Merhaba arkadaşlar ben Çorum'da oturuyorum.R/C bir araba almak istiyorum ama babam çok cimri olduğu için en fazla biriktirebileceğim para 60 ytl.Bu parayla başlangıç için hızı iyi sağlam bir araba alabilir miyim?Eğer alabilirsem önerebilir misiniz?Ve bir de bu hpi savage'lar hakkında bilgi verir misiniz?Onlardan almak istesem benim gibi başlangıç için ne kadar bütçe ister?Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Tamıya-tt01 peki bu araç ne kadar eder?ve hızı nedir?benim düşüncem şimdilik modifiye yapmamak.benim henüz hiçbir gelirim olmadığı için öyle tadını çıkartmak için bir araba almak istiyorum bu parayla.
60 ytl ye zor alırsın
Ne kötü bişy bu parasızlık
quote:
Orjinalden alıntı: DarkPlace
Ne kötü bişy bu parasızlık
ya benim gibi 2,5 sene bekleyeceksinya çalışacaksın 2 ayda alacaksın veya alamayacaksın
hız ıstıyorsan araba degıl hovercraft al 40-50 mılyona basıt bır model bulabılırsın. engebeli arazide iyi gidemez vede cabuk hızlanamaz ancak orjınal halınde 20 kmh ye bıle rahatlıkla ulasabılır. ben kendı hovercraftıma ,rc devresının bır kanalı mefta oldugu ıcın emeklıye ayırdıgım eski bir rc arabamın parçalarından yaptıgım ''turbo benzeri ekmotor''u takmıstım. kısaca arabanın devresını yarısı calısan devresını aldım sadece ılerı gıt emrı verdıgımde aradaki direnci dusurup motorun calısmasını sağlaması uzerıne bı devre kurdum. sonra elımdekı iki 9 voltluk pili seri olarak diğer bi mefta eskilerin arasından buldugum sarjlı elektırıklı supurge motoruna ekledım neyse motorada thy nın verdıgı maket ucaklardan aldıgım pervaneyı taktım.
yanı agırlık acısından son derece verımsız bır arac uretmistim ancak ustundekı ek motoru calıstırınca bezinli araclarla yarısabılecek hızlara cıkan bı aractıda.
yanı demek ıstediğim hız ıstıyorsan araba alma hovercraft al hem cok daha hızlı hem sudada gıdebılıyor hem surusu zevklı hem cok rahat modıfıye edılebılıyor.
kotu yanlarıda yok degıl hanı bı rc aracla aynı yolda gıderlerken carpısırsa agırlıgından dolayı fazla savrulmasada dengesı cok fazla kayboluyor.virajları almasını ogrenmek bıraz zor.(yumusak bır vırajı bıle almak ıcın 90 derece yana donmenız gerekıyor.)engebelı yolda gıdemıyor,yokus cıkabılme dıye bı kavramdan zaten haberdar degıl.duramıyorda agırlıgından ve hızından dolayı.
ama kumlu yerde gıderken bı toz bulutu yapıyor,acayıp ses cıkarıyor,ulan arac yerden 5 mılım havada ucuyor daha otesı varmı ıste karızma budur.
arkadaşım en iisi yazın çalış ve git 300-400 liraya bir rc araç al.o paraya oyuncak bile alamazsın değilse.gerçekci olalım.
git 2 kanal bir helikopter al :)
2. el araçlara göz at.. rcpano rcgaleri de falan bulma ihtimalin var
evet rcpano da gayet uygun fiyatlı ürünler var kısıtlı bütceden kasıt nekadardır ayrıca??
quote:
Orjinalden alıntı: vyc
evet rcpano da gayet uygun fiyatlı ürünler var kısıtlı bütceden kasıt nekadardır ayrıca??
quote:
Orjinalden alıntı: DarkPlace
Merhaba arkadaşlar ben Çorum'da oturuyorum.R/C bir araba almak istiyorum ama babam çok cimri olduğu için en fazla biriktirebileceğim para 60 ytl.Bu parayla başlangıç için hızı iyi sağlam bir araba alabilir miyim?Eğer alabilirsem önerebilir misiniz?Ve bir de bu hpi savage'lar hakkında bilgi verir misiniz?Onlardan almak istesem benim gibi başlangıç için ne kadar bütçe ister?Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme