Şimdi Ara

r9 280 Msi Gaming vs Sapphire DualX ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    280X sisteminize uygun bir fp olacaktır fiyatıda ucuz olduğu için kaçırmayın.
  • 530 TL'ye Sapphire R9 280 alınır, Msi almanın mantığı yok 100 TL daha verip, 280X için ise fiyat farkı verilmez. değecek bir performans farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

530 TL'ye Sapphire R9 280 alınır, Msi almanın mantığı yok 100 TL daha verip, 280X için ise fiyat farkı verilmez. değecek bir performans farkı yok.

Hocamızı dinle Sapphire 280 al bencede
  • Sapphire'in siparişini verdim arkadaşlar fakat BKM Express üzerinden aldığım için Vatan'dan mail order tarzı doğrulama yapmamı söyleyen bir mail aldım.Onu yapmazsam iptal oluyormuş Şimdi telefonla istediği şeylerin resmini çekip yollıycam.Bilseydim hiç katmazdım BKM'Yİ falan 3D ile öderdim....Neyse yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Dilerim sorunsuz bir kart yollarlar da emeklerinize değer
  • bu fiyata kesinlikle dual x al derim gerçekten süper şu fiyat

forumda yaklaşık 30-40 kişiye aldırdım hepsi memnun bir şekilde kullanıyorlar linkte kendi incelemem var bakabilirsin yada kartla veya başka bileşenlerle ilgili sorun varsa 7/24 pm atabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_92921421/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

280X sisteminize uygun bir fp olacaktır fiyatıda ucuz olduğu için kaçırmayın.

X fazla olmuş
  • .dream. . kullanıcısına yanıt
    Sapphire al indirimi kaçırma.
  • Sonuçları bizimle Paylaş. Belki alacak arkadaslara ufak bir ipucu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Bkm üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirdiğim için benden mail order tarzı bir onaylama istediler Öncelikle arkadaşları bu konuda uyarmak istiyorum çünkü kimlik fotokopisi ve kredi kartı ön yüzüyle birlikte imza istiyorlar.Pc üzerinde resimleri montajlayarak yaptım yolladım.Bir sıkıntı çıkmazsa bu hafta içinde kart elimde olur ve incelerim fakat diğer bileşenlerim bu kart için yeterli gelmeyeceği için çok doğru bir inceleme olmaz.Daha yüksek işlemci ve ramlere sahip arkadaşlar deneyimlerini paylaşsa daha iyi olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .dream. -- 23 Kasım 2014; 23:12:30 >
  • iyi günler iki Ekran kartı arasında kaldım ama hangisini önerirsiniz?

sapphire r9 280(3gb 384bit) veya r7 370 nitro(4gb 256bit)

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-370-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janerbaba -- 3 Temmuz 2015; 23:13:10 >

• janerbaba J kullanıcısına yanıt
    Ben indirimli fiyat dolayısıyla r9 280 almıştım bu konuyu açtığım dönemde ve memnunum (Kartın tam performansını kullanamıyorum şuan, diğer donanımlarım yüzünden) ama indirim olmasa tercihim farklı olurdu.Çünkü yanlış bilmiyorsam r9 280 bir nevi 7950'nin makyajlanmış hali.Bu nedenle bazı yeni nesil özelliklerden mahrum kalıyor.r7 370 hakkında bir bilgim yok.Paylaştığın fiyatın bakınca r9 280'i kendi adıma tavsiye etmem.Farklı seçenekleri değerlendir önce derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.