Şimdi Ara

r9 290 mı gtx 770 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperj

B.M.W. hangi bilgiler fail

fail dediğine göre bilgi sahibisin aydınlatırmısın biraz daha veye bildiğin iyi mir karşılaştırma sitesi varmı?

killOd

cevabın için teşekkürler benim gönlüm ilk başta 770 ten yanaydı 290 çok ısınıyor filan diye okudum sitelerde fakat 512 bit olayı çok kafamı karıştırdı sonraki yabancı site araştırmalarımda 290 daha iyi diyolar
    290 na doğru gitmeye başladı aklım şimdide önümüzdeki ay kesin alacağım fakat aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum o yüzden hala araştırmadayım. bakalım diğer bilgi sahibi arkadaşlar neler söyleyecek.

Bit olayı tabiki önemlidir ama o kadar fazla takmayın. Ayrıca, r9 290 daha üstün bir kart.
  • r9 290
  • 290 ati 770 nvidia

çok önemli olacağını sanmıyorum

tercihimi 290 dan yana kullanacağım cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim sağolun bilgileriniz için
  • 770 7970 ghz ayarında bir kart veya 280x
    290 bir üst seviye

zaten biri 800 e alınıyor diğeri 1200-1300
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperj

290 ati 770 nvidia

çok önemli olacağını sanmıyorum

tercihimi 290 dan yana kullanacağım cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim sağolun bilgileriniz için

Biz teşekkür ederiz.Özel soğutmalı bir 290 en doğru tercih.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 290

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 290 sanıyorum forum genelinin hayali şu sıralar. Bende bir yolunu bulsam yapıştıracağım bir tane
    Bu arada 770 arkadaşların da dediği gibi R9 290'a rakip olamaz. Hatta 770 yerine Asus R9 280x top bile olabilir. Tabi referans olmayan bir 290x süper olur ya da aynı paralara olsa gtx 780. Ben şu sıralar amd ye meyilliyim kart konusunda, son atılımlarıyla amd bunu benim için haketti.
  • Vatan bilgisayardan aldığım R9 290 kartımı 900TL'ye satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir. Vatandaki fiyatı 1.230TL. Detayları satış konumda yazmıştım tıklayın
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Güvendiğiniz ve doğru bilgileri barındırdığını düşündüğünüz site hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

TechPowerUp
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Hwbot.org'a da bakabilirsin. Kartların kullanıcıların elinde ortalama olarak ne kadar hız aşırttığının listelendiği bir site. Sonuç karşılaştırmaya çok yarıyor.
  • 770 ile 290'ı karşılaştırmak saçma olur aynı seviye kartlar degiller bu yüzden 290 öndedir

• Ikisi ayni segment kart degil kardesim :) ama paran varsa r9 290 derim :)

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
  • süslenmiş GTX 680 ile R9 290 bir değil , öyle olsaydı bende gidip GTX 770 alırdım neden almayayım , kartın tipine mi hasta oldu?AMD firmasına mı aşığım?

R9 290 ve 290x 4k monitör desteği ve onu karşılayacak 512bit bellek bant genişliği , 4gb ramı(ileride cf yaparım niyeti ile) ve fiyat/performans eğrisi hoşuma gitti , powercolor markasının pcs+ kartının full loadda 65 dereceyi geçmemeside kartı almama sebep oldu , mantle var birde ama ilgilenmiyorum onunla şuan , daha evelki kartım GTX 660ti idi oda fiyatına göre ve overclock ile çok güzel performans veriyordu onu kullandım , parayı sokaktan toplamadığıma göre benim işime en çok hangisi gelirse onu alırım..

Bu arada driver sorunları R9 290 serisinde vardı oyun oynarken oyundan atmalar , masaüstünde sörf yaparken kartın yanıt vermemesi gibi sorunları okuduk şuan son driveri yeni çıktı ve bir problemden bahseden yok , hiç bir yorumumdada ürünlerin sahibi olduğum için değil neyse onu yazıyorum , forumda buradan yardım alıp buna göre sistem alan , ürün alanlar var , buna karşın foruma sadece her konuya yazı yazmaya gelip insanlarıda yanlış yönlendirenler var lütfen

• Bende yakın zamanda bir kart almayı planlıyorum ama 290 ile 770 arasında kaldım ya driver sorunu falan var diyolar oyundan falan atıyormuş ?
  • AlbaySWAT kullanıcısına yanıt
    R9 290 yaklaşık 1200-1300 lira.Git özel soğutmalı gtx 780 al.Eğer R9 290 istemiyorsan.Ben bu zamana kadar Nvidia kullandım hala kullanıyorum.Çok da memnunum.
  • AlbaySWAT kullanıcısına yanıt
    R9 290 almanı tavsiye ederim.

Denk sayılırlar zaten.
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama. gtx 770 in işlemci hızı 200 mhz bellek hızı 2010 mhz daha fazla. neye göre r9 290 daha iyi oluyor ?
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    Sadece işlemci hızı ve bellek hızına göre değerlendirmemek lazım.Ona bakılırsa r9 290 512bit veri yolu ve 4gb belleğe sahip.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.