Şimdi Ara

r9 3950x icin hava mi sivi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

360mm adam akilli bir sogutucu bakmistim lakin fiyatlar 160€ civarinda. Su an icin fiyat performans olarak en iyisi Corsair h100x 87€

lakin 16 cekirdek 36 thread bir islemciyi sogutmaya yeter mi emin degilim. internetten birkac arkadasin dedigine gore orta segment bir sivi sogutmadan ise ust segment bir hava sogutucu almanin daha mantikli olacagini soylediler

Mesela
    www.amazon.de
    Noctua NH-D15 chromax.Black, Dual-Tower CPU Kühler: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/dp/B07Y87YHRH/ref=sr_1_3?keywords=noctua&qid=1582228887&sr=8-3
    bunun gibi birsey.

Sizce ne tarz bir sogutma almam uygun olur ?

Not: Almanyada yasiyorum turkiye fiyatlarini bilmiyorum. Gerekirse birisi araciligi ile getirtebilirim.

• Hocam Noctua H100x'den daha iyi soğutur aralarında bazı testlerde 3-4 derece bazı testlerde de 1-2 derece fark var incelemelerden gördüğüm kadarıyla.Fakat kasada aşırı kaba durur,ram slotlarını kapatır ayrıyetten 2.22 kg bir ağırlığı var bu yükü anakarta yüklemek ister misiniz bilmem.Bu arada ben olsaydım eğer böyle bir işlemci alabiliyorsam özel sıvı soğutma yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

Hocam Noctua H100x'den daha iyi soğutur aralarında bazı testlerde 3-4 derece bazı testlerde de 1-2 derece fark var incelemelerden gördüğüm kadarıyla.Fakat kasada aşırı kaba durur,ram slotlarını kapatır ayrıyetten 2.22 kg bir ağırlığı var bu yükü anakarta yüklemek ister misiniz bilmem.Bu arada ben olsaydım eğer böyle bir işlemci alabiliyorsam özel sıvı soğutma yapardım.
    custom loop icin diger konuya da yazdim cevap bekliyorum hocam eger olumlu donus alirsam custom loop kurarim lakin butcemin zaten biraz uzerindeyim o yuzden 100€ dan fazla da sogutma icin vermek istemiyorum. h100x simdilik gozuken
  • Grand Macho Rt
    Dark Rock Pro4
    Noctua D15
  • loses kullanıcısına yanıt
    imzanızda h100 sıvı soğutma gördüm eğer özel sıvı soğutma yapmayacaksanız onu kullanın ilerde bütçe oluşunca özel sıvı soğutmaya geçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

imzanızda h100 sıvı soğutma gördüm eğer özel sıvı soğutma yapmayacaksanız onu kullanın ilerde bütçe oluşunca özel sıvı soğutmaya geçersiniz.
    hocam o eski bilgisayarim :) Ofise aldik onu orada kullaniliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.