Şimdi Ara

R9 290X Hava Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum 93 derecelerde gezen sıcaklık değerine sahip Sapphire R9 290X stok ekran kartımı soğutmak için araç (Al bloklar, ızgaralar vb.)/gereç (tornavida vb.)/öneri (yötem sıra) bekliyorum arkadaşlar. Nasıl yapabilirim? Ne kadar maliyeti olur bu işin? Nereden bunları temin edebilirim?

• Dostum ekran kartın 93 dereceleri görüyorsa bence sen problemin bu yönünü araştır , mining filanmı yapıyorsun.
  • 93 derece bu kartın normal çalışma sıcaklığıdır. Ben düşürmek istiyorum.
  • dostum 93 derece normal filan değil nerden duydun onu ? ekran kartlarının işlemcilerden daha yüksek derecelere çıkabildiği doğru fakat 93 derece değil. senin kartının olması gereken sıcaklığı yük altında 80-85 arasıdır.

kartın için yapılmış sıcaklık testlerine göz atabilirsin :http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2013/10/28/is-the-amd-radeon-r9-290x-too-hot/2
  • Linkinizde 290x 95 derecede çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır diyor. Bu bilgiden çok eminim. Cepten yazdığım için link ile de uğraşmak istemiyorum. Bana yardımcı olacak bir bilginiz varsa paylaşın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Linkinizde 290x 95 derecede çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır diyor. Bu bilgiden çok eminim. Cepten yazdığım için link ile de uğraşmak istemiyorum. Bana yardımcı olacak bir bilginiz varsa paylaşın lütfen.

Kardes kart cok güzelde referans olunca 90 dereceyi geciyor hakkaten.bence yapabilcegin en iyi cozum accelero exrreme3 veya gelid ivicy vision sogutucu ve bolca heatsing

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.