Dünyaca ünlü iki yıldızın menajerliğini yapan Dino Pasaliç, Beşiktaş yöneticilerine bu oyuncuları getirebileceğini bildirdi. Ancak Mustafa Denizli, “İstemem” deyince Pasaliç’e olumsuz yanıt verildi.
YILIN transfer bombası Mustafa Denizli’den döndü. Beşiktaş Yönetimi, Denizli’ye, dünyaca ünlü Ricardo Quaresma ile Yossi Benayoun’dan birini transfer etme teklifi götürdü, ancak tecrübeli teknik adam olumsuz yanıt verdi.
Dünyanın en önemli futbolcu menajerleri arasında yer alan Dino Pasaliç, geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı kulübe sürpriz bir başvuruda bulunarak, “Ricardo Quaresma ile Yossi Benayoun’u isterseniz getirebilirim” dedi. Beşiktaşlı yöneticiler de bu teklifi teknik direktör Mustafa Denizli’ye iletti. Konuyu yardımcıları ile görüşen Denizli, iki futbolcuyu da istemediğini bildirdi. Transfer maliyeti Gaziantepspor’dan 6.5 milyon Euro’ya alınan İsmail Köybaşı kadar olan Yossi Benayoun, bir hafta haber beklediği Beşiktaş’ın olumsuz yanıt vermesi üzerine, kulübü Liverpool ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. 29 yaşındaki İsrailli orta saha oyuncusu, 2013 yılına dek Liverpool forması giymeye devam edecek.
Beşiktaş’ın reddettiği diğer isim Ricardo Quaresma ise, Portekiz’in yetiştirdiği en önemli futbolcular arasında yer alıyor. “Ayakdışı vuruşun ustası” olarak adlandırılan 25 yaşındaki oyuncu geçen yıl 18.6 milyon Euro karşılığında Porto’dan İnter’e geçti. İtalyan ekibinde bekleneni veremediği için ocak ayında Chelsea’ye kiralanan Quaresma, Londra kulübünde de göze girememişti.
Kaynak:Hürriyet
Açıkçası bende çok isterdim Avrupa kupalarında tecrübesi ve ismiyle bize birşeyler katabilecek bu 2futbolcudan birinin gelmesini ama bu haber doğruysa bizim Quaresma hayalimiz bitti demektir....
Yeterr Yıldırım Demirören YETERRR !
Klübün borcu 200 milyon Ytl oldu,Ferrarilere 5 milyon Euro vererek.Ama sen git Queresma ya verme o parayı.Su klupten gittigin gün en büyük bayram
Hemen gaza gelmeyin ya.Basının sallaması yine.
şimdi Benayoun Beşiktaş istemedi diye mi Liverpool la sözleşme yenilemiş
İstemem yan cebime koy
Bugüne kadar okuduğum en sallama haber
tabii canım öyledir
yalan haberdir bir insanın bu kadar salak olabileceğini düşünmüyorum
Bu yalan haber yapan yaptıran bastıran bütün kansızların yatacak yeri yok... Fanatik Fotomaç Fotospor Fenerbahçe kutsal 4F ittifakı yanlı basının da yatacak yeri yok..Yalan haberlerle ekmek kazan sonra da hayır bekle ha..Ne güzel..Allahın sopası yok..Er geç bulurlar belalarını.
mustafa denizli istemem demiş. yazıyor yanlış okumadıysam.yıldırım demirören e niye kızdı burdakiler.he haber fake o ayrı zaten
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
İşte dostum haberin kolpa olduğu dediğin noktada ortaya çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: khan_1903
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
İşte dostum haberin kolpa olduğu dediğin noktada ortaya çıkıyor
işte vizyon...beşiktaş isteseydi kesin gelirdi
Bu haberede inanyorsanız Allah yardiciniz olsun...
Elim alışmış valla YD ne saydırmaya..Direk yapıştırdım YD klasiği diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme