Şimdi Ara

Quaresma'yı Sosyal Medya Operasyonlarıyla Göndertmeliyiz !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi' bitmediniz. Takımda Q7 kadar takım oyunu, motivasyonunu sabote eden 1 tane daha adam yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 24 Mart 2017; 9:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

quote:

Orijinalden alıntı: MatejMitrovic

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Şu Ada'm kadar abartılan oyuncu yok klüpte.

Dün oyundan cikiyor bizim taraftar Quaresma diye bagırıyor. Yası olmus 34 gönderin gitsin.

hele kuaressssmaaa diye bağırmaları yok mu ? hey ya . Şaka gibi valla .

Sonra eleştirince de troll diyorlar .

Gerçeklerle yüzleşin arkadaşlar . Q7 artık takıma katkısı fazla değil .

q7 yi gönderip lens'i almalıyız

babayı almayın sonra dikkat edin

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Şu Ada'm kadar abartılan oyuncu yok klüpte.

Dün oyundan cikiyor bizim taraftar Quaresma diye bagırıyor. Yası olmus 34 gönderin gitsin.

hele kuaressssmaaa diye bağırmaları yok mu ? hey ya . Şaka gibi valla .

Sonra eleştirince de troll diyorlar .

Gerçeklerle yüzleşin arkadaşlar . Q7 artık takıma katkısı fazla değil .

q7 yi gönderip lens'i almalıyız

babayı almayın sonra dikkat edin

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

kahroluyorum şuan

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma o beğenmediğiniz Olcay 'in b.ku bile olamaz. Bu kadar net.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

Okuduğunu anlamaktan bahsedip üstteki yazıyla alakasız saçmalamışsın gene. İstatistik konusunda yazdım sana Tolga için seçersin yarım devre gol sayısı sonra gider başka kaleci için yarım devre seçersin. Birisi diğerinden fazla gol yemiş olabilir. Olay hangi kalecinin fazla gol yemesi değildir. Göz var nizam var Fabri iyi diyorsak o yüzden diyoruz.
    Fabri'nin önde çıkıp topları toplaması, ayağıyla topu oyuna sokuşunu o gol istatistikleri yazmıyor. Fabri hücum devamlılığına çok katkısı olan bir kaleci ama bu sene daha az gol attık. Sorun onda mı değil. Herşeyi istatistikle anlayamazsın.

Çirkin yazını bitirirken argüman bulamayıp üslup diye ağlaman da pek mantıklı olmamış. Şu yazıları yazıp sonra başkasının üslubuna laf etmen...
    Kaç yaşındakilerle uğraşıyoruz vakit öldürmeye. "Blok sana."

Alin queresmanizi gidin, utanmadan savunuyorsunuz bir de. Gözümde en koyu fbli' gsliden farkiniz yok. İçimizdeki irlandalı sizsiniz.

• Takimi taraftarin keyfine gore kuracaksak isimiz var. Biri quaresmayi begenmez biri olcayi begenmez biri cenki begenmez biti oguzhani begenmez. Sorarlar adama sen kimsin? Sen kimsin futbolcu alip satiyorsun. Yetkin var mi ? Teknik adam misin? Yonetici misin? Kendinizi ne saniyorsunuz? Quaresma yi gondertecekmis? 3 yil sozlesme uzatilmis demekki takimda 3 yil kalmasinin faydali olacağına karar verilmiş. Kim vermis bu karari senden daha donanimli daha bilgili teknik adam vermis. Kulubu yoneten yonetim vermis. Adam quaresmaya takmis ya ilk.maglubiyette konu uplamis. Sanki takimda herkes harika oynamisda quaresma batirmis. Dunku macta biraz hirs ortaya koyan tek oyuncu da quaresma bu arada.

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    Aras , Mitrovic , Gokhan Inler hızlıca aklıma gelen yanlışlar.Demekki kulüp yanlışlar yapabiliyor.Ben zaten diğer oyuncuları eleştirmiyorum.Bu takımın ahengini bozan adam belli Quaresma'dır.3 yıl sözleşme uzatarak hata yapılmıştır ve sezon sonu bu hatadan dönülebilir.Dünkü maçta Quaresma hırslıydı diyorsan futbola bakış açımız farklı demekki.Bir tane ortası yerini bulmadı.Her duran topa koşarak geldi vs vs.Neyse uzun lafın kısası bu sirk topcusundan kurtulmamız lazım.Gitsin Çin'de çizgiye bassın eğlensin dursun.

• çıkarken artistik hareketler yapacağını bildiği için çıkarmadı ŞG.
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Kulup yanlis yapmiyor demiyorum ki burda sorun taraftar neye dayanarak yanlis yapmayacagini dusunuyor. Quaresma giderse daha iyisinin gelecegini nerden biliyorsun? Kulubun maddi durumu ortada. Zaten seneye gokhan tore gelecek. Sonucta o mevkide 2 oyuncuya ihtiyac var. Quearesmanin kalmasinin nesi yanlis. Satip ne elde etmeyi dusunuyorsun. Quaresma cine falan gidecek bir oyuncu degil. Kalmasini istemiyorsan bedava bonservisini veririz buyuk ihtimal sporting lizbona gider. Yerine bonservis verip uyum saglayip saglamayacagi belli olmayan birini mi alacaz? Quaresmanin cizgiye basmasi hucuma genislik katiyor. Kapanan takimlari acmayi kolaylastiriyor. 11 tane asisti var sezon basindan beri. Sen kaybettigi toplara, yaptigi yanlis tercihlere odaklanirsan tabi bunlari gormezsin. Ronaldo gelse eksiklik bulacaksiniz. Takimin maddi gucu belli eksiksiz futbolcu buraya grlmez. Altyapidan iyi oyuncular cikrmak lazim. Onuda yapamiyoruz bu durumda eldekilerin kiymetini bilmek lazim sonra ararsiniz. 2 yildir sampiyon olmak dengenizi bozdu galiba. Macera ariyorsunuz..senol güneşi begenmeyen mi dersin fikret ormani begenmeyen mi dersin quaresmayi begnmeyen mi dersin. Bilincli taraftar olun biraz. Quaresmayla niye 3 yil uzatildi diyene kadar bu adam yerine maddi anlamda daha ekonomik birini koyabilirmiyiz diye dusunun. Bu yil kimin kac formasi satilmis mesela bir bakmak.lazim. Bu adamin sozlesmesi uzatilmazsa performansi dusermi bu yilki smpiyonluga zararli olurmu diye dusunun biraz. Bos bos o gitsin bu gelsinle anca fm de olur. Kusura bakma.

• İlk defa izledim 52.ci saniye efsane vuruşAlmanyada ki gurbetçi kekolar gibi tip varmış
  • Yav he he... Zaman israfısiniz yazmaya değmez. Diyecek bir sey bulamamış, profil fotoğrafıma laf atmış. Komik şey seni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten cok belli nasıl beşiktaşlı olduğun. Ic sesin soyle dedi sanırım: " suna bi' laf sokmam lazım. Aha ı yerine i kullanmış. Kesin mobilden yazıyor ama olsun. Haha ne güzel laf çaktım ama"

Allah akıl fikir versin. Zorda kalınca nasil da çocuk edebiyatına sarıyorsun ama. Pek tutulmuyor artık bu numaralar. Yeni şeyler dene.

• Ya şu Quaresma'dan daha iyisi mi var muhabbeti nedir ya.Quaresma bu takıma ne katmış Allah aşkına.11 tane asist yapmış.Kornerleri , duran topları asist saymaya devam edin siz.Yani 1500 tane korneri Oğuzhan da atsa Talisca da atsa bu kadar asist yapar.Bana Quaresma kaç gol atmış.Akan oyunda kaç tane gol attirmis.Araya kaç tane top bırakmış , kaç tane maç çevirmiş bunları anlatın.2 tane 3 tane kornerden gol attırdı diye adam savunuyorsunuz burada.

Bir de Portekiz milli takım örneği var.Adamlar son yarım saat oynatiyordu.Quaresma'nın ederi bu.Sizler takımın tapusunu vermeye devam edin.Quaresma'yla yola çıkın bakalım.Kritik maçlar geldi.Bakalım Quaresma'nız haftaya derbide ne yapacak.Maçtan sonra kaybolmayın.Quaresma futbolcuysa ben takımın liderliğini verdiysem bana derbi alacak derbi.Öyle Adanaspor maçında duran toptan asist yaptım demeyecek.Quaresma'nın bir tane kazandırdığı derbi , büyük maç getirin bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 2 Mayıs 2017; 0:15:58 >

• Bence olaya başka bir açısıyla bakın.. dünya futboluna damgasını vurmuş en önemli yıldız oyuncularından ronaldo bile mental sorunları çok sık yaşıyor, real de olduğu için fazla yansımıyor ve sıkıntıya düşmüyor. Bruma yı görüyorsunuz çok yetenekli, ama hala şut ve pas oyunu yok. Saha da bazen kendince doğaçlama bişeyler yapıyor, ve 30 yaşınada gelse yapacak bunu belli ediyor yavaş yavaş.. ben daha portekizli olupta kendini tamamen her sene belli bir seviye üstünde tutan isim görmedim. C ronaldo bir istisna gerçi futbol aklı tartışılır tabi.. Keza ırkçılık olarak algılanmasın ama afrika pasaportlu olupta inanılmaz katkı veren futbolcuda daha görmedim onlardada mental sorunlar çok ciddi yansıyor sahaya.. ben bir teknik direktör olsam takımımda bu tarz adamlar istemem açıkcası..juve başarılı ama futbolcuları yıllardır belli bir standartın altına düşmüyor mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

Beşiktaşlılık dersi vermeye kalkıyordun ama aldın boyunun ölçüsünü.

Öyle yapmaya çalışıyorsun böyle yapmaya çalışıyorsun.
    Ne kıvrandın ne kıvrandın.

Beşiktaşlılık sorgulamaya çalıştın ama bir soruya bile cevap veremedim.

Böyle küçük kardeşlerimizi internet üzerinden üzmemek lazım aslında. Hata bende.
    Ben külahımı buraya bırakıyorum tırıvırı edeceksen devam et.

Ha yok gelir de şöyle Beşiktaşlıyım diyeceksen; kaç kere kombine almış maça gitmişsin, kongre-divan kurulu üyeliklerin falan varsa yaz. O zaman cevabı hak edersin.
    Saat de geç oldu yat yarın okuluna geç kalma

Hmm anladığım kadarıyla beşiktaş maçına gitmeyen, kongre üyesi olmayan gerçek beşiktaşlı olamıyor? Zekâda sorun var sanırım biraz..

Bir de sonradan gördüm. Senin gibi okul çağındaki arkadaşımı uyarmak boynumun borcudur. ";" kullanımını bilmiyorsun, kullanıldığı yerleri iyi çalış.

Bir cevap hakkın var sonra bloklayacağım seni. Çoluk çocuğa laf anlatmak eee haliyle zor... Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 2 Mayıs 2017; 0:46:34 >

• Yıllardır onu beğenmezler göndertirler bunu beğenmezler göndertirler. Sorarlar adama "Quaresmayı sen istedin gönderdik, şu ffp şartlari altında aynı rakamlara oynayacak ve kulübe bonservis yükü yapmayayacak Q7den daha iyi kaç kanat oyuncusu alabiliriz" diye. Kulüp olarak çok zenginiz, imkanlar çok da bizim mi haberimiz yok.

Lütfen az düşünün de konuşun artık. Cidden sıkmaya başladınız. Biz sanki Q7ye ölüyoruz da o yüzden savunuyoruz adamı. Kulübün standartları belli, verebileceği paralar belli. Varsa yüksek bonservis yükü olmadan Q7yle aynı maaşa oynayacak bir kanat alalım gençler. Yoksa boş yapmayın artık.

• Q7'ye tapmaya devam beyler o zaman.Bir sene daha sağ kanatta 3 kişiyle saçma sapan çalıma girip top kaybetmelerini , hızlı hücumu durdurmalarını ,2 senedir tek
    bir frikik golü olmasına rağmen Talisca'nın elinden frikiklerini almasını ,defansa yardım etmemenelerini , Gökhan Gönül'ün ön alanda etkisiz olmasına sebep olmasını , Atiba'ya el kol yapmalarına , her oyundan çıkarken acaba tepki koyucak mı beklentilerini , çizgiye basmasından dolayı takımın çok uzun mesafede oynamasına , takımın birbiriyle yakınlaşamamasına , her topu ileriye getir Quaresma'ya at canı ister de orta açarsa oyun taktiklerine , karşı karşıya kaldığında gol kaçırmalarına , akan oyunda bir tane gol atamamasına ama buna rağmen ligin en çok şut atan oyuncusu olmasına katlanın beyler.Ama trivela yapıyor , ama rabona yaaaa diye dolaşın ortalıklarda.Size bunların hepsi müstehak.Bu adama verin kulübü gidin her maç Q7 diye bağırın.Seneye şampiyonluk gidince de gelin burda ağlayın.Daha da birşey yazmam.Son bu.

Quaresma'dan iyisini alamazmışız da bilmem neymiş.Ffp varken bu takıma Gomez geldi Sosa geldi Talisca geldi Adriano geldi Gökhan Gönül geldi Marcelo geldi.Nereye daha iyisini alamıyorsun.Bir de durup durup Lens-Nani yazıyorlar.Sanki dünyada başka kanat kalmadı.Neyse çok sinirlendim benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 2 Mayıs 2017; 3:1:21 >

• Fernandes falan tam boş muhabbet.Adama saldıran gerçek taraftar değildi.Provakatör bir adamdı.Fernandes kendisi gitmek istedi son zamanlarında saldı, yatışa geçti.Taraftar buna rağmen seviyordu.Kafanızda başka bir dünya mı var bilmiyorum ama Fernandes'le ilgili dediğiniz şeylerin hiçbiri olmadı , yaşanmadı.

Benim Q7 meselem dünkü maçla alakalı değil.Diğer oyuncuları gel başka bir yerde tartışalım burda mesele Q7.Fenerbahçe maçında iş yapmayacak Q7 gitsin kumda oynasın.

Ve son olarak en merak ettiğim kısım lütfen bana Quaresma'nın aldığı beş tane büyük maç ,derbi söyler misiniz ? 4 koca sezonda.

• 5 büyük maçtan vazgeçtim.Ki 4 sezonda avrupayla birlikte 5 az bir rakam aslında.Iki derbi söyle yeter.Soyleyemezsin yok çünkü.Ya ben sevmiyorum.Çok kişi de sevmiyor.Maçlarda da ufak ufak tribünler artık homurdabıyor statta şahit oldum.Ama bir Quaresmacı ergen grup var maalesef.Yani Quaresma takımın sembol ismi olucak bir adam değil.Bunu haketmiyor.Kuru gürültü.

Bak sayıyorsun iyi hoş.Geçen yılki şampiyonlukta çok büyük emeği yok hatta baya baltalama da yaptı Trabzon ve Kayseri'de kırmızı yedi.İlk haftalar yine tribe giriyordu falan.Son dönem bir Vodafone Arena'da coskulu oynamıştı.Maçın sonunda kırmızı yediği Kayseri maçında baya iyiydi.

Bu tartışma bitmez.Aras nerden çıktı onu da anlamadim.Ben demiyorum ki Quaresma gitsin Aras oynasın.Laf çarpıtma yapiyorsun.Beşiktaş Quaresma'nı yerini dolduramayacaksa zaten şampiyon falan olmasın.Bakın bu adamın yetenekleri gözlerimizin önünde gün geçtikçe köreliyor.Çalım gücü yavaşlıyor.Şutu zaten bitik.Futbol aklı zaten hep çok azdı.Seneye daha da kötü olacak ondan sonraki sene daha da kötü olacak.

Aslında sen de hemfikirsin benle.Daha iyisi , daha genci alınsın Quaresma gitsin.Bu kadar basit ışte.Gomez'i , Talisca'yı getiren yönetim Quaresma'dan daha faydalı olacak bir adam bulur.Esas skandal bu adama güvenip iş yapmaktır.Eğer kalırsa seneye ölmez de buralarda olursak senle tekrar konuşalım.Suan dedigin herşey için pişman olacaksın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.