Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam belki gevşeme temassızlık olabilir. Hani cihaz zaten sallanmaya başladı diyorsanız. isterseniz vidalarını söküp kamerasını tekrar bir tak sök yapabilirsiniz. Tabi risk var mıdır vardır. İsterseniz deneyin.
  • Denerim hocam muhtemelen teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    bence bu telefon iyi bile dayandı. Konuyu ilk açtığımdaki telefon şuan arkadaşımda aktif kullanıyor. Bu zamana kadar sadece açma kapama tuşunda sıkıntı oldu onuda hallettiler. Ucuza almıştık iş gördü parasınında hakkını verdi diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

bence bu telefon iyi bile dayandı. Konuyu ilk açtığımdaki telefon şuan arkadaşımda aktif kullanıyor. Bu zamana kadar sadece açma kapama tuşunda sıkıntı oldu onuda hallettiler. Ucuza almıştık iş gördü parasınında hakkını verdi diyebiliriz.

Bencede 200küsür tl ye aldıydım hala kullananı görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce anneme almıştım. Sadece tek masrafı 4-5 ay önce batarya zaten sıkıntılı olduğu için güzel bir batarya ile değiştirdim. Halen cayır cayır çalışıyor.

• Quatro T1461 wifi kısmında nvram warning hatasini nasil silebilirim, yardimci olun.

• ongur19 O kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen rom tarzı bişi attınız yada farklı bir sorun oluştu. Cihazını Rootlayıp, Root explorer yardımı ile bazı klasörlere yeni dosya atmanız lazım. Linkteki çözüm işinize yarayacaktır. Türkçe kaynaklarda bulabilirsiniz bununla ilgili olarak ama ben aşağıdaki linki verim.

XDA Developers
    WiFi NVRAM WARNING: ERR 0x10 Problem Fixed
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730486

Ömer Altınokyoutube
    NVRAM WARNING: Err = 0x10 HATASI İÇİN 2 KOLAY ÇÖZÜM(ROOT)
    https://www.youtube.com/watch?v=PKGXXai1iq8

• bu telefonun yedek bataryası hiçbir yerde yok. en son çare servise mail attım. telefonun bataryası çok çabuk bitti. 40 50 tl fiyat isterler şimdi. aliexpresste muadil batarya bulabilseydim çok iyi olacaktı.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Cihaz bluboo x1 diye geçiyordu çinde ama onlarda u cihaza desteği keseli çok oldu milletin elinde buna uyumlu pil var mı bilemiyorum. Servis bir ara bu cihazlar için pil yaptırıp dağıtmıştı. O dönemde almadıysanız onuda mailinizde belirtseydiniz. cihazınızın imei numarası ile belki faydası olurdu.

letgoda sanırım satanlar var ama ilan detaylarına girip bakmadım
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    o zamanlar bilmiyordum araştırırken yeni gördüm. o zamanlar alsamda 3 sene sonra pil ölecek yedek parça sıkıntısı olmaması lazım. sonuçta halen faaliyet gösteren bir firma. ellerinde yoksa telefon çöp oldu demektir.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:10:18 >
  • 30 tl + kargo şeklinde fiyat verdiler. benim korkum bataryaları eskiyse performansı düşmüştür yeni üretim de olmadığına göre mecruriyetten almam gerekiyor. babam kullandığı için fazla yüklenmiyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:10:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Yeni üretilen piller en fazla 1 yıllık galiba, sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Üzerindekiler 1800mah yeni piller 2000mah olmasi gerekiyor.

Kendi pili 1650mah tı.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:10:22 >
  • farketmez 1650 de 1800 de 2000 de yetmiyor gerci @benkimim50 o cihazdan sinekten yağ cikartircasina ekran süresi ciksrtmisti 😂😂😂

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:10:26 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:10:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .com uzantılı siteden, com.tr olan siteye geçme kararı almışlar. lakin henüz oda yapım aşamasında.

www.quatromobile.com.tr
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:10:31 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.