Şimdi Ara

R9 270 vs 750 Ti Yorumlarınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok sağol dostum bu ps lerin hepsi r9 270 çalıştırır değil mi ?
  • evet
  • MSI GTX 750Ti TwinFrozr IV iyi bir kart kullanıyorum 2 gündür 1080p ye geçtim kart hala çok iyi. Skyrim ultra ayarlarda, GTA V Very High High ( MSAA kapalı gölgeler soft advanced graphics kapalı ) 55+ civarı sorunsuz oynanıyor. İşlemcim i7 4790k Darboğaz yaşatmadığını taktirde fiyat performansı çok üst düzey bir kart. Ek güç istemiyor ve vramleri samsung marka. Şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım ocak ayından beri. OC vs yapılabilcek bir kart değil ama izin verdiği koşullarda ocde %100 performans sağlıyor. ShadowPlay de dahi performansta çok düşüş yok ama 128bit olduğundan ve orta seviye işlemcisinden ötürü yeni nesil oyunlarda köşe yumuşatma imkansız. 1080p gibi bir çözünürlükte çok mu lazım o tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

MSI GTX 750Ti TwinFrozr IV iyi bir kart kullanıyorum 2 gündür 1080p ye geçtim kart hala çok iyi. Skyrim ultra ayarlarda, GTA V Very High High ( MSAA kapalı gölgeler soft advanced graphics kapalı ) 55+ civarı sorunsuz oynanıyor. İşlemcim i7 4790k Darboğaz yaşatmadığını taktirde fiyat performansı çok üst düzey bir kart. Ek güç istemiyor ve vramleri samsung marka. Şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım ocak ayından beri. OC vs yapılabilcek bir kart değil ama izin verdiği koşullarda ocde %100 performans sağlıyor. ShadowPlay de dahi performansta çok düşüş yok ama 128bit olduğundan ve orta seviye işlemcisinden ötürü yeni nesil oyunlarda köşe yumuşatma imkansız. 1080p gibi bir çözünürlükte çok mu lazım o tartışılır.

hocam bf4 mp lowda kaç fps alıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Dostum açıkcası benim işlemcim çok iç açıcı değil 2.9ghz amd athlon 2 o yüzden grafik kartını biraz daha yüksek tutmaya çalışıyorum. Ama diyorsan ki gta 5 normal high arası en az 50fps alacak şekilde oynarsın tekrar bi düşünebilirim.
  • MuV52 M kullanıcısına yanıt
    Upload yaptığım için multiplayer deneyemedim ama singleplayer BAKU'de kuşlu sahnede çatışmalara girdim.
    1080p Low 100-140 FPS Ultra 30-44 FPS High 50-70 FPS High en güzel oynanabilirlik seviyesinde multiplayerda sorunsuz oynuyordum. 100mhz kadar OC olmuş olabilir Vramlere onu tam bilmiyorum.
    teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haganeryu kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemcin darboğaz yapacaksa 270 ilede yapar 750ti ilede. Nvidia almak istiyorum dersen %10 performans yerine 750ti alabilirsin. Aralarındaki sadece AMD vs Nvidia gibi düşünebilirsin. Ucuzua 2. el vs bulabilirsende uygun olabilir. Ama oynadığınız oyunlar araştırın bakın. Hangisinde kafanız rahat ise onu alın. ( Bu arada kart sessiz en azından güç kaynağı fanı onu bastırıyor. :) )
    yani dostum alacaksan 270 al diyorsun yani. en azından biraz daha farkeder 750ti'a göre
    Hocam ben 270x kullanmadım öneremem ama aralarında çok fark yok 750ti 60 verirken 270 taş çatlasa 70 verecektir. 30-40 fpslere oranlarsa 4-5 fps fazlalık oluşcak. MSI 750ti çok sessiz serin stabil bir kart. Benzer özerliklerde fiyat olarak uygun 270 bulursanız düşünebilirsiniz. 270'in ek avantajı Crossfire ile dx12de avantajlı olabilir ama onun yerinede 265x öneren çok. 265x crossfire testleri internette mevcut.
    https://www.youtube.com/watch?v=kGgB_0sFSa4&feature=youtu.be
    Böyle bir video çektim ama shadowplay fraps sayacı gözükmemiş sonradan fark ettim. Gösterdiğim ayarlarda 40fps üstü alıyorum. Uçak yarışlarında bir kasmalar oluyor ama onun dışında çok iyi. ( o ayarı kapatırsanız iler grafikten düzelir büyük ihtimal )
    Video shadowplay gölge modu ve manual kayıt açıkken çekildi. 720P60FPS 10bit. Hala işlenmekte olduğu için 60FPS seçeneklerde mevcut olmayabilir. Kullanan birisi olarak MSI 750ti oyunculuk için gayet güzel bir kart. Artık ve eksilerini düşünüp alabilirsiniz.

İlgin alâkan için çok teşekkür ederim dostum. Yani açıkcası ben R9 270 için birde psu değiştirirsem bütçe sıkıntım olacak. O yüzden GTX 750Ti devam ediyorum. Siparişini veriyorum birazdan. :)
    Hocam ek olarak ocak ayında 750ti alana corsair da 1-2 psuda 30-50 lira arası indirim vardı. Kart stabil güzel bir kart. ( Vatanda almıştım. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum kaçırdık artık onu siparişini verdim vatandan kartın bu haftanın sonuna kadar elime geçer kart :)
    Hayırlı olsun. Kart fiyatının hakkını veriyor. İlerde 2. elde çok güzel para edebilcek bir kart.
    Sağol dostum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.