Şimdi Ara

R3 3200 FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben yeni bi bilgisayar aldım r3 3200g vega graphics var internete 'r3 3200g vega graphics' game test yazınca vega 8 olarak yazıyo aynı sanırım videoda aynı ayarlarda olmasına rağmen fps farkı çok yüksen videodaki adamın 248fps benim 40-55 arası sorun nedir acaba bunu nasıl düzeltirim

• İşlemci aslında baya yeterli düşük oyunlar için bende R3 3200G ve 2x8 gb 3400mhz ram ile lol full ayarlarda 4K çözünürlükte 120 fps civarı alıyorum eğer ram frekansınız düşükse ona orantılı olarak performansta düşük olur apu sistemde ram frekansının yüksek olması önemli en az 3000 mhz ram takmalısınız ve çift kanal olmalı yani tek 8 gb takmak yerine 2x4 gb yada 2x8 gb takarsanız performansınız 2 kat artacaktır son olarak driverleri temiz kurulum olarak tekrar yükleyin hatta imkanınız varsa format atın en temizinden en baştan kurun her şeyi eksiksiz olarak.
  • ram 3000mhz 1 tane var sadece ama bir'de drivların hangisini yükliceğimi bilmiorum driver booyser gibi bi programda kullanmak istemiyorum ne önerirsin

@redcliffe
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.