Şimdi Ara

r9 270x ekran kartı ile 10-15 FPS alıyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Phanom II X6-1055T işlemcide dahili grafik birimi yoktur.
    Anakartınız 760G, 780G, 880G, 885G vb çipli değilse anakartta da onboard grafik bulunmaz.

Üstelik 1055T kötü bir işlemci değildir R9-270X kart da iyidir.
    Bu bileşenle 10-15 FPS mümkün olmayan bir değer. Çok daha yüksek vermelidir.

Fiziki bir sorun nedeni ile işlemci veya kart frekansları çok düşük değilse yazılımla ilgili sorun vardır.
  • Iyide onboard görüntü almak için onboard çıkışa bağlamak lazım kabloyu, karta bağlanınca onboard alınamaz ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Phanom II X6-1055T işlemcide dahili grafik birimi yoktur.
    Anakartınız 760G, 780G, 880G, 885G vb çipli değilse anakartta da onboard grafik bulunmaz.

Üstelik 1055T kötü bir işlemci değildir R9-270X kart da iyidir.
    Bu bileşenle 10-15 FPS mümkün olmayan bir değer. Çok daha yüksek vermelidir.

Fiziki bir sorun nedeni ile işlemci veya kart frekansları çok düşük değilse yazılımla ilgili sorun vardır.

r9 270x ekran kartı ile 10-15 FPS alıyorum ?  r9 270x ekran kartı ile 10-15 FPS alıyorum ?

r9 270x ekran kartı ile 10-15 FPS alıyorum ?  r9 270x ekran kartı ile 10-15 FPS alıyorum ?

@Suppordle

Son ekran kartı resimlerinde performans 1 ve - 0 olarak iki kademe oldugu için 2 kez değşitirip çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liez07 -- 20 Mart 2015; 16:33:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

Orijinalden alıntı: KotS

quote:

Orijinalden alıntı: black37

bence onboarddan calisiyo

Bilmediğimden soruyorum, monitörü ekran kartına bağlasak dahi, onboarddan açma ve görüntüyü ekrana verme ihtimali var mı?

Mümkün değil.
    Harici kart aktif olunca görüntüyü kendi verir. Aktif değilse (onboard aktifse) görüntü alamazsınız.

Teşekkür ediyorum ben de öyle tahmin etmiştim.
  • benzer bir sorunum vardı garanti iade kararı verdi. O arada dolar yükseldi. 304 Tl lik kardı oldu 360 TL derken garantiye gönderin veya iade edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

benzer bir sorunum vardı garanti iade kararı verdi. O arada dolar yükseldi. 304 Tl lik kardı oldu 360 TL derken garantiye gönderin veya iade edin derim.

iade etmek son düşüncem açıkçası . Sizlerden yardım alıp bir yol izleyerek yapabilirsem iyi lakin yapamazsam garantiye gidecek
  • Liez07 L kullanıcısına yanıt
    hocam yeni bir kart takıldığın da format atmak zorundasınız temiz bir format atın sürücüleri tekrar kurun sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

hocam yeni bir kart takıldığın da format atmak zorundasınız temiz bir format atın sürücüleri tekrar kurun sorun kalmayacaktır.

Formatlı zaten sorun aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liez07 -- 20 Mart 2015; 19:26:08 >
  • Bilgisayar Güç Tasarrufu modunda çalışıyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BA8124TR

Bilgisayar Güç Tasarrufu modunda çalışıyor olabilir mi?

Şöyle bi durum var AMD Overdrive kısmında sanırım sorun bu hızın minimum olarak bu mhz'e düşmesi olabilir mi ?
     r9 270x ekran kartı ile 10-15 FPS alıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

Şöyle bi durum var AMD Overdrive kısmında sanırım sorun bu hızın minimum olarak bu mhz'e düşmesi olabilir mi ?

Hayır, şöyle ki ekran kartı yükte değil zaten o yüzden o hızlarda çalışması doğal.

Benim dediğim denetim masası > güç senekekleri kısmında idi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

Hayır, şöyle ki ekran kartı yükte değil zaten o yüzden o hızlarda çalışması doğal.

Benim dediğim denetim masası > güç senekekleri kısmında idi...

O da yüksek performans modunda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.