Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet burada hepimiz bedava telefon aldığımız için marka savunuculuğu yapıyoruz oldumu arkadaşım. Ayrıca sana önerdiğim telefon hem daha güncel hemde kampanya ile daha ucuza gelmekte de sen nedense farklı anlamakta ısrar ediyorsun. Ankaradaysan da gel buyur misafirim ol tanışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 23 Kasım 2015; 11:24:14 >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    yav git bi yoluna tövbe est tövbe
  • neyse yav durduk yere kırmayalım birbirimizi kusuruma bakma
  • Eş dosta akrabaya aldirdiklarimdan bir tane F1453 telefonun ekranı kırıldı. Teknik servis 239TL isteyince hiç yaptırmaya gerek yok dedim. Elinde pert olmuş ekranı sağlam inew v3 veya F1453 olan varsa talibim.

Samsung cihazlarin ekranı ne kadar pahalı diyorduk. F1453 için biçilen fiyat çok çok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

Eş dosta akrabaya aldirdiklarimdan bir tane F1453 telefonun ekranı kırıldı. Teknik servis 239TL isteyince hiç yaptırmaya gerek yok dedim. Elinde pert olmuş ekranı sağlam inew v3 veya F1453 olan varsa talibim.

Samsung cihazlarin ekranı ne kadar pahalı diyorduk. F1453 için biçilen fiyat çok çok fazla.

hocam teknik servisle görüştün mü son ekran fiyatını ayrıca siz xiaomi den başka telefon kullanır kullandırtırmıydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Eş dosta akrabaya aldirdiklarimdan bir tane F1453 telefonun ekranı kırıldı. Teknik servis 239TL isteyince hiç yaptırmaya gerek yok dedim. Elinde pert olmuş ekranı sağlam inew v3 veya F1453 olan varsa talibim.

hocam teknik servisle görüştün mü son ekran fiyatını ayrıca siz xiaomi den başka telefon kullanır kullandırtırmıydınız

Hocam ben kendim Xiaomi kullanıyorum zaten.

Akraba olunca teknik destek olsun sorunlarla ilgilenenler olsun diye forumda görünce fiyatta TR seviyesinde garantili cihazda F1453 iyiydi. Fakat 450-550 TL civarında satılan cihaz için ekran 229 TL istenmesi yaptırma yeni cihaz al daha iyi.

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    çinden siparis edin ;) daha uygun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Hocam ben kendim Xiaomi kullanıyorum zaten.

Akraba olunca teknik destek olsun sorunlarla ilgilenenler olsun diye forumda görünce fiyatta TR seviyesinde garantili cihazda F1453 iyiydi. Fakat 450-550 TL civarında satılan cihaz için ekran 229 TL istenmesi yaptırma yeni cihaz al daha iyi.

hocam fiyat biraz yüksekmiş dedikleri yurtdışından al diyeceğim ama bu inew de bir değişik firma her inew v3 ekranı her v3 e uymuyor.o yüzden alrıken iyice sorup soruşturun alacağınız paneli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 23 Kasım 2015; 20:27:13 >

• aldigi panele gore inew in romlari var artik need romdan atar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

aldigi panele gore inew in romlari var artik need romdan atar ;)

kafa eskide kalmış benim düzelltiğiniz için teşekkürler .
  • Arkadaşlar, bu telefonu uzun süredir kullananlar cihaz hakkındaki yorumlarını paylaşabilirler mi. Almayı düşünüyorum Gold'dan.
  • attillam kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108300565

f1453 plus modeli ana konusuna göz atabilirsinz. kendi adima isimi.goruyor. telefondan ne beklediginizde onemli. bütçenizde. hangi marka modelde karar kilarsaniz kilin icinize sinen bir telefon olmasina dikkat edin ;)

• Telefonu almak isteyenler ama guvenmeyenler şehrinizde gold mağazası varsa gidip kontrol edip alın mağazada quatro yok ise gold.com.tr ye mesaj atın göndersinler. Şahsen ben quatrodan şüphelendim (cakma buff ekran koruyucu felan gönderdiği icin) gidip general mobile 4g android one aldım 650-700 arası telefon ariyanlara tavsiye ederim.Fiyat performans olarak telefon gayet iyi özellikle kamerası ve telpa garantili en azından şüphe duymadan içinize sinerek alırsınız (dip not : quatro kullanmadım)

• Gencoglu G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın
  • Bir iki sorum olacaktı Android 5 le ilgili bilgisi olan varmı?.(Casper v5 ine gelmiş oda mtk 6582)
    İkinci sorum ise f1453 plus kullanıyorum eşimede m1453 almış idim.Çektiğim fotoğraflar çekmeden önce ekranda çok net iken kayıtlarda ışık bozulması var.(sisli gibi ).M1453 ile f1453 sensörleri aynı olduğu söyleniyor, ama aynı noktdadan çekim yapıldığında odak uzaklıkları farklı çıkıyor.Bu konularda bilgisi olan yada fotoğraf kalitesi hakkında fikri olan arkadaş varmı ?
  • yuppi007 Y kullanıcısına yanıt
    Casper genelde Hindistan menşeili firmaların telefonlarını getiriyor. Micromax gibi. Hindistandaki yazılım gücü artı mediatekten kaynak kodları almaları nedeniyle güncelleme alan sayılı mt6582 lerden. Ama çin genelinde %98 %99 mt6582 çipsete android 5 veren yok. Yada Cyanogen vs xda forumlarından portlama çalışmaları mevcut ama ne kadar stabil tartışılır.

M modeli kamerası yazılım ile güçlendirilmişti (5mp ve 18mp). Kamera ayarlarından F Plus modeli ile aynı yapıp deneyin. sorunun olduğunu düşünüyorsanız teknik servis ile irtibata geçin gerekli inceleme ve desteği vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Arkadaşlar hayırlı günler.. telefon resimde görüldüğü gibi oldu. çalışmasında sıkıntı yok... ama çok kötü gözüküyor. Eğer telefonu tamamen kapanmış işlemci yanması gibi suya düşmesi gibi ölmüş cihaz varsa sırf çerçeve için satın alabilirim.
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

Hocam geçmiş olsun. Görünce benim bile içim yandı iyi bilirim. Geçenlerde gözüm gibi baktığım note 4 zarar görmesin diye çok kalın kılıf kullanmama rağmen bi arkadaşım 2.5 metreden yere düşürdü köşesi aynen böyle oldu. Telefondan soğudum. Her telefonumu sıfır ayarında satar model yükseltirdim şimdi bir sürü değerde düştü. Bazıları için böyle şeyler önem arz etmesede bizim gibiler için üstünü kılıfla kapatsan bile nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 28 Kasım 2015; 23:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Arkadaşlar hayırlı günler.. telefon resimde görüldüğü gibi oldu. çalışmasında sıkıntı yok... ama çok kötü gözüküyor. Eğer telefonu tamamen kapanmış işlemci yanması gibi suya düşmesi gibi ölmüş cihaz varsa sırf çerçeve için satın alabilirim.
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

Hocam geçmiş olsun. Görünce benim bile içim yandı iyi bilirim. Geçenlerde gözüm gibi baktığım note 4 zarar görmesin diye çok kalın kılıf kullanmama rağmen bi arkadaşım 2.5 metreden yere düşürdü köşesi aynen böyle oldu. Telefondan soğudum. Her telefonumu sıfır ayarında satar model yükseltirdim şimdi bir sürü değerde düştü. Bazıları için böyle şeyler önem arz etmesede bizim gibiler için üstünü kılıfla kapatsan bile nafile.

Teşekkür ederim kardeş.

• yeni model yok mu 4g destekli. quatro balonu söndü galiba

• inexo kullanıcısına yanıt
    2016 yilinda 4.5g destekli tel/ler gelecekmiş.

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.