Şimdi Ara

[SATILDI] R5 5600X + Wraith Prism + B450M S2H Anakart + XPG 2 x 8 16 GB 3000 Mhz Ram 3 Lü Set 7.500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] R5 5600X + Wraith Prism + B450M S2H Anakart + XPG 2 x 8 16 GB 3000 Mhz Ram 3 Lü Set 7.500

Set olarak satmaktayım ayrı satış düşünmüyorum . Cihazların hepsi sorunsuz kusursuzdur hepsi test edildi . KGF Yoktur garantileri devam ediyor olabilir fakat kutu ve faturalar kayıp olduğu için direk garantisiz olarak düşününüz.

Kargo zarar görmeyecek şekilde titizlikle paketleyerek göndereceğim kargo sorumluluğu bana aittir kutuları olmadığı için.

Fiyat : satıldı.. TL Pazarlıksız.. Eğer stok soğutucu ile ister iseniz fiyat satıldı.. TL

Ödeme sonrası adresinize kargo yapılır kargo ücret 76 TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------

İstenirse elimde R5 3600 de mevcut seti onunla da verebilirim .

İşlemcinin silikon kalitesi çok iyidir 4.6 GHZ stabil olarak çalışabilmekte 70 derece üzerini hiç görmedi :)

Fiyat : satıldı... TL Pazarlıksız.. Eğer stok soğutucu ile ister iseniz fiyat satıldı... TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pm attım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.