Şimdi Ara

R75800h Rtx3060(115w) leptop thermal macun degisikligi ve nvdia surucu sonrasi 2-3 fps aliyoryum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahsettiğim leptopla sabah thermal macun yeniledim ( sicaklikllar normal) sonrasinda nvdia surucusumnu guncelledım oyunlarda 2-3 fps aliyorum sorunu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim
    İyi forumlarn R75800h Rtx3060(115w) leptop thermal macun degisikligi ve nvdia surucu sonrasi 2-3 fps aliyoryum R75800h Rtx3060(115w) leptop thermal macun degisikligi ve nvdia surucu sonrasi 2-3 fps aliyoryum R75800h Rtx3060(115w) leptop thermal macun degisikligi ve nvdia surucu sonrasi 2-3 fps aliyoryum

•  GeForce Experience ile güncelleme yapıyorsanız; güncellemeyi indirdikten sonra özel kurulum kısımına girip alttaki temiz kurulum tikini açarak güncelleyin.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    dediklerinizi yaptim ama nafile surucuden mu macun degistirirken zararmi verdim anlayamadim gpu mhz degerleride normal ama aldigim fps 2 3 fps , yardiminiz icin tesekkurler
  • yunusbyk Y kullanıcısına yanıt

Güncel sürüm yerine, daha eski sürüm yükleyip deneyin birde.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    asusun sitesindeki yazilimi indirdim yine ayni
  • Optimize edilmiş gpu modunu kapatıp bir yeniden başlatmayı deneyin, belki windows dahili kart üzerinden yürütüyordur uygulamaları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.