Şimdi Ara

R.T.E ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu üni hakkında bilginiz var mı sizce tıp eğitimi nasıl?(siyaset yapmayalım beyler tercih için az zaman kaldı)

• Tıp eğitimi çok iyi değil ama burs için 10-13k arası gidebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burs ılk 9k kardes ayrıca bu sene 1000 kişiden fazla one cekmıs sıralama onu acık
  • ne bursu parası gözünüzü para bürümüş sizin. rte ismini diplomamda görmek için gerekirse ben üniversiteye burs veririm <3
  • beyler bursu şimdilik bi kenara koyalım eğitim önemli olan şu an
  • bu bursda sıkıntı cikariyorlarmis filan hocalar notlari kırıyo gibi yorumlar gördüm bilgisi olan varmi
  • İlerde koçla kapışacak insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanat1998 K kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey kesinlikle geliştirme vakfı aylık 1500 liranın hesabını yapacak bütçede bir vakıf değil
    PARA VAR yani
    Böyle bir şeyle adlarını lekelemezler adamlar öne çıkmaya çalışıyor

Okul hakkında tayyip mi destek veriyor adı onun adı diye mi bilmem ama gerçekten ellerinden gelen tüm imkanları sağlamaya çalışıyorlar ama prof sayısı 17 demek ki olmuyor ikna edemiyorlar insanları rizede durmaya ktüye sevkler oluyor sürekli gelişemez bu okul yani ilk 3 yılı mükemmele taşısalar da son 3 yıl gelişemez

İl açısından bakarsak rize doğudan sonra bir insanın yaşayacağı en berbat ildir. Küçük, pahalı, halkı kaba...

Ama doktor olmak için göz yumulmayacak şeyler değil bunlar

• Vena Portae kullanıcısına yanıt
    85 tane tıp fakültesine adam aliyorlar ortalama 60nin diger bölümlerdende hadi 100 adam gelse bin tllik 160 bin tl aylik 9 ayda 1.4 milyon tl yıllık cok büyük birr burs degilmi karşilamasi ccok zor ayrica dek bir dönemde degil 4 ödnemk düşünsek 6 milyon tl ye ulaşıyo bu rakam teksenede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanat1998 -- 30 Temmuz 2016; 21:32:19 >
  • genel olarak söylüyorum, adı siyasi bir şahsa ait olan ünilere gitmeyin. günü gününü tutmayan bir ülkeyiz. yarın ne olacağını bilemeyiz. bundan 10 yıl önce gitmek avantaj olan üniler vakıflar şuan terörist olarak fişlendi ve mensup olan şahıslar görevden alındı hapse atıldı. bundan 10 yıl sonra ne olacağını bilemeyiz
  • Adı RTE ise yolu açıktır bence yardır.
  • Forumda hiç bu ünide tıp okuyan yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.