Şimdi Ara

QuestionMu Online Klasik 97D Mu Serveri - Yeni Açıldı 7/24 Uzun Ömürlü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seninle bir sorunum yok ama 2 gün sonra görüşürüz
  • Neden boş boş kavgalar cikior forumda :( yaw adam kapar kapamas :(bu sw de acilmis nasil olsa kapanacak ha 1 ay ha 1 yil ==== Tum sw ler zevk icin aciliyor kavga etmek icin deil ve malcom haklı bence malcom ve arap :( ==== simdi bi alinti yapip hakaret edecek iyi izleyin kavga gene cikacak === biraz saygı gösterin herkes sizler icin zevk alin die sw aciyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DryHeadMu

Neden boş boş kavgalar cikior forumda :( yaw adam kapar kapamas :(bu sw de acilmis nasil olsa kapanacak ha 1 ay ha 1 yil ==== Tum sw ler zevk icin aciliyor kavga etmek icin deil ve malcom haklı bence malcom ve arap :( ==== simdi bi alinti yapip hakaret edecek iyi izleyin kavga gene cikacak === biraz saygı gösterin herkes sizler icin zevk alin die sw aciyo

Bişi anlamadım ama neyse herşey zevk için

Teşekkürler
  • komutan baq hemen yaninda saruhan war gir kas yaanci degil turk sana dedigim bu
  • saruhan mu kapanalı yıl oluyor.
    ayrıca sen niye adanamu yada titan mu yada istanbulmu oynamıyorsun da gelip low yap diyorsun.
    neyse daha fazla tartışmıcam.
    ve evet private serverları zevk almak için oynuyoruz ama low la 1hafta kasıp sonra server kapanınca cıldırıyoruz.
    ve böyle insanlar low yap diyip oyun sahibinin aklına girince dahada kızıyorum.
    neyse ben oyun sahibine diyecegimi dedim kendi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zui.Sudra -- 11 Eylül 2010; 1:42:29 >
  • Kadesim sen bana bak ve güven sw kapanmıcak
  • neyse ben karismayimde hepiniz haklisiniz + arap sw kapanmicak die bisi yok elinde sonunda kapicaksin
  • server ne zaman açıldı ? konu dün açılmış serverda dun acıldıysa exp de 50 iken nasıl sıralamadakiler boyle 80+ reset atmış :S
  • Server Dün Açıldı İlk 500x ile başladık adamalr kastı sonra 100x düşürdük sonra 50x ve suan 100x yaptık
    Biraz Karıştı Herkezen Özür Dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arap45

Server Dün Açıldı İlk 500x ile başladık adamalr kastı sonra 100x düşürdük sonra 50x ve suan 100x yaptık
    Biraz Karıştı Herkezen Özür Dileriz

Peki Aga Server Bu Sekilde Kalacakmı Yoksa Eşit Bir Şekilde HErkez Bastan Baslayacakmı Tavsiyem Bir Gun Belirleyin O Gun Herkez Sıfırdan BAslasın 1 gunde Bu kadar reset adamlar varken Bu serverde kasmanın ne zevkı olabılırkı Oyuna yenı gırecem ve mılletten para yada ıtem dılenmenın ne anlamı var bence bu haksızlık En kısa zamanda buna bır care bulmanınz Lazım
  • aynen arap
  • oke mesaj gidiyor mu diye baktım :D ya ben yeni üye oldum ama önceden beridir değişik mu servarları oynadım bu da fena değil yalnız harita açılmıyor.. m tuşu ile açılması gerekiyordu herhalde ama olmuyor..ayrıca download da hata var datanın resoultion diye bi dosyası eksik option ayarları yapaıyorum bu yüzden ekran ve ses ayarlarını yapamıyorum yardım plsssss...
  • kardesim harita acilmas tabi versiyona bak 1 ses ayarlari icin de esc opt yap olmassa run dan giren bir launcher bul ordan sound u kapa + versiyona bi bak 97d de m den acilan harita olduunu hatirlamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxberat001

oke mesaj gidiyor mu diye baktım :D ya ben yeni üye oldum ama önceden beridir değişik mu servarları oynadım bu da fena değil yalnız harita açılmıyor.. m tuşu ile açılması gerekiyordu herhalde ama olmuyor..ayrıca download da hata var datanın resoultion diye bi dosyası eksik option ayarları yapaıyorum bu yüzden ekran ve ses ayarlarını yapamıyorum yardım plsssss...

Usta Ses Ayarını Yapamazsın Ses Dosyaları Yok Clinet'te (

Options ayarları İçinse
    rapid..share.com/files/419009242/windowed_-_1280x1024.rar
    (Rapid den Sonra Gelen 2 Noktayı Sılıp İndirin.

windowed_-_1280x1024.rar Dosyasını Indırdıkten Sonra çift Tıklamanız Yeterli .

Admin Bana Ulasırsan Sevinirim. PM At
    Usire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usire -- 14 Eylül 2010; 17:42:28 >

• usire saol isime yaradi link
  • np
  • Servere ne oldu Tırtladımı Arap Kardeş

QuestionMu Online Klasik 97D Mu Serveri - Yeni Açıldı 7/24 Uzun Ömürlü Demiştin ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

dh daki mu online alt başlığını senelerdir takip ediyorum.
    ve bu güne kadar kapanmıcak deyip açık kalan tek bir server bile olmadı.
    tabi arada 1 maksimum 2 sene kalanlar dışında.
    ve sen tüm mu online serverları başlıklarına serverı low yapmaları için bişeyler yazıyorsun ve piyasada low yerli server olmasına ragmen bırakta bir tane orta exp yada fun server olsun.
    o 200 tane var dedigin yabancı serverlar.
    ayrıca adminin serverda oynayan kaç kişiden serveri lowlaştırmasını istedigini merak ediyorum.
    neyse ben diyecegimi dedim bu kafada giderseniz daha çok emek bosa gider daha çok server kapanır.
    bu serverda bu yüzden 2gün sonra kapanıcak ve bende bu yazıyı alıntı yapıp bu konuyu hortlatıcam!
    ahanda buraya yazıyorum!
  • quote:

quote:

dh daki mu online alt başlığını senelerdir takip ediyorum.
    ve bu güne kadar kapanmıcak deyip açık kalan tek bir server bile olmadı.
    tabi arada 1 maksimum 2 sene kalanlar dışında.
    ve sen tüm mu online serverları başlıklarına serverı low yapmaları için bişeyler yazıyorsun ve piyasada low yerli server olmasına ragmen bırakta bir tane orta exp yada fun server olsun.
    o 200 tane var dedigin yabancı serverlar.
    ayrıca adminin serverda oynayan kaç kişiden serveri lowlaştırmasını istedigini merak ediyorum.
    neyse ben diyecegimi dedim bu kafada giderseniz daha çok emek bosa gider daha çok server kapanır.
    bu serverda bu yüzden 2gün sonra kapanıcak ve bende bu yazıyı alıntı yapıp bu konuyu hortlatıcam!
    ahanda buraya yazıyorum!

yani simdi bisey diyecegim kalbin kirilacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.