Şimdi Ara

r9 280 sapphire uzerindeki s tusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar r9 280 uzerindeki s tusuna bastim windows acilma kismina geliyor sonra birden kapaniyor pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi daha bas bios degiştirme olması lazım o
  • Ozzy1213 kullanıcısına yanıt
    konu burdada irdelenmiş...
    http://forum.donanimhaber.com/m_96084287/tm.htm
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    ben stok fanı çıkardım termal macun bitmiş gibi sanki hyper t4 taktım oda ramlerden dolayı tam oturmadı sanırsam derece normalmi acaba stok fanımı taksam geri

r9 280 sapphire uzerindeki s tusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy1213 -- 24 Ocak 2015; 17:50:45 >
    normal gözüküyor ben dede t4 e benzer bişey var ramlerin 2 slotunu kapatıyor ramleri dual çalıştıramıyorum ama sogutma güzel oluyor sesiszleliyor sogutucunun arka tarafına da fan takılabiliyor 1000 rmp de dönen fan alıp takabilirsin eger kasanda fan girişi mevcutsa mükemmel olur
    bir oyuna girip denicem inş kapanma falan olmaz yakarsakta artık yapacak bişey yok fan girişi mevcut benim bir slotu kapıyor übür slotunda ramin tam üstüne geliyor amd işlemci var onu mandalla tuturdumuzdan tam oturmasa mandal tutmaz diye düşünüyorum
  • bildiğim kadarı ile o tüş uefi bios seçeneğini açıp kapatmaya yarıyor.
    işlemci yanmaz mümkün deil en fazla kapanır denemende fayda var
    gercekten teşekkürler şuan 20 dkdır oynuyorum hafif ısınma var hyper t4 hiçde ses çıkarmıyor stokfanın helikopter sesinden kurtuldum :D bakalım biraz daha oynucam ama düzgün takmamış olsam şuana kadar kapanırdı diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.