Şimdi Ara

Quinn mi Jinxmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adc alcam 2 si arasında kaldım sizde hangisini alıyım

• Jinx.
  • Bu forumda bir tane Quinn yazan cikmaz bosa konu acmissin ama ben kendi adima soyleyeyim quinn'i jinx'e degismem. herkesin kendi zevki. Jinx'in op'ligi beni ilgilendirmiyor, LCS'de oynamiyoruz sonucta, ben eglendigim karakterle oynamayi seviyorum op olanla degil.
  • Quinn bence skillseti cok hos. Kor etmesiyle bayagi etkili bence lanede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Bu forumda bir tane Quinn yazan cikmaz bosa konu acmissin ama ben kendi adima soyleyeyim quinn'i jinx'e degismem. herkesin kendi zevki. Jinx'in op'ligi beni ilgilendirmiyor, LCS'de oynamiyoruz sonucta, ben eglendigim karakterle oynamayi seviyorum op olanla degil.

Valla ben de Quinnciyim. Quinn oynarken aldığım zevki diğer adclerden alamıyorum nedense, ama şu anki metada kullanılan adcler op olduğu için yüzüne bakan yok.
  • Quinn lane safhasında ve 1v1'da alamayacağı ADC yoktur, Vayne dahil. Ancak iş takım savaşına kaydığında Jinx > ALL. Ayrıca zevkler & renkler.
  • Quinn'de OP sadece early riskli rangei çok kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

Quinn lane safhasında ve 1v1'da alamayacağı ADC yoktur, Vayne dahil. Ancak iş takım savaşına kaydığında Jinx > ALL. Ayrıca zevkler & renkler.

Benim karşıma gelenlerden yola çıkarak diyorum, Vayne aşırı zorlayamıyor. Vayne değil de Varus, Caitlyn gibi yüksek menzilli adcler çok canını yakıyor Quinn'in. Bir de ultiye useless diyorlar, tabi Jinx'in ultisi gibi az canlı üç kişiye sallayınca triple alacak bir ultisi yok, ancak kritik vuruş ağırlıklı bir buildde ultinin Q'su çok fena can yakıyor. Meele oluyor ama E'si sayesinde ranged bir heroya karşı 2-3 saniye dibine girmeye çalışma ihtiyacı olmuyor. Zaten e+q birazcık canı kalmışsa ultiyi de kapatınca ne olduğunu anlamadan ölüyor zaten karşı taraf. (Tanklar için konuşmuyorum tabi.)

Ekleme: Zaten Quinn'in range'i yüksek olsa oyunun en op adcsi olurdu büyük ihtimalle. E skilli zaten maksimum range kadar geri atlıyordu yanlış hatırlamıyor isem. Caitlyn kadar rangei olsa kaçmak çok kolay olurdu mesela. (ultiyle kolay zaten hard cc yemedikten sonra, orası ayrı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 17 Şubat 2014; 3:24:15 >

• En iyi kda quinndeydi geçen sezon. Bu sezon yüzüne bakmadım. bi ara oynarım özledim.
  • early damage i pasifiyle beraber baya iyi quinn in.oynaması biraz zor ultisinden dolayı alışsam rankedda oynarım.jinx i de çok severim, alışması daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

early damage i pasifiyle beraber baya iyi quinn in.oynaması biraz zor ultisinden dolayı alışsam rankedda oynarım.jinx i de çok severim, alışması daha kolay

Bir de şu var -en azından low elo için konuşuyorum- pasif çıkıp Valor işaretlese bile hala bana gelmeye çalışan çok oluyor. Az oynanmasının yararlarından biri de bu, skillerini bile bilen yok adamakıllı. -Tekrar ediyorum low eloda.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paako

quote:

early damage i pasifiyle beraber baya iyi quinn in.oynaması biraz zor ultisinden dolayı alışsam rankedda oynarım.jinx i de çok severim, alışması daha kolay

Bir de şu var -en azından low elo için konuşuyorum- pasif çıkıp Valor işaretlese bile hala bana gelmeye çalışan çok oluyor. Az oynanmasının yararlarından biri de bu, skillerini bile bilen yok adamakıllı. -Tekrar ediyorum low eloda.-

aynen. adamin uzerindeki isaret hakkinda en ufak fikri yok uzerime geliyor kuzu kuzu, 3 oku suratina yiyince bi alamet geldi vuuuu modunda geri kaciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: Paako

quote:

aynen. adamin uzerindeki isaret hakkinda en ufak fikri yok uzerime geliyor kuzu kuzu, 3 oku suratina yiyince bi alamet geldi vuuuu modunda geri kaciyor.

Tabi bir de açık alandaysa pasiften sonra Q sonra üzerine bir de E yiyince ya ölüyor ya flash kullanıyor ya da base atıyor.

• Quinnin pasifi acaip op e side mükemmel kör etmeside var lanede cok rahat üstünlüğü sağlarsin ama neden seçilmiyo bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quinn tercih ederim.
    Ama maç kazanmak için oynuyorsan Jinx op.
    Sebebi şu:Quinn daha esnek.Ayrıca mid ve top oynayabiliyor.Kör etmesi de çok işine yarıyor üstüne atlayan Master Yi,Fiora vb. hemen öldüremez.

• Jinx tabiki. win istiyorsan.
  • Jinx Ultisi sayesinde çok can yakarsın
  • onu bunu boşver eminim latede hatta earlyde Quinn bence alır skillleri zamanında kullanıp buildini güzel yazabilirsen bu iş biter Quinn kör etmeden çok şey kazanıyor
  • Ultisi bi ADC için garip bir ulti ama Tf de ulti açıp karşı ADC te E-Q girince neye uğradığını şaşırır.Biraz zor bi hero.

• Quinn'i hiç bir şeye değişmem isteyen istediği kadar ultisi kötü desin . Oyun sonuna bile gerek yok statik çıktığın anda bambaşka bir champ'a bürünüyor .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.