Şimdi Ara

R.apid.share Tehlikede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rapid in bittiği an bizimde bittiğimiz andır zaten
  • ..t o r r e n t.. ölmez vatan bölünmez
  • Rapid dururken torrenti ne yapalım.inş. kapanmaz vallaha ne diyelim.
  • rapid niye paralı ki
  • arkadaşlar rapide vereceğiniz en büyük destek premium ücretli üyelik almaktır. böylece rapid güçlenip uzun süre ayakta kalarak, kolay kolay kapanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

rapid niye paralı ki

Niye olmasın ki

Rapidin şu premium olayı olmasa kullanılmaz.Premium varsa rapid var yoksa işe yaramaz.
  • GEMA yı Rapid kazanmamış mıydı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

GEMA yı Rapid kazanmamış mıydı ?

Bizde öle biliyoruz ama çeşitli söylentiler var

Amann bişe olmaz rapide
  • hele biz oldukça
  • Rapid gibi paralı bişeyi kullancağıma beleş torrent kullanırım. Paylaşımcı ruh.
    Ha rapid kullanan kendi bilir. Onlarında bildiği birşey vardır. Ama ben rapid'e para vermem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavlov

Rapid gibi paralı bişeyi kullancağıma beleş torrent kullanırım. Paylaşımcı ruh.
    Ha rapid kullanan kendi bilir. Onlarında bildiği birşey vardır. Ama ben rapid'e para vermem.

Tamam.
    Alakasız mesajlar yazmayın lütfen
  • Rapidşhare bu sıralar kontrolleri sıkılaştırdı, benim upload yaptığım dosyayı daha linkini bi yere vermeden silmişler illegal içerik diye. işi sıkıya almaya başladılar, bu davadan dolayı olsa gerek.. Ama ne olursa olsun Rapid in kolay kolay kapanacağını zannnetmiyorum, TB larca trafiği kontrol ediyorlar ve binlerce belkide milyonlarca premium account kullanıcısı var, birden kapanırsa sanırım premium kullanıcılarınada dava açma hakkı doğar, para iadesi için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.