Şimdi Ara

. : : : R-CIVIC Coupe Si : : : .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir ev ve iş durumlarından dolayı kep çalışması yapamıyordum. Geçenlerde ardiyeden 3-4 senedir beklettiğim boyanmamış Honda Civic SI kepimi çıkarttım ve ufaktan çalışmalara başladım. Bu kebi hemen hemen herkes bilecektir, HobbyRC Pankartındaki '' 100 km hıza 2 Saniyede '' sloganını temsil eden Siyah Civic.. O dönemde kebi yaptıktan bir süre sonra aynısından bir tane daha edinmiştim. Şimdi günyüzüne çıkarttım :) İnşallah çok sade bir kep düşünüyorum, rengini çok sevdiğim ve bindiğim fakat; bir süre önce satmak zorunda kaldığım Civic'e benzetmeye çalıştım. Dış görselde çok iş var, şimdilik RCIVIC 'den birkaç resim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100kmh2sn -- 17 Nisan 2010; 17:16:47 >

• Birkaç resim daha..

• boya isciligili guzel fakat kesimlerde ufak tefek hatalar mevcut benim ilk kepimi gorsen gozlerin yasarirdi heral degulmekten :D. igrenc bisey olmustu ya gosterim istedim:D

ikinci kep calismam buydu

buda son sahserim sonra kep boyamayi biraktim saten 2 senedir boyamiyorum sanirim . bu son kep cok ugrasitrdi kesimleri yapmak iicn tornaci arkadasimin dukkanina goturmustum kep saglam olsun die:D

[img=http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_342271021.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 17 Nisan 2010; 18:11:11 >

• Kebin kesimlerinde bahsettiğiniz gibi ufak tefek hatalar söz konusu.. Biraz zımpara ve ilgilenmeyle hepsi düzelecek şeyler fakat; ah birde zaman bulabilsem :)
  • Honda =nismo ? nissan=nismo değilmiydi yad ben yanlış biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Honda =nismo ? nissan=nismo değilmiydi yad ben yanlış biliyorum

Doğru biliyorsun dostum, bende tam onu yazıcaktım... Honda aracın üstünde Nismo nun ne işi var
  • süper
  • bende rcye başlayacağım acaba ankarada nereden bulabilirim
  • Reklam yapmaya devam ederseniz ceza alırsınız.

Yönetim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.