Şimdi Ara

R9 280 Performans sorunu ? yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Düzelttim..Videoların tarihi önemli ancak güncel video atmaya üşeniyor millet,kullanıcı testleri daha gerçeğe yakın sonuç verir her zaman ayrıca defaatle hala full ayarlarda bu sorunları yaşayanlar mevcut konuya girip Fx çöp demeyi kolay bulduğunuz için bu ifadeyi kullanmak durumunda kaldım bu işlemci türevlerini kullanmamanız adına neyse anlaşılmış olduktan sonra sorunu bu oyun için en azından aranacak yerler az çok belli oldu yinelemek gerekirse bu oyun işlemcileri pişirme-aşırı derecede yük bindirme görevi üstleniyor... Bütçe dahilinde R9 390 tercih ancak bir alt modelden yola devam artık 380x....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 28 Nisan 2016; 22:06:38 >
  • En azından bişeyin farkına vardım, ilk yazımda bahsetmiş olduğum 2-3 dakikalık fps düşüşünün sebebini buldum.İşlemci sıcaklığından dolayı pc kapanınca bi merakladım. Speccy indirip sıcaklıkları 2. monitörde açık bıraktım. İşlemci oyun oynarken 80 dereceye kadar varıyor daha sonra kendini soğutmak için bi salıyor ve bu arada bizim oyun 15 fps e düşüyor. 1-2 dakika sonra ısınma sorununu kendi içinde çözünce zorlamaya tekrar başlıyor ve 80 e geri çıkıyor.

burda bi termal macun sorunumu seziyorum yoksa nedir yani bi battlefield 4 le deniycem şimdi. Umarım gta 5 kaynaklıdır.

yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim

Not: Ayar konusunda ve yüksek işlemci konusunda konuşan arkadaşlar için bir test yaptım. Bütün ayarları normale çekmem bile çok fayda etmedi bende şok oldum. herşey normal ayardayken (adv graphics kapalı) 70 fps gördüm ama 40 ı da gördüm yani çok bi faydası olmadı (50 lerde gezdi çoğunlukla)

• ugurr999 kullanıcısına yanıt
    80 derece - %60 80 falan görüyorum arada
  • Termal macun uzun zamandır değişmiyor ise yüksek sıcaklık ondandır, ya da soğutucu yetmiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xeryusrg kullanıcısına yanıt
    80 derece çok yüksek değer bildiğim kadarı ile thermal limiti 70 derece olması lazım işlemciyi yakarsınız , macunu kontrol edin işlemci kendini korumaya alıyordur çok ısınınca buda oyunu direkt olarak etkiler
  • Termal macun veya sorun varmı diye bi bilgisayarcıya götürücem hafta sonu önlem olsun diye ama problemi çözdüm sanırım
    antalyada yaşadığım için evin içinde tişörtsüz oturuyorum o derece sıcak hava gecenin 12 sinde oyuzden kasanın içi çok ısındı sanırım, yan kapağı açtım kasa 80 dereceyi görünce bf4 oynarken 65 lere geri düştü . Baktım o düşünce bide gta 5 deniyim dedim 1 saat 15 dakikadır sorunsuz oynuyorum işlemci 70 dereceyi geçmedi hiç 70 i bile 1 kere gördü oyüzden sıkıntı yok sanırım havadan dolayı böyle

Tavsiyeler ve yardımlar için herkese teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.