Şimdi Ara

R9 280 ekran kartlarından hangisini almalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tiamu27

Markayı kötülemiyom ben yanlış anlaşılmazsın Asus'un R9 280x ekran kartında çoğunlukla Artifact sorunu var. Bu artifact sorunu illa asus ta olacak bir şey değil sapphiredede olur msı da da olur ama saphire msı gigabyte denk gelmedi kimsede yaşamadı yaşayan olsa illaki çözümünü arar ve bir yerden konu açar gelirdi kulağımıza okurduk illaki ama asus ta yaşandığı belli adamlar bilginlendirmek amaçlı konu açıp yazıyorlar.

NOT= Asus kötülemiyorum.

asusu kotulemedigini anladim ben de severim asusu ve bahsi gecen karttan bende var. yilinin uzerindeki ac iii oyununda bile tam performans alamiyorum fps dusuk hep birseyler hissettim hatalari oldugunu okudum ama sozde performansi iyi olup fiyati da guzel olan bu kart var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 560 TL'ye Sapphire varken, başka R9 280 alınmaz, Msi fanboylarını dikkate almayın

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sapphire-radeon-r9-280-dual-x-oc-boost-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti-11230-00-20g.aspx
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    haftasonu vatan da 530 liraya kadar düşüyor kart. şimdi alınmaması lazım.

bu arada fan boyluk degıl dostum. msi gönlümde yatıyor diye tercih ettim. en basiti sapphire nin gönderdiği kutu bile içime sinmiyor. ne kadar kartlar aynı gibi dursa da. neyse tercih meselesi sonuçta.

• Soğutması acisindan MSI derdim 1 ay once fakat Sapphire`in fiyat azaldi.O yuzden Sapphire.

• tiamu27 kullanıcısına yanıt
    "Çoğunlukla artifact sorunu var" diyebilmen için 970 coil whine sorunları gibi onlarca konu açılmış olması gerek (ki yok)o zaman bende soruyorum "çoğunluk" yorumunu neye istinaden yapıyorsun "asusu kötülemiyorum" sözün bu cümleyle zaten baştan çürümüş oluyor. Yanlış anlaşılmak istemiyorsan daha dikkatli yorumlar yazman gerek.
  • asus al geç. saglam oluyor asus. gercı bize 3 tane coıl whıne lı cıktı ama halen asus en saglamı dıyorum bu markalar arasında.
  • ben onlarca konu açıldı demedim bi bak dedim normal nette araştırsa illaki denk gelir o artifact sorununu illaki görür ve 1 kişide değil ayrıca sen bu yazıyı yazdıktan sonra benm kafamda soru işareti oluştu galiba sen asus fan'larından birisin die düşünüyorum çünkü bana diyon yorumu daha dikkatli yazman gerek die o yorumu nasıl okursan aklında öyle canlanır altına not düşüyom sen halen daha dikkatli yazman gerek diyon sanki ben özel kurula dilekçe hazırlıyom son olarakta bu yazdığı tek sen okumadın bu konuyu göörüp içine giiren okuyanlar olmuştur onlar senin dediğin gibi yazmadı nie özellikle sen yazdın işte bu yüzdende Asus fan'larından mı? die düşüyorum.Ha bide unutmadan Asus Fanlarından olabilirsen yargılamıyorum bununda altına not düşmeme gerek varmı?

NOT= Asus Düşmanı Değilim.

• tiamu27 kullanıcısına yanıt
    Evet asus'un fanıyım bunda hiçbir sakıncada görmüyorum çünkü ürünleri son derece kaliteli bugüne kadar asus marka 3 anakart toplamda 7 adet ekran kartını kullandım hiçbiri beni yarı yolda bırakmadı çok şükür. Diğer markalarda hiçbir zaman bu derece istikrar göremedim malesef. Asus'u özellikle belirtmen abesle iştigal çünkü çünkü msi ve gigabyte ıda(ki şu an anakartını kullanıyorum) marka olarak sevmeme rağmen artifact sorunuyla ilgili açılmış onlarca konuyu burada istenirse paylaşabilirim ama senin gibi yinede bu "çoğunlukla" diyebilmem için yeter sebep değil çünkü elimde bunu destekleyecek ne servis verisi var nede satışa oranını belirtecek bir istatistik...bilmem anlatabildim mi
  • Bn olayı çözdüm sen surekli asus dieceksin o yuzden tartışma kapanmaz bnce ip burda kopsun gitsin oke ayrıca asus fanı olabilirsin saygı duyarm yargilamiyorum.

Sınavlar var onlara calismam lazm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiamu27 -- 19 Aralık 2014; 0:15:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.