Şimdi Ara

R10.net sorunu...? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:35:23 >
  • Yok mu hayrina davetiye aticak hayirsever hersey para deil :/ lol bolumunde 90 liralik sapkami cekilisle veriyorum davetiyesi olan biri yollar belki diye duygu somurusu yapiyorum

not: cekilisim gercektir. rammus sapkasi vasak yazarsaniz cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

Database faciasından sonra batmış gitmiş olması gerekirken hala daha milletin girmek için uğraştığı bir site mi?

Bu millete semer vuran çok.

Ardından Oxxi açıldı ayrılıp, ilk başta iyiydi aktifti ama kaybetti aktifliği her ne kadar farklı olmak için uğraş verselerde arka planda sönük kaldı. Millet ticaret için popülerliğini koruyan r10'a dönmek zorunda kaldı.
  • bende mail adresimi hatırlamıyorum :) az önce aradım yapack bişi yok üye olan birinden davetiye isteyin dedi. İşin garibi ben aldığım mail adresinin uzantısını biliyorum ama ön kısmını hatırlamıyorum :) @madrid.com uzantılı bişi olması lazımdı 2010 da açmıştım üyeliği :)
  • quote:

Database faciasından sonra batmış gitmiş olması gerekirken hala daha milletin girmek için uğraştığı bir site mi?

Ykinda bir daha olur gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

Ykinda bir daha olur gibi.

aynen hocam katılıyorum.. böylesine bir sitenin sunucusu çöktüğünde alınmış son yedeği 2 yıl önceki yedek inanabiliyor musunuz? bu facia olduğunda millete yağ çekiyorlardı. şimdi beli doğrultmuşlar kendilerine yeni para kapısı bulmuşlar. hayır yani bir de güvenlik için mail adresi sistemine geçmişler sözde :) sistemlerini yedeklemeyen insanlar söylüyor bunu.. ama yine suç millette bu adamlara prim veriyorlar.

• bende aynı hatayı yaptım arkadaşlar mail adresine geçti k.adı ve şifrem var ama giriş yapamıyorum lütfen elinde davetiye olan yada üyeliği olan kullanılmayan varsa verirse çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.