Şimdi Ara

Quinn Taktikleri veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre quinn kullandım bir kaç küçük ipucu vericem.

# Ebedi yüksek hasar vermemizi sağlıyor fakat mahvolmuş çıkarsanız daha rahat bir lane aşaması geçirirsiniz.

# Adcler arasında ani hasar potansiyeli gayet iyi bu yüzden 2. item olarak pd yerine statik tercih ediyorum.

# Combo yaparken pasifinizin aktif olmasını bekleyin. Pasif aktif olunca vurun. Sonra Q. Sonra E. Bu sayede 2 sefer işaretlenmiş olacak. İşaretlenmiş bir rakibe E atmak hasar kaybı.

# Üçlü güzel bir tercih fakat çok pahalı ben genelde son item olarak buz doğan çıkıyorum. Hem zırh hem de hasar sağlıyor.

# E skilli ile duvarlardan geçebilirsiniz. Diyelim kırmızıyı kestiniz son vuruşu E ile yaparsanız direk oradan çıkabilirsiniz.

# Adclerde 1v1 durumunda Q'yu iyi kullanın. Mesela Vayne ulti açtığı zaman ya da Jinx Q'su aktifken.

# İkinci olarak E değil W fulleyin pasifi gayet güzel.

# Buzdoğan'a hiç bulaşmayıp karabalta + bir defansif item tercih edebilirsiniz.

# Quinn sadece bir adc değil topta ve midde de gayet başarılı.

# Topta oynarken duruma göre cdr botu tercih edebilirsiniz.

Zamanla daha fazla eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dranova -- 9 Haziran 2015; 13:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• brust brust
  • Fredy Mercury'i severim
  • Adclere kara balta almak para israfi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan etkili hasar olarak sadece Q ve Ultisi olduğu yeterli değil diye düşünüyorum. Karşı adc alan etkili skilleri ile senin takımını sayı olarak daha çabuk azaltıyor. Ayrıca ultisi bir adc ye yakışmayan bir ulti olduğu görüşündeyim. Ulti açıp focus attığın zaman resmen yakın dövüşen bir heroya dönüşüyor. Bu da kendisini gereksiz risk e atmak demek. Bu yüzden pek tercih edilmiyor. 2 v 2, 3 v 3 TF lerde gayet etkili ama tam bir takım savaşı için skilleri ve mekanikleri yetersiz diye düşünüyorum. Top lane de Assassin olarak oynaması daha iyi gibi. Botrk, Statik ile istediğin gibi roam atıp başarı ile sonuçlandırabilirsin. Ultisi bunun için biçilmiş kaftan. Adc olarak tercih etmiyorum.
  • Ultisi menzilli bir ulti olsa çok op olacaktı çünkü q nuz adamın düz vuruşlarını sıfırlıyor ve alan vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav hehe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En önemli taktiği unutmuşsun

-Oyununuza Quinn gelirse çıkın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.