Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben GG den aldım hala satışta var sanırım..
    bu arada bi arkadaş görüntülü görüşme dene diye yazmış ama şu an telefona hat takmadım kendi telefonumu (htc one) kullanıyorum.. bunu zaten oğluma karne hediyesi olarak aldım ama akşam hattımı takıp bi denerim durumu da burda paylaşırım.

bir de buna koruyucu kılıf nerden bulabilirim bilgisi olan varsa temini konusunda (yurtdışı da olabilir..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtok41

ben GG den aldım hala satışta var sanırım..
    bu arada bi arkadaş görüntülü görüşme dene diye yazmış ama şu an telefona hat takmadım kendi telefonumu (htc one) kullanıyorum.. bunu zaten oğluma karne hediyesi olarak aldım ama akşam hattımı takıp bi denerim durumu da burda paylaşırım.

bir de buna koruyucu kılıf nerden bulabilirim bilgisi olan varsa temini konusunda (yurtdışı da olabilir..)

Dün araştırıp sipariş verdiğim için biliyorum, satıcı falan değilim :)
    aliexpress silikon kılıflar 3-6 usd civarı, kapaklı kılıflar 5-10 usd civarı
  • amoore A kullanıcısına yanıt
    Siparişim ertesi gün elime ulaştı ücretsiz kargo ile bazıları kargo ödedim felan yazmış ben ödemedim..
    neyse kılıf konusunda yurtdışı alım tecrübem hiç yok.. bu konuda yurtdışından alım yapan arkadaşlardan getirtip bana satan olurmu acaba? şeffaf silikon kılıf işimi görürü 3-6 dolar yerine 15-20 tl verebilirim...
  • Bende aldim bakalim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

Bu telefonu nasil temin edebilirim

Quatro 1453 yaz google GG'da 550 Tele

• quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

Bende getiriyorum cinden dun geldi bir inew suan elimde ...okadar masraftan sonra inew o fiyata satamassin mumkun degil

Mazeme kalitesi olmayan cihazdir
    Ozellikse ozellik asagidaki cihazda var..ama mazeme nasildir ??

Ornek

http://www.pandawill.com/mlais-mx59-smartphone-mtk6589t-2g-32g-50-inch-ips-fhd-screen-android-42-otg-silver-p89555.html

Üstad bu fiyatta bir yanlışlık var sanrım.Çünkü bu telefonun normal fiyatı 280-300$ arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: murtok41

antutu 17203
    CPU : İyi büyük uygulamaları ve basit çoklu görevleri destekler.
    RAM : İyi, 2D grafik : Genel, 3D grafik: iyi çogu oyunu oynarsınız ifadesi var..

hocam malzeme kalitesi nasıl, sizce ?
  • Heryönüyle gayet güzel... dandik bir ürüne benzemiyor gerek ekranı, yan metal kısmı, yan tuşları (xperia z gibi) şarj cihazı vs hepsi güzel bir tek arka kapak sorun olabilir zamanla.. söküp takmaktan iç tırnakları gevşeyebilir hissi doğdu bana bunun dışında gayet güzel 10 numara cihaz diyebilirim..(tabi bu fiyata, kimse malzeme konusunda 2000 tl lik cihazlarla kıyaslamasın)
  • Arkadaşlar telefon az önce elime ulaştı. daha önce inew v3 kullanan biri olarak söylüyorum cihaz logolar haricinde tamamen aynı cihaz. rahatlıkla alabilirsiniz. foto yüklemeye gerek görmedim çünkü paylaşan arkadaşlar var. antutu testi 17558 çıktı. malzeme kalitesi f/p olarak ve garantili cihaz olarak tatmin edici. imei kayıtları bulunamadı diyor ama dert edilecek bişey değil çünkü mtk6582 işlemci. Alan arkadaşlar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gon42

quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

Bende getiriyorum cinden dun geldi bir inew suan elimde ...okadar masraftan sonra inew o fiyata satamassin mumkun degil

Mazeme kalitesi olmayan cihazdir
    Ozellikse ozellik asagidaki cihazda var..ama mazeme nasildir ??

Ornek

http://www.pandawill.com/mlais-mx59-smartphone-mtk6589t-2g-32g-50-inch-ips-fhd-screen-android-42-otg-silver-p89555.html

Üstad bu fiyatta bir yanlışlık var sanrım.Çünkü bu telefonun normal fiyatı 280-300$ arası.

Yok yaw naptin o fiyata ne cihazlar var ..
    160 gibi bir ederi olur..
    Yanlis yazack dandik bir site degldir

• @murtok41 eşime almayı düşündüğüm için arka kapağı alınca bi kere söker simi takarız bi daha açmayız herhalde
    15ine kadar bitmezse alayım bende 15inde
  • inew'in romlari uyarmi buna acaba?

• koppa kullanıcısına yanıt
    Bir babayiğit denese garantiden çıkmayı göze alıp göreceğiz de sanırım uyar gözüken aynı telefon çünki.
  • Fikir edinmek isteyenler için bikaç foto daha
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar Quatro Mobile F1453 Yorumlar

• Bataryadaki tarihe dikkat ettinizmi.2013 ün 12.ayi niye bu kadar beklemişki..

• Firmanın elinde adet sayısı kaç acaba ,

Yurtdışından sipariş adetince gelmesini 2 hafta beklemeyelim sonra
  • msafe M kullanıcısına yanıt
    10+ gözüküyor stok şuan. Ben biraz önce geçtim siparişi world puan avantajx vs.. 490 a geldi.
  • Üstad dikkatin için tebrik ederim ben hiç bakmamıştım ama bes ay cok değil bence heleki cihaz burda toplandıysa ...
  • avantajix nasil kullanliyor her yerede üye olmak istemiyorum aslında 10 lira için
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.