Şimdi Ara

R9 280 EKRAN KARTI GUC TUKETIMI VE PERFORMANS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bende 1 adet R9 280 ekran karti var ve 1 adet daha almak istiyorum cift ekran karti olarak kullanacagim. Bu cift ekran kartin bana oyunlarda nasil bir performans saglar ogrenmek istiyorum. Bu iki ekran karti ASROCK 990FX xreme3 Anakarta takabilirmiyim? Ana kart uzerinde 3 edet ekran karti takma slotu mevcut ve nekadar PSU gerekli size zahmet not dusun.
    sistem bilgilerim su sekildedir:

ASROCK 990 FX XREME 3 Ana kart
    AMD FX 8320 islemci
    ASUS R9 280 Ekran karti
    1600 MHZ 12 GB Ram bellek
    700 watt coller master bronz PSU
    120 GB SSD
    500 GB HDD
    COLLER MASTER T212 EVO cift fan sogutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spadelock -- 29 Haziran 2015; 21:02:55 >

• Crosfire dusunulduğu gibi 2 kati performans vermiyor ve her oyunda ayni sonuclar olmuyor.

280 ile gittigi kadar gidin memnun kalmadiginizda satip nvidia tarafinda yeni serile gtx 9 veya amd tarafinda r9 3xxx almaniz daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaru.sti kullanıcısına yanıt
    peki hocam FSP oyunlarinda fark olurmu mesela cal of duty advanced gibi?
  • spadelock kullanıcısına yanıt
    Oyun crosfire destekliyormu destekliyorsa + fps alirsiniz.

Ama 280 crosfire yapmani onermem. Anakartinin pcie slotlari 16x hizindami ? Anakartinin crosfire destegi varmi

Evet hocam zaten icerisinden kopru baglantisida cikiyor slotlar 16x 3 ekran karti yuvasi slotu bulunuyor.http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme3/ sana zahmet bir incelermisin?
    yada bos ver hocam sen haklisin boyle gittigi yere kadar gideyim ilerde nvidia ya gecmek istiyorum cok saol yardimlarin icin.
  • R9 280 TDP:250W çekiyor.

Rica ederim.

Bende bütcem olsada 260x den 280 e gecsem diye hayal kuruyorum.

Hayirli gunler.

SLI veya CF önermem Kullandım da söylüyorum En azından SLI'yı ki nvidia kartların bu v.b teknolojilerde üstün olduğu aşikârdır ki %100 memnun kaldığımı söyleyemem Saçma sapan sorunlarla karşılaşmanız olası ve bu sorunların pek bir çözümü yok.
    valla hocam herkezin bir hayali var benim hayalimde nvidia son cikardigi ekran karti ama nvidia ve intel ates pahasi umarim alirsin kardesim
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende vaz gecdim gittigi yere kadar gideyim saolasin gorusun icin tek kart tek tabanca takilmak en dogrusu
  • Hicbir artis goremezsin cunku Fx ler CF-SLI sistemler icin bir hayli zayif yani 280 CF'de darbogaz yasarsin.
  • takip
    Rica ederim Bir de dikkat ettim de amd işlemcin varmış O iş olmaz zaten.
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    aynen hocam sonradan ogrendim saolsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.