Şimdi Ara

r_a_p_i_d_s_h_a_r_e'de bir yavaşlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 1024 kampanyasından faydalandım ama r_a_p_i_d_s_h_a_r_e'den(üyeliğim var) indirirken hiç stabil değil bu aralar acaba diyorum telekomda mı sorun var telekom'un speed testinde ii çıkıyor..bazen 106 kb/s ile alıyorum bazen 16 kb/s alıyorum..Flashget ile indiriyorum..sorun sizde de var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakroda -- 28 Ocak 2007; 19:34:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BrokenFighter

Senide soyle alalim.

http://forum.donanimhaber.com/m_11921967/tm.htm

ttye

• ya rapid normaldede bir kısıtlama yapiyor eskisi gibi tam bant kullanıma izin vermiyor
  • IDM ile 100 -120 arası

premium tabikki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakroda

Slm arkadaşlar
    Bende 1024 kampanyasından faydalandım ama r_a_p_i_d_s_h_a_r_e'den(üyeliğim var) indirirken hiç stabil değil bu aralar acaba diyorum telekomda mı sorun var telekom'un speed testinde ii çıkıyor..bazen 106 kb/s ile alıyorum bazen 16 kb/s alıyorum..Flashget ile indiriyorum..sorun sizde de var mı acaba??

Aynı sorun bende de vardı, şimdi iyi gibi. 218kb gördüm az önce
  • şimdilik bir sorun yok gayet stabil gidiyor aman nazar değmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede var bir kaç gündür neden bilmiyorum .
  • arkadaşlar 218 kb yi tek dosya indirirken mi gördünüz...

birde premium da options bölümünde hangi sunucu siz de seçili teliasonera veya diğerlerini seçmenin bir faydası var mı. yoksa ortaya karışık mı alalım..

iyi akşamlar....
  • 218 gördüysen cok iyi!
  • Benim bağlantım 2048 sınırsız, o yüzden 218 görmem normal arkadaşlar
  • imageshackde öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

arkadaşlar 218 kb yi tek dosya indirirken mi gördünüz...

birde premium da options bölümünde hangi sunucu siz de seçili teliasonera veya diğerlerini seçmenin bir faydası var mı. yoksa ortaya karışık mı alalım..

iyi akşamlar....

VSNL yeni bi server. genelde diğerlerine göre daha hızlı. ben onu seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 28 Ocak 2007; 23:15:08 >
  • VSNL ve GlobalCrossing eklendi serverlara. Ben ne zaman GlobalCrossing ile indirsem sabit 116kb/s ile indiriyorum, iyi gibi, loadu da az genellikle. Şöyle bir metod var, baktınız gördünüz yavaş geliyor, hiç beklemeden iptal edin, serveri değiştirip tekrar deneyin. Bu metodla hızı yükselttiğim çok oldu
  • Bende download ederken epey bi yavaşlık sorunu çekiyorum.
  • Bana o kadar etki etmior testte hızım 800 küsür 1 mbps kullanıyom
  • Premium hesaplara öncelik verildiği için böyle oluyor. Gerçi sizin üyeliğiniz olsa bile bazen böyle sorunlar yaşanabilir. Ben normal kullanıcı olarak çekmem gereken hızın neredeyse yarısını çekiyorum bazen..
  • bence rapidde doğru server'ı seçmediğinziden yavaş oluyor.
    Level 3 kesinlikle çok yavaş türkiyede GLOBAL veya COGENT'İ seçin,
    ama bazen iyi bazen kötü diyebilirsiniz, options bölümünde RANDOM server'ı seçmişsinizdir muhakkak.
    yani rastgele bi tane seçiyor demek, onu kendiniz belirleyin.
  • normal kullanıcıyım hızım 1 mbit ama 3-4 aydır sürekli 20 kb ortalamalarla indirme yapabiliyorum rapidden. rapid mutlaka bir sınırlamaya gitti.
  • Bendede rapıd uyeliği var 7-8mb/sn indirdiğim dosyalar bugun maksimum 1 mb/sn düştü ne oluyor anlamadim kablo koptu dediler ama bakalım rezillik ne kadar sürecek hiç bir şey inmiyorrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 29 Ocak 2007; 15:14:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.