Şimdi Ara

R7 240 GDDR3 MÜ GDDR5 Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harbiden o sisteme daha fazlasini kastirmaya gerek yok butce de musait degilse 240 olur ddr5 dersen amazondan getirtmen gerekir.6850 kullandim ben 250 ile de kiyasladim eski kart ama guclu baya.sana olmaz ayri mesele.bu durumda sen bi 240 al ama ddr3 al ama ddr5 getirt sana kalmis.lakin 6570'ten sonra ne kadar fark goreceksin 240'la cok ucup kacmaz.250w psuya da ddr3 olani daha guvenli olur ddr5 daha fazla cekiyor olabilir 45w filan yaziyorlar da degil 30w cekiyor ddr3 olani.zaten 250w psuya bi 240 olur bir de 64bit gt730 ddr5 olur o da bulunmuyor.
  • Eyvallah yavasda olsa anlasiyoruz :) hd 6570 derken bu kartin geneldeki ozellikleri 650 cekirdek 1100 bellek saati olan versiyonu dedigin gibi cok fark olmayabilir ama bendeki versiyonu 650 cekirdek 500 bellek hizi olani dolayisi ile cozunurlugu 720p ye cektigim zaman hicbir oyunu akici oynama sansim olmuyor bellek saati cok dusuk oldugu icin oteki 6570 ile bile cok fark varken r7 240 verecegim paraya deger diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shin_Akuma kullanıcısına yanıt
    Sisteminizi daha yukarı zannettiğim içibir 2. el 6850 önermiştim.Wilson Fisk
    Nickli arkadaşın dediği gibi masraf çok yapmaya gerek yok o pc için 240 İdeal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim yardımlarınıza
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.