rapid in bittiği an bizimde bittiğimiz andır zaten
..t o r r e n t.. ölmez vatan bölünmez
Rapid dururken torrenti ne yapalım.inş. kapanmaz vallaha ne diyelim.
rapid niye paralı ki
arkadaşlar rapide vereceğiniz en büyük destek premium ücretli üyelik almaktır. böylece rapid güçlenip uzun süre ayakta kalarak, kolay kolay kapanmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: disdanger
rapid niye paralı ki
Niye olmasın ki
Rapidin şu premium olayı olmasa kullanılmaz.Premium varsa rapid var yoksa işe yaramaz.
GEMA yı Rapid kazanmamış mıydı ?
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
GEMA yı Rapid kazanmamış mıydı ?
Bizde öle biliyoruz ama çeşitli söylentiler var
Amann bişe olmaz rapide
hele biz oldukça
Rapid gibi paralı bişeyi kullancağıma beleş torrent kullanırım. Paylaşımcı ruh. Ha rapid kullanan kendi bilir. Onlarında bildiği birşey vardır. Ama ben rapid'e para vermem.
quote:
Orjinalden alıntı: pavlov
Rapid gibi paralı bişeyi kullancağıma beleş torrent kullanırım. Paylaşımcı ruh. Ha rapid kullanan kendi bilir. Onlarında bildiği birşey vardır. Ama ben rapid'e para vermem.
Tamam. Alakasız mesajlar yazmayın lütfen
Rapidşhare bu sıralar kontrolleri sıkılaştırdı, benim upload yaptığım dosyayı daha linkini bi yere vermeden silmişler illegal içerik diye. işi sıkıya almaya başladılar, bu davadan dolayı olsa gerek.. Ama ne olursa olsun Rapid in kolay kolay kapanacağını zannnetmiyorum, TB larca trafiği kontrol ediyorlar ve binlerce belkide milyonlarca premium account kullanıcısı var, birden kapanırsa sanırım premium kullanıcılarınada dava açma hakkı doğar, para iadesi için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme