Şimdi Ara

r9 290 tri , anakartıma uyarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• tabi de uyar
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    peki bu uyuşmazlık ne arasında oluyor ? alıp iade etmek istemiyorum...
  • ylmzlkr kullanıcısına yanıt
    psu veya cpu ile olabilir. psu 650w den düşükse, cpu fx 8320 den düşükse uyuşmazlık olur
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    benim işlemcim yani cpu fx x8 8320 . Ne düşünüyorsunuz uyuşmazlık hakkında ?
    psu da güzelse cillop gibi sorunsuz kullanırsın
    Hatırlamamış olabilirsin ama başka bir sorumdada konuşmuştuk , 500w psu yani işine yarar diyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hatırlamadım hocam kusura bakmayın. 500w sıkıntı çıkarır 290 ile, 290+psu almak yerine yaklaşık aynı fiyata gtx 970 alın bence.
    estağfurullah .http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm600-lx-serisi-600w-guc-kaynagi.html işime yararmı ?
  • bahsettiğiniz konuyu gördüm ben orda zaten 650w al demişim sen başka bir mesaja uyup 500w almışsın

resimdeki testlere göre r9 290 tek başına (dikkat tüm sistem demiyorum) "en fazla" 311w çekmiş
    onun altındaki resimde de fx 8320 tüm sistem içinde 185w çekmiş (cpu benchinde idle durumunda kalan hd5870 i çıkartırsak işlemciye 150w felan kalıyor. toplam kabaca rahat 450w güç çekilmiş, sizin 500w psunuz 12v kanalından 500w veriyorsa sınırda olur ama kullanırsınız ama büyük ihtimal 450w veriyordur ve kullanamazsınız

r9 290 tri , anakartıma uyarmı ?

evet rahatça kullanırsın sorunsuz ama ben olsam 30 tl daha koyup attığımı alırdım hem modüler hem 80+

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94598
    Yok orda kimsenin sözüne uymadım sizinde öyle... Çünkü ben kasayı aldığımda içinde 500w psu vardı zaten buyüzden birşey kaybetmiyorum yani fazladan para vermiyorum :) o zaman alırım 650w bişey olur biter teşekkür ederim mesajlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.