Bildirim
R1ddL3 pk Movie - 1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yeri burası deil
Güzel video -
videoda benim hacklenen charım da var off gene aklıma geldi ya buff_tuff_cuff um benim -
güsel video saol -
sonlara doğru vs yapan karus warrior 75 lwl w7h2 -
bu adam çok manyak combo yapıyor.. -
çok güzel -
fire drakeden sonra asaslar işe yaramıo at çope gitsin xD. Ama senin yanındada heal olmayın kardes pek bisi yapamazdın acıkcası :D -
Perfect -
o comboda neyin nesi
o komboyu 5 yıl çalışsam yapamam -
bisey dikkatimi cekti,
skill barda minor yok belliki sag tusa aldin mouseda ama fire drake ciktikdan beri bu sag tusla minor cok yavasldai yani ctrl - minorldan bahsediyom
yani burda kesin demek istedigim bu sag tusla bukadar minor nasil yapilir. ben 3 senedir assas oynadim ve ctrl - minor bugdan ve 2 elinde klavyde oldugu sürece bukadar hizli bi minor yapani görmedim. bunu nasil yapiyorsun?? sadece bilmek istiyorum zaten oyunu biraktim sölesende bi isime yaramaz -
walla alıstım ben kımse ınanmıo benım sag tus mınor ıctıgıme zaten :( cok calıstım fire drakede minor yapamasaydım heralde warriorla takas ederdim carı -
quote:
Orjinalden alıntı: obur
http://www.youtube.com/watch?v=QW1AfYld3_M
hll olsun be olimpiamda boyle oynayanların olması cok sevindirior benı basarılarını ndewamı gelir inşallah ( bL1zz4rd ) -
quote:
Orjinalden alıntı: raoncamp
fire drakeden sonra asaslar işe yaramıo at çope gitsin xD. Ama senin yanındada heal olmayın kardes pek bisi yapamazdın acıkcası :D
ne cok biliosun sen yahu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X