Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Orijinalden alıntı: El-Turko_67

Her yere yaz sende adamlar sana telefonu sifirla demediler mi ?

Yok benden başka yaşayan varmı diye merak ettim. O yüzden buraya da yazdım.

konuya yazilan mesajlari okuyor musun ? en basindan beri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

quote:

quote:

Tamam okudum aynı sorun sendede var. Yazılımsal sorundur güncelleme ile düzeltilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam okudum aynı sorun sendede var. Yazılımsal sorundur güncelleme ile düzeltilir.

fabrika ayarlarina dondukten sonra bir nebze daha iyi.

• M1453 GPS test
     QUATRO M1453 ANA KONU

• quote:

- Bu arada telefonun kamerası çok iyi değil, sınıfına göre iyi. ön kameranın f1453 te daha iyi olduğu söyleniyor.
    - Pil konusuna gelince 4-5 gün geçmesi lazım harcayıp görecez. ama muhtemelen 4 saat ortalama ekran alırız gibi.
    - Ekranı canlı güzel.
    - Normal jelatin ve kırılmaz jelatin çıkıyor kutudan şayet ikisinden biri fabrikasyon olsaydı daha iyi olurdu.
    - Bildirim çubuğu indirmede ve tekrar yukarı çekmede sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.
    - Depolama alanı olarak 13,5 gb boş yer kullanıcıya bırakıyor bu güzel.
    - Depolama yeri Telefon seçili ( sd kart takmadığım için sd kart kısmı belki aktif olmamış olaiblir.)
    - Bildirim Led'i maalesef yok.
    - Ana sayfada konumlanmış google arama çubuğu var kalkmıyor. basılı tutunca :D launcher değiştirtcek bana :D // Uygulamadan devre dışı bırakmaya izin veriyor.
    - Flip Cover kullanıldığında Tuş kombinasyonu ters kalıyor. Sol tarafta power tuşu olduğundan ekranı açmak zorlaşıyor.
    - Antutu 18500+
    - Ram kullanımı güzel ortalama 1 gb boş ram oluyor normal zamanda arka plan facebook, whatsapp, mail vs açıkken.
    - üzerinde gelen icon ve tema ve duvar kağıdı biraz göz seçimini zorlaştırıyor.
    - Bildirim ekranında Hatların yanında eşek kadar büyüklükteki 3G / G yazıları sıkıcı :D
    - wifi uzak mesafede az tırnak çekiyor.
    şimdilik bukadar ilk izlenimler.

telefonu çok güzel özetlemişsin arkadaşım.Normal kullanıcı için telefon yeterli düzeyde.Bu paraya daha fazlasını beklememek gerekiyor.

• Selam Arkadaşlar

Telefonu pc ye bagladığımızda kendi dahili hafızasını nasıl görebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farpa

Selam Arkadaşlar

Telefonu pc ye bagladığımızda kendi dahili hafızasını nasıl görebiliriz?

media aygıti olarak görüyor. bilgisayarimda cift tiklayarak icine girebilirsiniz. icinde sd kart varsa sd kart ve kullaniciya ait olan 13gblik bölüm gozukur.sisteme ayrilan bolumu gostermez.

• Selam Arkadaşlar

Bu telefonda kızılötesi varmı...
  • quote:

Selam Arkadaşlar

Bu telefonda kızılötesi varmı...

yok.

• M1453 batarya

http://i.hizliresim.com/RYEq4Y.png

• Telefonumu mentalaritmetik nickli dostumun sipariş ettiğim One M8 Harman kardon cihazı erken geldiği için satışa koyuyorum. 450 tl fiyat verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_104996733/f_//tm.htm#104996733
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

arkadaşlar sizce f mi alınmalı m mi aralarında kamerada felan çok fark varmı benim için kamera önemli..

kamera senin için önemliyse lumia tavsiye ederim..bu telefonu bende çok araştırdım değmez bence..ama şekil telefon hakkını yememek lazım
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    evet bir yavaşlık var. o kadar olur dedim geçtim.

o değil de... bilgisayara bağlayamadım ben bunu. yazılımı yok (doğal olarak), usb hata ayıklama modu demesin kimse bana. o seçili, ama olmuyor.
    ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasucar

evet bir yavaşlık var. o kadar olur dedim geçtim.

o değil de... bilgisayara bağlayamadım ben bunu. yazılımı yok (doğal olarak), usb hata ayıklama modu demesin kimse bana. o seçili, ama olmuyor.
    ilginç

Bana çok sıkıntı veriyor. Bu bataryanın dolma süresinin 3.5-4 saat olması. 2-2.5 saat olsa sıkıntı yoktu ama 3.5-4 saatte bataryanın dolması beni telefondan soğuttu valla. Yakın bir zamanda telefonu servise yollayacağım. Herşeyi iyi ama bataryası kötü. Senin sorununu da başka bir bilgisayarda dene istersen.

•  QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU
     QUATRO M1453 ANA KONU

bir kaç arka kamera resim örneği

• İlk konudaki teknik ozellik yanliş sanirim.
    Grafik mali 450degil mali 400 olmasi lazim 6582lerde. Şahsen 2gb rame bile sahip olsa 6582 gibi bir islemciye sahip telefona 599tl gibi bir para verilmez dusuncem. 100 lira daha ekleyip piranha iq+ almak daha mantikli.
    Ya da victor u2

• 599-50=549 TL ye telefonu almak isteyen özelden mesaj atsın.Telefon bütün sitelerde 599 TL 50 TL hediye çekim var bir sitenin 2 taneydi 1ini kullandım. diğeri bana lazım değil. ihtiyacı olan bana özelden mesaj atarsa site ismini ve hediye çekinin kodunu veririm. ihtiyacı olanın işi görülsün ay sonuna iptal olacak. zai olmasın. sitenin kapıda ödeme seçeneğide var. hediye çekini kullanırsanız 550 TL kapıda ödeme alabilirsiniz m1453. f1453 de 520 ye geliyo.
  • Selam Arkadaşlar

Sanırım m1453 sahipleri de diğer (f1453) bölümünden bilgi alıyorlar bu bölüme pek uğramıyorlar, neyse ekran geçişlerinin sonsuz olması için ne yapmak gerekir...
  • quote:

Selam Arkadaşlar

Sanırım m1453 sahipleri de diğer (f1453) bölümünden bilgi alıyorlar bu bölüme pek uğramıyorlar, neyse ekran geçişlerinin sonsuz olması için ne yapmak gerekir...

m1453 modelinde menuler arasi gecislerde kasma zaten yok. ama yinede isterseniz gelistirici seceneklerinden animasyon surelerini kapatarak daha hizli gecisler elde edebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.