Şimdi Ara

QuietnessMU-SeasonV /GameMaster Alımı Başladı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görev Aldığı Sunucular: MuBattleZone
    Bilgi Birikimi: 9yıldır muonline oynuyorum bilgi birikimi illaki olucakdır.
    Yaşı: 25
    Ulaşabiliceğimiz Mail Adresi: chequaweras@hotmail.com
    Oyuna Başlangıç Yılı: 2000
    Bir Serverınız Oldumu: GameMasterlık yaptım. MuBattlezone
    Oyunda Bulunabiliceği Süre: 10-12 saat

mail atmak yerine buraya daha sık baktıgınızı düşünerekden buraya gönderiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
  • Ad:Vedat Can Gümüş

Bildiği diL:İngiLizce ( Low - intermadieate düzeyinde)

BiLgi birikimi: mu onLina hakkında yeterinden faZLa donanıma sahibim 6,senemi doLduruyorum bi süre braktıktan sonRa geri döndüm! GeneL küLtürümde oLdukça iyidir !

mail adres :vcg@windowslive.com vedatcan19@hotmail.com

oyuna başLangç yıLı:2003

Bir serverım oLmadı !

Oyunda: 3 5 saat aRası buLunabiLirim ! ( bir GM için çok bile :D)

tanıtım:Ben eskşhr anadolu üniversitesinde ingiLizce iktisat okuyorum ! Mu onLine ı öss sınavından doLayı bırakmıştım ama geri döndüm ve kasmaya da bazı serverLarda devam ediorum ! server a oyuncu çekebiLirim ingiLizcem de bir ingiLizLe konuşacak kadar iyidir !

teşşekkürLer
  • Server'imize Yeni Map yapıyoruz (: Şuan Deneme Aşamalarında nasıl birşey olacaqını bnde merak ediyorum :) Program biraz karışık ama baya bi çözdüm artık kendii haritamızı yapabileceqiz..Buna bide isim buLmak Lasım tabi :P

Çalışmalardan 1 resim göstereLim ;)

QuietnessMU-SeasonV /GameMaster Alımı Başladı.

Davias KaLe Önü (:
     QuietnessMU-SeasonV /GameMaster Alımı Başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 24 Kasım 2009; 11:45:36 >

• quote:

|ReSo|

Güzel oluyor gibi ama davias değiştiriyoruz desen daha ii olurdu çünkü map yapmiyorsun yapilani değiştiriyorsun
    + daviasi bozmaktansa season5 diyoruz santa map lvl düşürerek satiş bolegesi olarak dizayn etseniz daha ii olur..
    obj Leri boyutlari iii ayarlayinki oyunda kasma yaptirma skin olayi

Not: Neo noria bilenler dediğimi anlamiştir neo noria tamamen degiştirildi ama o map gidişinde hem zorlanma hemde bazi sorunlar yapiyor başarilar yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: !SeRSeRi!

quote:

|ReSo|

Güzel oluyor gibi ama davias değiştiriyoruz desen daha ii olurdu çünkü map yapmiyorsun yapilani değiştiriyorsun
    + daviasi bozmaktansa season5 diyoruz santa map lvl düşürerek satiş bolegesi olarak dizayn etseniz daha ii olur..
    obj Leri boyutlari iii ayarlayinki oyunda kasma yaptirma skin olayi

Not: Neo noria bilenler dediğimi anlamiştir neo noria tamamen degiştirildi ama o map gidişinde hem zorlanma hemde bazi sorunlar yapiyor başarilar yinede

Yapılmış olandaki herşeyi sıfırlarsan we kendin yaparsan sıfırdan yapmış olursun (: tam bi çözsem olayı halletcemde xD Lorencia nin world dosyasını bulamadım ya (:

• işte bende onu demek istedim çok ii hassas yapmak gerekiyor orjinalleri boyutlari dengeli olunca giriş çıkışlarda sorun olmuyor ama yeni bir şey yapiyoruz biz boyutu dikkat etmiyoruz sonra kasiyor aslında baglanti yada başka şeylen alakali degil olay kullandigimiz obj lerle alakali ben clientimde fazla skin kullanmak istemiyorum
    en basit örnek server girerken baştaki logo kendimiz fotoshoptan yapiyoruz girişte 10 sn gibi bi uzama oluyor en saglami orjinalini bozmamak aslında ama yapmasida heyacanli oluyor
    + Üyeleride uğraştigimizi göstermek istiyoruz deviasmu var onlarin clientini yapin tavsiyem bu işler için uyumluı + güzel bir çalişma var o clientte

sormak istedigim bir şey var size yanliş anlaşilmasin season5 açiyoruz dediniz ama su anda herkez season5 he şu var bi main var yeni girişli 1.2 ler gibi girişi ama oda main sorunlu daha piyasada 1 veya 2 tane var oda sorunlu duel sorunu master lvl sorunu map sorunu daha bilinmedik hangisini deneyceksiniz
    + item kor 1.6G oda verilmedi verdildi ise bile item.kor içindeki kodlamalar yanlişlik kesin vardir
    ben bekliyorum 4 nesil kanat basma itemleri olacak 1.6g item korda öbür türlü teste duran bir version season5 :)
    1.2 dönüs candyshop lu season5

• quote:

Orijinalden alıntı: !SeRSeRi!

işte bende onu demek istedim çok ii hassas yapmak gerekiyor orjinalleri boyutlari dengeli olunca giriş çıkışlarda sorun olmuyor ama yeni bir şey yapiyoruz biz boyutu dikkat etmiyoruz sonra kasiyor aslında baglanti yada başka şeylen alakali degil olay kullandigimiz obj lerle alakali ben clientimde fazla skin kullanmak istemiyorum
    en basit örnek server girerken baştaki logo kendimiz fotoshoptan yapiyoruz girişte 10 sn gibi bi uzama oluyor en saglami orjinalini bozmamak aslında ama yapmasida heyacanli oluyor
    + Üyeleride uğraştigimizi göstermek istiyoruz deviasmu var onlarin clientini yapin tavsiyem bu işler için uyumluı + güzel bir çalişma var o clientte

sormak istedigim bir şey var size yanliş anlaşilmasin season5 açiyoruz dediniz ama su anda herkez season5 he şu var bi main var yeni girişli 1.2 ler gibi girişi ama oda main sorunlu daha piyasada 1 veya 2 tane var oda sorunlu duel sorunu master lvl sorunu map sorunu daha bilinmedik hangisini deneyceksiniz
    + item kor 1.6G oda verilmedi verdildi ise bile item.kor içindeki kodlamalar yanlişlik kesin vardir
    ben bekliyorum 4 nesil kanat basma itemleri olacak 1.6g item korda öbür türlü teste duran bir version season5 :)
    1.2 dönüs candyshop lu season5

ßen Server Kurulum ile ilgilenmiyorum :) Site + Harita dierLeri iLqi aLanım dışı (:

• Tamam bakalim kolay gelsin
    elin değmişken lorencia davias gökyüzünü Türkbayragi yapta 3D yaptigimizda bakariz hepimiz kullaniriz
  • ReSo Lorencia ya cami koy kardesim. Sonra Köprüler arası geçiş yaparken İstanbul Boğazı görüntüsü olsun. Ne bilim merkeze Kapadokya görüntülerinden koyabilirsin. Deviasa Pamukkale görüntüsü ver mesela fikir üretmek para ile degil. Kolay gelsin başarılar..

• Gökyüzü yok kardeşim :) Onu deqiştiremiosn.

@CH€
    ßunLarı çizecek 3D tasarımcı Lasım dostum (: eLmizde olan object ler standart Mu nun objectleri ben 3D yaparm diosan olur (: ayrıca eger camiye girmek te istiosan onu tek tek parçalar halinde yapacaksın. Mesela O Loren bar Tek parça bişe dqL Duvarları çatıları hepsi ayrı ayrı onları sen birleştiriosn (:. Fikir üretmek parayLa dqL ama yapmak ta kolay deqiL
    ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 25 Kasım 2009; 13:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Gökyüzü yok kardeşim :) Onu deqiştiremiosn.

@CH€
    ßunLarı çizecek 3D tasarımcı Lasım dostum (: eLmizde olan object ler standart Mu nun objectleri ben 3D yaparm diosan olur (: ayrıca eger camiye girmek te istiosan onu tek tek parçalar halinde yapacaksın. Mesela O Loren bar Tek parça bişe dqL Duvarları çatıları hepsi ayrı ayrı onları sen birleştiriosn (:. Fikir üretmek parayLa dqL ama yapmak ta kolay deqiL
    ;)

haklısın vallahi ne diyeyimki. doğru söze yorum yok. Bizde egleniyoruz işte kendi çapımızda. Sana kolay gelsin inşallah başarırsın bizde gelir oynarız.

Ama oyunda görev almak için yukarıda bir başvuruda bulunmuştum oyunun sahipleri degerlendirmeye aldılarmı bilmiyorum.

• başvurular değerlendirilec oyunun açılmasına 2 gün kala haber verilicek kmse merak etmesin isteyen herkes buraya yada mail adresime yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Orijinalden alıntı: ßaTıKaN

Hayırlısı olsun.Ekip kaliteli...

TeşekkürLer kardeşim..

Buarada buraLarda göremiyoruz seni uzun zamandır..Ne iş ?

ßatıkanında Dedigi Gibi Ekip Kaliteli GM Ne Gerek Var

ßasarıLar Dilerim
  • serverın çok fazla işi var bknz.

#Çalışmalar

Türkçeleştirme çalışmaları
    Web site çalışmaları
    Güvenlik ayarları
    Fix ayarları
    Serverın ince ayarları
    Özel map çalışması
    Grafik ve tasarınlar
    İtem ekleme çalışmaları
    Player toplama ve reklam yapma çalışmaları
    İstek ve görüşleri alma çalışmaları
    Yeni düşünceler ve bunları uygulamaya koyma çalışmaları
    Servera özel tanıtım videosu için Adobe Premiere çalışması (yada 3DSMAX vb programlar)
    Yabancı forumlarda insanlarla dost olup arkadaşlarını servera getirmesi

Vesaire bunlar 5 dk içinde aklıma gelen şeyler çok daha fazla yapılacak iş var arkadaşlar bunun için 4 kişilik bi yönetimn takımı yetmez ne zamanı ne bilgisi bu bi takım oyunu olcak geniş bi kadromuz olucak mesela 5 kişi clienti türkçeye çevirmeye uraşırken 5 kişide web siteyle uraşıcak ve bu sayede hem daha çabuk hem daha zengin hemde daha kaliteli sonuçlar elde edicez saygılarımla.

• up
  • Merhaba,

Size küçük bir tavsiyem var version hakkında. Bu versionu bilen fazla kişi yoktur bildiğim kadarıyla çok fazla player istiyorsanız bence eski bir version seçmelisiniz. Bu kadar emek olacağına göre..
  • Server kurulumu ne durumda?
    Bilgilendirirmisiniz...
  • İnşallah Yüzümüz Karaya Cıkmaz En İyi Sekilde Serverimizin Gitmesini İstioruz Ve Bunun icin Calısmalarımız Son Hızla Devam Edior Hayırlara Vesileyle :)
  • Yapanlar nasi yapiyor xD

Türkçeleştirme çalışmaları / Eng / TR 10 Dk almaz çevirmek (bu 1 idi )
    Web site çalışmaları (wep 9 kuracaksiniz ( farkli diyorsaniz template hazirlanacak fotoshop 1 saat diyelim ) Kodlama Yapmaniz biraz zor ancak editlersiniz
    Güvenlik ayarları Dedicated Vps Ev Pcsi hangisi ev ise sorun yok demektir güvenlik bakimindan fazla isi yok dedicated derseniz Toplam 20 dk almaz
    Fix ayarları ( fix yapmaniz imkansiz sdece dosyalr ayarlari yaparsin exp drop on off bitti fixleme olayi farkli ( fixliyoruz diyorsaniz editor ismi verin diyeyim )
    Serverın ince ayarları ( bu güzel istege bagli kolay istebilirse 15 dk almaz zor istenirse tam 1 Günü alabilir
    Özel map çalışması ( özel map çalişmasi degil ss editleme fotoshop 20 dk almaz )
    Grafik ve tasarınlar ( wep için xD Nealaka)
    İtem ekleme çalışmaları ( işte bu zor en az 2 hafta onuda işi biliyorsaniz bilmiyorsaniz uzar gider option ayarlarini zr ayarlarsiniz xD
    Player toplama ve reklam yapma çalışmaları Bunda iyisiniz bak ama neden se kapaniyr he ^^^^
    İstek ve görüşleri alma çalışmaları hep aliniyrda icrat =?
    Yeni düşünceler ve bunları uygulamaya koyma çalışmaları
    Servera özel tanıtım videosu için Adobe Premiere çalışması (yada 3DSMAX vb programlar) ne alaka oyuncu oynarken onuu izlicek onlar en son işler
    Yabancı forumlarda insanlarla dost olup arkadaşlarını servera getirmesi ( çok zor ancak sz onlara gidersinz onlarin size gelmesi için tr degil eng çalişmaniz gerek once klevye degil icrat

Başarilar dieyim kaçilayim artik

• GM alımı bittimi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.