ve oyunu farklı kılan bir olay. Remedy'nin şaşrıtmadan getirdiği farklılıklardan biri de denilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Şöyle Hollywood yüzleri olan oyunlar da pek bir güzel oluyor, cast bundaki gibi çok sağlam olunca daha beter. Ertelemeye karar verdiği günden başlamışlar yenilik getirmeye herifler, baya güzelleşip kendi konseptine oturmuş oyun. Zamanı kontrol etme ve bunlar Third Person da yapma olayı en son PS2'de bir oyunda vardı diye hatırlıyorum, ilk defa göreceğiz seneler sonra böyle bir şeyi.

Dizi işine girmeleri prodüksiyon kalitesine oynuyor direk ve benim de en fazla merak ettiğim tarafı. Oyuna başlayınca dizinin sadece pilot bölümüne erişim oluyormuş, oyundaki belirli "zaman bağlantısı" bölümlerinde geleceği şekillendirecek kararlar vermek gerekiyormuş ve verilen bu kararlar doğrultusunda izleyebilmek üzere dizinin havuzda bulunan sonraki (22 dakikalık) alternatif çekimlerden birine yönlendiriliyor muşuz. Oyunda verdiği kararlara göre herkes diziyi farklı sahnelerle izlemiş olacak. Daha önce uygulanmadığından zekice ve oyunu farklı kılan bir olay. Remedy'nin şaşrıtmadan getirdiği farklılıklardan biri de denilebilir.

Seri eksiledim acimadan

• Bu oyun ps4 de özel çıksa disk kutusunun jelatinine bile övgüler yadırcaklardı xbox one a olunca oooo hemen kötü oluyor.
    Uncharted ne ala ka bu oyunla illa idrar yarışı yapacaksınız yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

Bu oyun ps4 de özel çıksa disk kutusunun jelatinine bile övgüler yadırcaklardı xbox one a olunca oooo hemen kötü oluyor.
    Uncharted ne ala ka bu oyunla illa idrar yarışı yapacaksınız yani

Buda yeni moda sanirim ps4 e gelseydi böyle böyle olurdu filan falan fişmekan artımı istiyorsun sen onu söyle bana prim yapmaya çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvet Getiren -- 7 Ağustos 2015; 22:58:29 >

• Aynen sen iyi bilirsin bu cloud un kafa sı muhteşem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted grafik konusunda en ustte oldugu icin, grafigi iyi gorunen bir oyunun Uncharted ile karsilastirilmasi normal oluyor.

QB'de beni tek korkutan sey: Oyunun temelinde olan zaman yavaslatma ozelliginin zamanla oyuncuyu sıkıp sıkmayacagi mevzusu. Bu konuda Remedy Alan Wake gibi basarili olursa oyun rahatlikla efsaneler arasina girecektir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Uncharted grafik konusunda en ustte oldugu icin, grafigi iyi gorunen bir oyunun Uncharted ile karsilastirilmasi normal oluyor.

QB'de beni tek korkutan sey: Oyunun temelinde olan zaman yavaslatma ozelliginin zamanla oyuncuyu sıkıp sıkmayacagi mevzusu. Bu konuda Remedy Alan Wake gibi basarili olursa oyun rahatlikla efsaneler arasina girecektir..

Bu oyunu Remedy yaptığı için bu oyunla alakalı en ufak bir şüphem bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Uncharted grafik konusunda en ustte oldugu icin, grafigi iyi gorunen bir oyunun Uncharted ile karsilastirilmasi normal oluyor.

Bu oyunu Remedy yaptığı için bu oyunla alakalı en ufak bir şüphem bile yok.

Biz uppercut games yapıyor sanmıştık. Bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Xbox One'ın en büyük artısı...

Bunun gibi oyunları çıkmaya devam ederse PS'ın şansı olmayacaktır.

PS'da şu var bu var diyeceksiniz ama kaçı çıkacak bilmiyoruz ki. Zaten PS'nın bir kitlesi var onlar alacaktır da. Aynısını diğerleri için söyleyemem.

• Keske ana karakter değişmeseydi. Eski karakterde daha ağır karizmatik bir hava vardı. Bu yeni sarısın elemanda pek o ağırlık ciddiyet yok gibi en azından ana karakter sıfatı yok.

• Quantum break süper olacak. Uncharted ile kıyaslamak yanlış. 2 oyunda mutlaka oynanmali. Quantum break ve Uncharted konsol aldirtacak kadar iyi oyunlar. Hadi Dağılın kavga etmeyin artık

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.