Şimdi Ara

RACE CHIP (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
293.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 29 Nisan 2016; 1:23:19 >
  • Cmax II dizel için racechip Ultimate kullanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Ultimate için telefon uygulamasını kullanan var mı aranızda?
  • Almayın aldırmayın kullanmayın bu mereti.

Tüm muslukları açarak ortaya çıkarttığı güç hoşunuza gidiyor ama araca verdiği zararlar ciddi sıkıntılı.

Yakıtı basıncı ne kadar arttırdığını bilmediğiniz sistemin ürettiği güce sonra ne yağlama yetişiyor ne de elinizdeki turbo.

Düşük km'li araçlarda takıp takıp 10 20 bin sıkıntısız kullanıp sattım bir zararı yok diyen adam 1 yıl sonra aç sor bakayım adam 70 binde turboya 100 binde yataklara el atmak zorunda hissetmiş mi kendisini?

Araca uygun ve bilinen kişilerce yapılan kararında yazılım en azından kontrolün sizde olmasını sağlar ve ömür katar. Yazılım parası verip ultimate alanlara aklım havsalan almıyor ama ucuz diye ikinci el 300 liraya box alıp sonra bir yerlerden olmayın.

Araca özel chip boxlar dışında (yani o aracın özelliklerine uygun tek marka model motora has üretilen) bu işe girmeyin lütfen.

Tıkanıyorsa dpf'inizi kafam rahat etsin çevre de çok önemli değil derseniz varsa egr gibi zımbırtılarınızı iptal ettirin gezin.

Olmayan güçleri almaya çalışırken en azından doğru hamleler yapalım.

• .

• arkadaşlar f30 kasa araç alma niyetine girdiğimde birkaç ay önce başka bir bmw forumundan aldığım 4 kanallı epc chip box satılıktır
    3.16 alsam kullanırım diyordum ama 3.20 almaya karar verdiğim için hiç montajını yapmadığım 2.el epc box satılıktır.

racechip den farkı 4 kanallı olmasıdır.
    kutu fatura vb yoktur ancak maslak btg den alınmış ve seri numarasından garanti takibi yapıldığını söylediler, ayrıca 3.20ied de kullanmak isteyen olursa yazılım değişmesi geekmiş onun için de 125tl civarı fiyat istiyor BTG.
    Benim cihaza istediğim fiyat 650 tl dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nev20.06

Almayın aldırmayın kullanmayın bu mereti.

Tüm muslukları açarak ortaya çıkarttığı güç hoşunuza gidiyor ama araca verdiği zararlar ciddi sıkıntılı.

Yakıtı basıncı ne kadar arttırdığını bilmediğiniz sistemin ürettiği güce sonra ne yağlama yetişiyor ne de elinizdeki turbo.

Düşük km'li araçlarda takıp takıp 10 20 bin sıkıntısız kullanıp sattım bir zararı yok diyen adam 1 yıl sonra aç sor bakayım adam 70 binde turboya 100 binde yataklara el atmak zorunda hissetmiş mi kendisini?

Araca uygun ve bilinen kişilerce yapılan kararında yazılım en azından kontrolün sizde olmasını sağlar ve ömür katar. Yazılım parası verip ultimate alanlara aklım havsalan almıyor ama ucuz diye ikinci el 300 liraya box alıp sonra bir yerlerden olmayın.

Araca özel chip boxlar dışında (yani o aracın özelliklerine uygun tek marka model motora has üretilen) bu işe girmeyin lütfen.

Tıkanıyorsa dpf'inizi kafam rahat etsin çevre de çok önemli değil derseniz varsa egr gibi zımbırtılarınızı iptal ettirin gezin.

Olmayan güçleri almaya çalışırken en azından doğru hamleler yapalım.

valla basiniza ne geldi bilmiyorum ama ben araci aldigimdan beri takili 3 seneyi gecti arac 80 bin kusur km de ne turbo nede yataklarda sikinti var

aracimda astra j 1.3 dizel

• race chip hakkında ki hemen hemen herşeyi inceledim. dün uzun incelemelirimin sonucunda 2012 model hyundai ix35 2.0 crdi 186 hp aracıma kendim taktım. satın alırken zaten aracım çok hızlı, ekonomi istiyorum diye belirttim. buna rağmen test esnasında araçta hatırı sayılır bir atiklik geldi. 10-20 günlük normal kullanımda ekonomi açıdan değerlendirip yine burdan sonuçlarını yazacağım. özellikle benim marka ve modelden bu ürünü alıpta tecrübelerini yazan kimseyi bulamadığım için muhakkak geri dönüş yapacağım. herkese iyi günler dilerim..
  • 1 depoluk ilk testimde ekonomi adına birşey göremedim. aksine daha az yol yaptım. türkiye ofisini aradığımda ayarını değiştir dediler ve dediklerini yaptım. tekrar gırtlak yakıt koyuldu. sonucunu yine yazacağım.
  • sonuç?
  • İkinci el racechip one modelini aldım.Aracıma uygun kablo demeti elimde mevcut.Yazılım değişikliği işlemi için ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respawns

İkinci el racechip one modelini aldım.Aracıma uygun kablo demeti elimde mevcut.Yazılım değişikliği işlemi için ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı

Yukarda birisi bahsetmis , yazilim degisimi icin 125 tl istiyorlarmis...

• quote:

Orijinalden alıntı: altunosman

1 depoluk ilk testimde ekonomi adına birşey göremedim. aksine daha az yol yaptım. türkiye ofisini aradığımda ayarını değiştir dediler ve dediklerini yaptım. tekrar gırtlak yakıt koyuldu. sonucunu yine yazacağım.

Üstadim, nedir son durum ?.. Performansta iyilesme yakitta dusme var mi ?..

• Konuda illa ki konuşulmuştur ama biraz da konu canlansın maksadıyla
    1.3 Euro 4 multijet 75hp/190nm tork için 1-1 ve 2-2 ayarlarını denedim.İvmelenme gayet güzel.Yüksek devirli kullanmanın götürüsü olarak yakıtta biraz fazla gidiyor haliyle Biraz daha ekonomi amacıyla başka ayar deneyen oldu mu ?
  • 1.2 tsi 110 hp araçlarda bu zımbırtıyı kullanan var mı? Nasıl bir sonuç alınıyor merak ettim. Denemek gerek gibi düşünüyorum.
  • designo D kullanıcısına yanıt
    hocam racechip işi noldu?
  • 4 depo bitirdim. Sonuç sudur; performans olarak ekstra atiklik geliyor. Ancak alma sebebiniz tasarruf ise paranız cebinizde kalsın. Kesinlikle oyle bir durum yok!

• altunosman A kullanıcısına yanıt
    Firmanın önerdiği ve denediginiz ayarları yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Respawns

İkinci el racechip one modelini aldım.Aracıma uygun kablo demeti elimde mevcut.Yazılım değişikliği işlemi için ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı

Yazılım için ücret alınmıyor, ücretsiz yazılım attırabilirsiniz(sadece istoç racechip'te atılıyor).

Kargo ile yollayıp, yazılım atın derseniz masraf alabilirler fakat ben elden 2 kez götürdüm yazılım için, hiçbir ücret alınmadı.

Web sitelerinde de ücretsiz olduğunu belirtiyorlar zaten.

Ama her nedense mail ve telefonla sorunca 50-100-150 TL gibi farklı farklı ücretler söylüyorlar.

Sanırım ipini koparan,canı sıkılan gidipte yazılım attırmasın diye böyle yapıyorlar.

• Aynen hocam Gerekli işlemleri ücretsiz yaptırdım Eskişehir RaceChipte.Editlemeyi unutmuşum
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.