arkadaşlar vpcea44fx modeli bilgisayarım var üst taraftaki web tuşuyla bilgisayarı doğrudan internet ortamında açmak istiyorum ama tuşa bastığımda quıck web access yüklü değil gibi bi uyarı veriyor bunu yazılımı nerden bulabilirim ürün amerika bölgesine ait olduğu için türkiyedeki sony destek vermiyo ...
Settings Utility Series Sony shared library Vaio Event Service Sıra ile yükleyip yeniden başlatırsanız düzelmesi gerekiyor.
yüklemeleri yaptım ama düzelmedi bu arada kendi harddisk kini ssd le değiştirmiştim bilgileride norton ghostla aktarmıştım ama herşeyi almamış şimdi denedim recovery de çalışmıyo bunun bi çözümü var mı
Birdaha norton ghost gibi bir programa ihtiyacın olursa Acronis true image kullan bak bakalım hangisini beğeneceksin.
ilk önce acronis le almıştım ama hata oluştu uyarısı aldım sonra norton ghost kullandım
Recorvy gittiysewww.cihanelektronik.com belli bir ücretle CD olarak gönderiyor. 75 TL gibi fiyatı olması lazım.
yazdığınız yazılımları ikiside kurulu silip tekrar kurmayı denedim yine olmadı ilk back up dosyalarım yani fabrikadan geldiği hali hala duruyo ama eski harddisk te ordaki back up tı yeni harddiske ilk geliş hali ile aktaramadım kullandığım kısmın back up tını alıp yeni harddiske aktara bildim