Şimdi Ara

R.I.P Alpine Stalker Set (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VALVE' benzer hataları o kadar sık yapıyor ki dediğiniz gibi bazen komplo teorileri kurmaya başlıyor, ve arkasında kasıt arıyorsunuz.
    Temelde tabi şöyle bir şey var.

Market dışında, yani 3rd party sitelerde yapılan takasların çoğu dolandırılmakla sonlanıyor. Ve kullanıcıların bu hatasının iş yükü tamamen VALVE'ın support ekibine patlıyor. Diğer bir problem de, üçüncül sitelerde yapılan takasların VALVE'a mali hiç bir getirisi yok. VALVE takas işlerinin steam-market'te yapılmasını istiyor. Bir itemin fiyatı 400 doları aşınca da malesef üst limite takılıp onu marketten satamıyorsunuz. Bu da akla şunu getiriyor, acaba VALVE Alpine stalker'ın parça fiyatlarını 400 dolar bariyerinin altına taşımaya çalışmış olabilir mi? ...
  • TR kanalında 1000 keye satmaya çalışıyorlardı adam düşürmüş
  • Açıklama vardı sanki 20 set falan düşmüş toplamda piyasayı çok etkilemez gibi

@XT9 heroic skadi düşüren vardı sanki linki bulursam ekleyeyim posta

edit= http://awesomescreenshot.com/0fa3rm3w57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ullr -- 6 Kasım 2014; 19:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz305

olan bana oldu gene hacım kimse bilmiyor şuan drop açıkmı kapalımı :D

Açık,listesi var internette. Bi de battle boosterı olanlara yazık olmuş yav .(

dropların listesini olan bi link varmı
  • 2-3 yerde daha gördüm, ben olsam elden çıkarmaya çalışırdım valla piyasası düşer falan hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

Açıklama vardı sanki 20 set falan düşmüş toplamda piyasayı çok etkilemez gibi

@XT9 heroic skadi düşüren vardı sanki linki bulursam ekleyeyim posta

edit= http://awesomescreenshot.com/0fa3rm3w57

Bu şans kimsede yoktur :D Hem heroic hem skadi bilmiyorum listesi patch notlarının olduğu yerdeydi galiba.Ya da cyborgmattın bloğuna bak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.