Şimdi Ara

R.ZARAGOZA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Bold Pilot

Provakatörlük yapmıyorum ama bence kendinize bu kadarda güvenmeyin.Fenerbahçe karşısında tam kadro bir avrupa takımı gördüğü maçı hiç bir zaman rahat kazanamamıştır yada ben hatırlamıyorum.Real Zaragoza kötü takım değil.2 yıldır üst üste ispanyada kral kupasını kazandılar real madrid ve valenciayı yenerek.Daha önceki hezimetleri unutmamak ve tedbiri elden bırakmamak lazım.Lütfen bol keseden atıp tutmayalım.Biraz gerçekçi olalım.

Tamam gerçekçi ol..
  • Eleriz
  • zaragoza kolay rakip deil fener ' in burda mutlak galip gelmesi lazım bu savunmayla zor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: KimBuFenerlee

quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

istediğin takımı tutarsın tabiki konumuz bu değil konumuz yenemez yenemez tabiki rulezz zaragoza tarzında kışkırtıcı post un dostum. böyle post atarsan ters bi cevap alabilirsin fanatik birinden sonra sen daha ters bi cevap vermek zorunda kalırsın gereksiz polemik olur gerek yok yani

tmm.. haklısınız ozzr dilerim... en buyuk ZARAGOZA..

Bırakın

seni bırakalım...

• ya morbid sen git kendi takiminla ilgili yerlere yazsana ne gelip burda fenerli arkadaslarimiz arasinda yazip tutyosun birak bu isleri yaa biz avrupada turk takimlarimizin yanindayiz tabi avrupada tek fener kaldigi icin isine gelmiyo tabi sen git kendi coplugunde yaz
  • Kim len fener topicine sızan casus robot
  • kim olcak sazanin teki yine sizmis sacmaliyo tabi onu kaleye alan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

kim olcak sazanin teki yine sizmis sacmaliyo tabi onu kaleye alan yok

senin dilin cok uzadı...
  • Tekrar söylüyorum bırakın
  • quote:

Tekrar söylüyorum bırakın

tekrar soluyorum seni bırakalım...
  • quote:

quote:

Morbid senden benlenmicek şeyler yapıyosun neden durduk yerde tartışma çıkarıyorsun anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: webche

quote:

quote:

Morbid senden benlenmicek şeyler yapıyosun neden durduk yerde tartışma çıkarıyorsun anlamadım

benim bisey dedigim yok.. iki klubun macı zaragoza - fb. istedigimi utarım. zaragozayı tutuyorum diye bana provakator diolar. kavgayı onlar baslatıyolar. benim bisi yaptıgım yok..

• ya Zaragoza yı tut bizenede kıskırtacak seyLerde soyLuyorsun yok FB husrana ugrayacakmıs sanki kırk yıLdır tanıyor Zaragozayıda bukadar emin konusuyon buyuk keseden saLLamayaLım hem daha maca cok zaman var takımLarın durumLarının ne oLacagı beLirsiz resmen kıskırtıyosun.
  • uzadi kadasim ne yapacan itirazin mi var?
  • quote:

uzadi kadasim ne yapacan itirazin mi var?

evet var...
  • neymis soyle benim senin gibi tirsiklardan korkum olmaz allahtan baska kimseden korkumuz yoktur bizim hele senin gibi bi zavallidan hic sana dedim git kendi coplugunde yaz adam ol
  • olsun olsun senin gibi adamlara forumun ihtiyacı var,arkadaşlar sizde fazla tepki vermeyin bu şahısa allah korusun ilerde sizinde çocuğunuz böyle olursa görürsünüz allah kurtarsın diyorum sana
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: webche

quote:

quote:

benim bisey dedigim yok.. iki klubun macı zaragoza - fb. istedigimi utarım. zaragozayı tutuyorum diye bana provakator diolar. kavgayı onlar baslatıyolar. benim bisi yaptıgım yok..

• quote:

neymis soyle benim senin gibi tirsiklardan korkum olmaz allahtan baska kimseden korkumuz yoktur bizim hele senin gibi bi zavallidan hic sana dedim git kendi coplugunde yaz adam ol

bos konusma..
  • Çok uzadı konu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.