Şimdi Ara

R1ddL3 pk Movie - 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güzel video
  • videoda benim hacklenen charım da var off gene aklıma geldi ya buff_tuff_cuff um benim
  • güsel video saol
  • sonlara doğru vs yapan karus warrior 75 lwl w7h2
  • bu adam çok manyak combo yapıyor..
  • çok güzel
  • fire drakeden sonra asaslar işe yaramıo at çope gitsin xD. Ama senin yanındada heal olmayın kardes pek bisi yapamazdın acıkcası :D
  • Perfect
  • o comboda neyin nesi
    o komboyu 5 yıl çalışsam yapamam
  • bisey dikkatimi cekti,
    skill barda minor yok belliki sag tusa aldin mouseda ama fire drake ciktikdan beri bu sag tusla minor cok yavasldai yani ctrl - minorldan bahsediyom
    yani burda kesin demek istedigim bu sag tusla bukadar minor nasil yapilir. ben 3 senedir assas oynadim ve ctrl - minor bugdan ve 2 elinde klavyde oldugu sürece bukadar hizli bi minor yapani görmedim. bunu nasil yapiyorsun?? sadece bilmek istiyorum zaten oyunu biraktim sölesende bi isime yaramaz
  • walla alıstım ben kımse ınanmıo benım sag tus mınor ıctıgıme zaten :( cok calıstım fire drakede minor yapamasaydım heralde warriorla takas ederdim carı
  • quote:

Orjinalden alıntı: obur

http://www.youtube.com/watch?v=QW1AfYld3_M

hll olsun be olimpiamda boyle oynayanların olması cok sevindirior benı basarılarını ndewamı gelir inşallah ( bL1zz4rd )
  • quote:

Orjinalden alıntı: raoncamp

fire drakeden sonra asaslar işe yaramıo at çope gitsin xD. Ama senin yanındada heal olmayın kardes pek bisi yapamazdın acıkcası :D

ne cok biliosun sen yahu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.