Şimdi Ara

Quicksilver Terlik 17 TL Kargo Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
9.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theangeldie

mayo şortlar filan epey uygun terlik + şort kuponla 30a geliyor.daha ne olsun

kişiye özel değilse kupon kodunu söyleyebilir misiniz? eskiden "HEDİYE20" vardı; ama artık o çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subseven3

quote:

kişiye özel değilse kupon kodunu söyleyebilir misiniz? eskiden "HEDİYE20" vardı; ama artık o çalışmıyor.

MODA20 kupon kodu
  • kupon yukarda yazıyor beyler moda20 yazın 20 lira düşüyor.

50 liraya tamamlayamayanlar için sitedeki en ucuz ürün buhttp://www.modagram.com/kupe/pieces-navi-renkli-fiyonk-kupe/detay/637/1181

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 13 Şubat 2013; 13:37:56 >
  • Bende şort artı terlik aldım. MODA20 yazın düşüyor arkadaşlar..
    Geçen günlerde 2-3 alışverişim daha olmuştu bu siteden şükür memnun kaldım,teslimatları baya hızlı..
    Tavsiye ederim ihtiyacı olan varsa kaçırmasın..
  • çok teşekkürler. faydalandım az önce bu fırsattan. şort + terlik 50.67 tlden, indirim koduyla birlikte 30 tlye geldi. ödeme kısmında kodu kullan kısmına " moda20 " kodunu girdiğinizde direk 20 tl indirim. gerçekten güzel.
  • Bir şort birde terlik bende kaptım.
    Siteyi ilk defa duyuyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
    Fırsatı haber verene teşekkürler.
  • Bende kaptım bir sort bir terlik haber veren arkadaşa çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamaz

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

Arkadaşlar bu sitede bütün ürünler ücretsiz kargo ile mi gönderiliyor ? birde 50tl ye ürün aldıgınızda direk 20tl indirim mi veriyor ? daha üyeligim bile yokta site de :)

Bütün ürünler ücretsiz kargo açıklamada şöyle yazmışlar

Kargo ücreti ne kadar?
    İstediğiniz sıklıkta sipariş verebilmeniz ve ürününüzü iade etmek durumunda kaldığınızda iade işlemini kolaylıkla yapabilmeniz için tüm kargo ücretleri tamamen bizden.

50TL ye indirim ise ödeme ekranına geldiğinizde yukarıda Promosyon Kodu diye bir alan var oraya MODA20 yazman lazım direk 20 tl düşüyor.

Hocam bu şartlarda sanki 30tl ye 50liralık ürün almak çok iyi duruyor ;) birde ürünlerin orjinalligi açısından problem yaşamayız degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bamaz

quote:

Arkadaşlar bu sitede bütün ürünler ücretsiz kargo ile mi gönderiliyor ? birde 50tl ye ürün aldıgınızda direk 20tl indirim mi veriyor ? daha üyeligim bile yokta site de :)

Bütün ürünler ücretsiz kargo açıklamada şöyle yazmışlar

Kargo ücreti ne kadar?
    İstediğiniz sıklıkta sipariş verebilmeniz ve ürününüzü iade etmek durumunda kaldığınızda iade işlemini kolaylıkla yapabilmeniz için tüm kargo ücretleri tamamen bizden.

50TL ye indirim ise ödeme ekranına geldiğinizde yukarıda Promosyon Kodu diye bir alan var oraya MODA20 yazman lazım direk 20 tl düşüyor.

Hocam bu şartlarda sanki 30tl ye 50liralık ürün almak çok iyi duruyor ;) birde ürünlerin orjinalligi açısından problem yaşamayız degil mi ?

Ürünlerin hepsi orjinaldir hiç bi sıkıntı çıkmaz :)

• avantajix i unutmayın gençler %8
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

valla gitmeyeli değişiklik olmadıysa benetton ürünlerinin fiyatları çok çok iyi.

pike polo'lar lacoste tarzı benettonda 35den başlar genelde.
    indirim çok olmaz olsa da en ucuz 20'ye görmüştüm o da tek denk gelmişti.

12tlye benetton pike pololar var.
    20tl indirim ile tanesi 9tl'ye geliyor sayılır. 60 liralık alıp 20 lira düştüğünü hesap ediyorum.
    kargoda bedava.

valla çok iyi geldi bana 2 ayrı sipariş verdim bile, bayan bölümünde genelde s, erkeklerde xl-xxl kalmış ama uygun boy bulan için çok iyi fiyatlar

site çok iyi gerçekten, hem güzel ürünler var, hem de kargo bedava + 20 TL indirim

açılalı epey oldu ama reklamı yapılmadığından pek bilinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: parkers

quote:

Orijinalden alıntı: subseven3

quote:

MODA20 kupon kodu

çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

avantajix i unutmayın gençler %8

%80e varan indirimle ulaşırken hiç uğraşamam sanırım o tip şeylerle.
    zaten sitenin kendi indirim kodu 50tl'ye 20 tl direkman %40
    sitedeki ürünler gerçekten bindirip indirim değil sezon fiyatından %70 inmiş.

Avantajix ile indirimin ne alakası var onu anlamadım. Ödediğin tutar üzerinden %8 veriyor. 30 TL ödedim 2,5 TL iademi aldım. Bilen bilir. Hatırlatayım dedim. Siz uğraşmayın

• quote:

quote:

quote:

avantajix i unutmayın gençler %8

%80e varan indirimle ulaşırken hiç uğraşamam sanırım o tip şeylerle.
    zaten sitenin kendi indirim kodu 50tl'ye 20 tl direkman %40
    sitedeki ürünler gerçekten bindirip indirim değil sezon fiyatından %70 inmiş.

Avantajix ile indirimin ne alakası var onu anlamadım. Ödediğin tutar üzerinden %8 veriyor. 30 TL ödedim 2,5 TL iademi aldım. Bilen bilir. Hatırlatayım dedim. Siz uğraşmayın

Bu avantajixnasil birsey hocam aciklar misiniz ve nerelerde kullanilabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Şöyle hocam. Avantajix üye işyerlerinde alışveriş yapınca o firmadan ücret alan ve bunun belli bir kısmını müşteriye iade eden bir sistem. Yani modagram avantajix e üye bir işyeri. site üzerinden modagram a gidip alışveriş yaparsanız (istediğiniz çeki kullanabilirsiniz, sitedeki işlemlere müdahale edilmiyor) sonuçta ödediğiniz miktarın %8 kadarını sizin hesabınıza iade ediyor. Yıllık 10 TL aidatı var bunu da iadelerden hayli hayli çıkarıyorsunuz zaten. Şimdiden 100 TL oldu benim 3 ay olacak.

Bu konuyu okuyun isterseniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_50122913/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 13 Şubat 2013; 14:07:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Şöyle hocam. Avantajix üye işyerlerinde alışveriş yapınca o firmadan ücret alan ve bunun belli bir kısmını müşteriye iade eden bir sistem. Yani modagram avantajix e üye bir işyeri. site üzerinden modagram a gidip alışveriş yaparsanız (istediğiniz çeki kullanabilirsiniz, sitedeki işlemlere müdahale edilmiyor) sonuçta ödediğiniz miktarın %8 kadarını sizin hesabınıza iade ediyor. Yıllık 10 TL aidatı var bunu da iadelerden hayli hayli çıkarıyorsunuz zaten. Şimdiden 100 TL oldu benim 3 ay olacak.

Bu konuyu okuyun isterseniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_50122913/tm.htm

Eyvallah hocam artik bunuda kullanirim alisverislerimde Teşekkürler

• Bu terliklerin hepsi parmak arası yahu...Delikanlı adamı bozar parmak arası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu terliklerin hepsi parmak arası yahu...Delikanlı adamı bozar parmak arası...

plajda giyiyorum ben çok iyi oluyor
  • haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu terliklerin hepsi parmak arası yahu...Delikanlı adamı bozar parmak arası...

Kep al sende
    http://www.modagram.com/sapka/quiksilver-sapka-fish-tail/detay/3076/12576

şortun yanında ayakkabıda alabilirsiniz
    http://www.modagram.com/erkek/u-s-polo-assn-ayakkabi-siyah/detay/1307/2258
    http://www.modagram.com/erkek/u-s-polo-assn-ayakkabi-beyaz/detay/1307/21097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 13 Şubat 2013; 14:40:03 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.