Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
6
Favori
24.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Quantum Break | Xbox One

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One

Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One

•  Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One
     Quantum Break | Xbox One

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    abi ss atıyonda bu görüntüler iyi mi yani? resmen orta seviye kusura bakma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

O dediğin efekt oyunun içine etmiş az önce çıktım oyundan grafıkler tek kelimeyle berbat gözüküyor yazıklar olsun bu kadar beklediğim süreye

Aynen katılıyorum çamur gibi grafikler, bende hayal kırıklığı yaşadım. Kumlu kumlu her şey, bulanık ve kaplamalar sefil resmen. Ana karakter iyi görünüyor sadece, gerisi yerlerde sürünüyor. 2 metre uzaktaki gölge ve yansımalar tırtıklı tırtıklı, yakına gelince de düzelmiyorlar, uzak mesafedeki kaplamalar aşırı bulanık. Şu xbox one'a xbone dedikleri kadar var, konsolda oynadığım tek eli yüzü düzgün oyun ROTTR'di. Para verip aldım diye de övüp kendimi küçültemicem, para verdiğine pişman oluyor insan.

Hele şu arabanın üstündeki o çamur gibi kaplamaları görünce ibretlik bir fotoğraf olur bu dedim.

Quantum Break | Xbox One

Guzel yakalamissiniz hocam gercek Paint budur iste, Microsoft ibret alsin.

Neyse ben Doom konusuna geciyorum, Allah'a ismarladik arkadaslar.

• Oyun içi sahneler paylaştım.Bence gayet güzel görünüyor.Daha iyi olabilirdi tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

O dediğin efekt oyunun içine etmiş az önce çıktım oyundan grafıkler tek kelimeyle berbat gözüküyor yazıklar olsun bu kadar beklediğim süreye

Aynen katılıyorum çamur gibi grafikler, bende hayal kırıklığı yaşadım. Kumlu kumlu her şey, bulanık ve kaplamalar sefil resmen. Ana karakter iyi görünüyor sadece, gerisi yerlerde sürünüyor. 2 metre uzaktaki gölge ve yansımalar tırtıklı tırtıklı, yakına gelince de düzelmiyorlar, uzak mesafedeki kaplamalar aşırı bulanık. Şu xbox one'a xbone dedikleri kadar var, konsolda oynadığım tek eli yüzü düzgün oyun ROTTR'di. Para verip aldım diye de övüp kendimi küçültemicem, para verdiğine pişman oluyor insan.

Hele şu arabanın üstündeki o çamur gibi kaplamaları görünce ibretlik bir fotoğraf olur bu dedim.

Quantum Break | Xbox One

Guzel yakalamissiniz hocam gercek Paint budur iste, Microsoft ibret alsin.

Neyse ben Doom konusuna geciyorum, Allah'a ismarladik arkadaslar.

O ss de kaplamalar yüklenmemiş oyunda boyle bır sorun var yoksa araç kaplaması oyle değil.

• MaxPayne-2 M kullanıcısına yanıt
    Orada görüldüğü gibi kaplama yüklenmemiş.

• Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Yok biliyorum da sistemin bu durumlarda kaplamayı yüklemesi biraz uzun sürüyor. Oturupta yüklenmesini beklemediğimiz için dandik dandik kaplamaları görerek geçip gidiyoruz mekanlardan, o yüzden çokta manası olmuyor yüklenmesinin. Zaten o rezil gölgeler ve bulanık uzak mesafeler göz zevki için çileden çıkarıcı. Yansıtıcı yüzeylerdeki o kumlu tırtıklı yansımalar da kaldır aşağı at dedirten cinsten. PS4 exclusive'lerinin gözünü sevim, illa ki görsel şölen niteliğinde oyun yapıyor adamlar konsola.

Ama olaya grafik diye bakmazsak QB güzel, en azından 1 kere oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

quote:

Kinaye var forum kuralları gereği. Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla ;)

Ortalığı karıştırıp konu kirliliği yapıp insanların bilgi paylaşımı almasını engelleme. İşte bu adamın(kinaye) amacı bu.

İyi Forumlar

Bu eskhioyuncu'nun fake'i mi?

Bence fake olamayacak kadar basit. Bot olabilir.

Hadi gençler sıktınız ayak altında dolaşmayın, gidin kenarda oynayın. Yeter bu kadar.

Tamamda sen kimsin ?

Adamı delirttik (Alıntıdır)

Onu başarman için Xbox bölümünü toplayıp gelmen lazım böyle aparatif oluyor.

Bunuda bir yerlere kaydet feyz al. kullanırsın

Yüzsüzlükte son nokta.

Çok yüzlü adamlar tapınağını bilirmisin sen ? Heran uykunda suikaste kurban gidebilirsin. Dikkat et derim..

Sen TROL ler tapınağını bilir misin peki? Fazla Assassin's Creed oynamışsın sanırım. Git biraz farmville oyna kendine gelirsin.

• dynamic09 kullanıcısına yanıt
    Beyler flortlesmenize ozelden devam etseniz, burasi kasmasa.

@dynamic09

• Dizi yi mutlaka izleyin harika olmuş.Oyun ile bilinmeyen olayaların acıga kavusması acısından tek eklime ile mükemmel diyebilirim.Senaryo- hikaye şu anda cok iyi ilerliyor.Grafiklere takılıp(benim için yeterli seviyede) oynamada terettüdü olan arkadasların bir şans vermesini öneririm.

• Grafikler kaplamalar rezalet otesi . Hele o kumlu goruntu goz bozar . Oynamam icin arkadas oyunu verecekti .Hevesim kacti bedavaya bile cekilmez bu eziyet . xbox yine kosede durmaya devam ediyor . Horizon 2 ve Tombraider dan sonra yine ise yarayacak demistimki . Yine hayal kirikligi .:/

• ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan bence oynamalısın.Senaryosu hikayesi dizi ile birleşince oldukca heyecanlı ve keyif verici bir hal alıyor.Bu tarz macera oyunlarını seviyorsun diye biliyorum.

Aslında yogun efekt ,ısık golgelendirme,karakter modellemesi ve AA kullanıldıgı ıcın cozunurluk cevre ve kaplamalar dusuk tutulmus .Onun haricinde mekanların ısıklandırması atmosferi oldukca iyi.Yani oyun keyfini cok baltalamıyor.Bence oynanması ve denenmesi gereken bir oyun.

• Quantum Break - Övgü Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Nisan 2016; 16:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Oğuzhan bence oynamalısın.Senaryosu hikayesi dizi ile birleşince oldukca heyecanlı ve keyif verici bir hal alıyor.Bu tarz macera oyunlarını seviyorsun diye biliyorum.

Aslında yogun efekt ,ısık golgelendirme,karakter modellemesi ve AA kullanıldıgı ıcın cozunurluk cevre ve kaplamalar dusuk tutulmus .Onun haricinde mekanların ısıklandırması atmosferi oldukca iyi.Yani oyun keyfini cok baltalamıyor.Bence oynanması ve denenmesi gereken bir oyun.

Bakayim ozaman gokhan .Yani daha nr olduki bu cihazlar cikali su kaplamalara bak cok grafik delisi biri degilim ama çamurda olmasin yani .Rise of tombraider grafikleri gayet guzeldi mesela bu cihazda netlik kaplama herseyiyle

Oyunun oynaniş ve sunumu nasil sesler vsvs nedir gorusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 9 Nisan 2016; 17:30:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

1000G

Bakamıyorum bayadır 200k ya vurdun mu

220K

Pinky sen bu nesilde ps4 e gecmemis miydin? Ben mi karustiriyorum srni birisiyle?

• master of darkness kullanıcısına yanıt
    Sen fena karıştırdın kardeş başıma silah dayasalar o konsola geçmem PS4'üm var 3 ayda bir açıyorum ex oyun çıkınca.

• quote:

Sen fena karıştırdın kardeş başıma silah dayasalar o konsola geçmem PS4'üm var 3 ayda bir açıyorum ex oyun çıkınca.

Hadi ya. Pardon ben karistirdim sanirim:))

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

1000G

Bakamıyorum bayadır 200k ya vurdun mu

220K

Pinky sen bu nesilde ps4 e gecmemis miydin? Ben mi karustiriyorum srni birisiyle?

Kendisi @N'Dexter olur

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.