Şimdi Ara

R9 380 Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İşlemciyi i5 4460 yap birde daha önce bu limon kırtasiye hiç duymadım katakulli yapmasınlar
  • 4690 neden değiştireyim hocam 4460 daha mı performanslı? O siteyi ben de duymadım kart için örnek teşkil etmesi açısından koydum,önermezseniz almam oradan.
  • limonkırtasiye diye bir siteyi ilk defa duyuyorum.Gördüğüm kadarıyla fiyat avantajı da yok niye oradan alıyorsunuz ki ekran kartını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

limonkırtasiye diye bir siteyi ilk defa duyuyorum.Gördüğüm kadarıyla fiyat avantajı da yok niye oradan alıyorsunuz ki ekran kartını?

diğer sitelerde 4 GB versiyonun stoklarda olmadığı gözüküyor.
  • Bende R9 380 li sistem alıyorum hayırlısıyla. R9 380 in 4gb Asus Strix versiyonunu bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Bende R9 380 li sistem alıyorum hayırlısıyla. R9 380 in 4gb Asus Strix versiyonunu bulamadım bir türlü.

tam olarak nasıl bir sistem topladınız hocam?ve aklım i5 4460+ GTX970 sistemine kaymış durumda benim şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: afk4ever64

quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Bende R9 380 li sistem alıyorum hayırlısıyla. R9 380 in 4gb Asus Strix versiyonunu bulamadım bir türlü.

tam olarak nasıl bir sistem topladınız hocam?ve aklım i5 4460+ GTX970 sistemine kaymış durumda benim şu an

Hocam kusura bakmayın geç oldu ama buyrun sistemi topladığım konu;http://forum.donanimhaber.com/m_108157748/f_//tm.htm#108174325

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.