Şimdi Ara

R7 370 görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tüm Donanım Haber üyeleri sizden bir konuda yardım almak istiyorum fakat geri dönüş ne kadar hızlı olursa o kadar mutlu olurum, herkese hayırlı ramazanlar dilerim ayrıca şimdi öncelikle forumda yeni olduğumu belirtmek isterim. Sorunum şu Foxconn 2abf ( h-cupertINO2-H61-UA tx) anakartımda daha önceden NVIDIA 9800GT 1GB axle Edition kullanıyordum. Biraz bütçe biriktirip R7 370 4 GB ASUS ROG STRIX aldım. Bana ekran kartını gösteren kişi kendi bilgisayarında çalıştırmasına rağmen ben bu bilgisayarda güç bağlantılarını ve dönüştürücü ile VGA-HDMI dönüştürücü kullanıp eski monitörüme bağlamama rağmen (televizyon kendi aparatı olan DVI -HDMI ile de denendi görüntü yok. ) Ekran kartı ve diğer tüm bileşenlerin fanı dönüyor ama ekrana bırakın BIOS'u görüntü bile gelmiyor. Hatta no signal bildirimi tarzından bir bildirim bile gelmiyor sorun nedir? :)

Şu an 9800GT'yi sattığım için ve bu ekran kartında görüntü alamadığım için onboarddan çalıştırıyorum görüntü var ama neden R7 370 görüntü vermiyor.

Denediğim çözüm yöntemleri şunlardı;
    1-)BIOS güncelleme (şu an 7.16);
    2-)NVIDIA sürücülerini kaldırma;
    3-)aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bırakma;
    4-)BIOS'ta PCI serr generation ve VGA palette snoopıng ı kapatıp acıp denemek.

İşlemci: i3-2100 3.1GHz.
    Power: 400W Frisby Power (350W 420peak Everest EPS1600A da da denedim görüntü alamadım )
    RAM: 2 adet DDR3 4 GB RAM (1.si Kingston 1333MHz 2.si Hi-Level 1333MHz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talha Çelebi -- 10 Mayıs 2020; 20:22:21 >

• Yardımcı olabilecek birisi yok mu
  • Buradan bir sey demek güç fakat aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Bir bilgisayarcı gibi bir yerde kartı denettirme imkanınız var mı?
  • Kartı güçlü bir sisteme sahip olan bir tanıdığıma verdim hatta powerdan olabilir diye kendi 750 watt güç kaynağını benim pc ye takmış ama görüntü alamamis sonucta sıkıntı anakartta demis almis karti kendi anakartina takmis sorun yok kart calisiyor ilginç
  • Hm kart çalışıyorsa iyi DDU ile tüm sürücüleri temizleyin ve tekrar deneyin. Kartın slota tam oturduğundan emin olun. Anakartta başka bir slot varsa onda deneyin bir de.
  • Tüm çözümleri denemişsiniz bu durumda sorun ekran kartı ile ilgili olabilir,ekran kartınızı başka bir pc de denediniz mi ?
  • Aldiginiz ekran karti anakartinizla çalışması lazım ama çalışmıyor bunun nedeni pci-e sürüm farkı olabilir yada veriyolu sorunu olabilir. anakartin biosunu guncelletmeyi deneyin. güncellemeden de sonra calismiyorsa anakart degisimi sart gibi. bir kaç kişi daha bu anakartla sıkıntı yaşamış ve bios sürümünü 7.12 den 7.16 a çıkararak çözmüş.
  • Anakartım 7.16 sürümünde ve kart tanıdığımın anakartında çalıştı bende çalışmadı yani powerını da benim pc de çalıştırdığında çalışmadığına göre anakartta bir sorun var pci express desteklemiyor olabilir 9800gt nvidia yı nasıl çalıştırdım o zaman hayret bir şey
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizin hepsini denedim yine de görüntü alamadım bir de anakarta uygun mu kontrol etmeden i5-3330 almıştım onu da boşa gitmesin diye kullanabilmek için LGA-1155 bir yeni anakart istiyorum ne önerirsiniz 2 veya 4 ram slotlu olması önemli değil pci express sıkıntısı olmasın bir de şu 4 pin değil de 8 pin olursa sevinirim teşekkürler herkese :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.