Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

İlk oyunun neresi iyiydi be , tam bir arcade oyundu. Viraja 300 le girip 350 ile çıkıyorduk. 1 saat sonra oyunu kaldırdım attım

Arcade oyun kötü mü oluyor düşünceye gel

Bende çoğu arcadeleri severim fakat bu kadar berbat arcadede olmaz. Mesele pgr 4 ile kıyaslarsak tınağı bile olmaz. Neden bu oyunun 2. sini bekliyeyim

PGR 4 gerçekten iyi bi oyundu, Forza 2 ye hatta 3 e taş çıkarır bence. Arabanın verdiği tepkiler gayet iyiydi arcade bir oyuna göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

İlk oyunun neresi iyiydi be , tam bir arcade oyundu. Viraja 300 le girip 350 ile çıkıyorduk. 1 saat sonra oyunu kaldırdım attım

Sim olduğunu söyleyen kim? Codemasters hayatında sim oyunu yapmamış bir firma zaten.

90'lı yıllarda cikan TOCA serisini hic oynamadin heralde. Tam bi simulasyondur. Firma gittikce arcade tarafa kayiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOCA nin tum serisini oynadim sen o oyuna sim diyorsan hayatinda sim oynamamissin demektir.

• Toca serisini bende oynadım GT5 kadar sim değildir,GT serisi bile bana göre sim değildir,Forzanın bazı özelliklerini GT serisi ile birleştirirsek o zaman sime yakın birşeyler çıkar ortaya.İlk Grid bir NFS:Hot Pursuit bir Burnout kadar arcade olmasada çok güzel bir oyundu,uzun süre keyifle oynamıştım,çok değişik fikirler vardı oyunda ve hepside çok başarılı uygulanmıştı.Grid 2'den bu özellikleri bir adım daha ileri götürmesini bekliyorum,sonuçta piyasada Forza,GT,Shift gibi rakipleri var.Sadece güzel görseller oyunu kurtarmaya yetmeyebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Arcade oyun kötü mü oluyor düşünceye gel

Bende çoğu arcadeleri severim fakat bu kadar berbat arcadede olmaz. Mesele pgr 4 ile kıyaslarsak tınağı bile olmaz. Neden bu oyunun 2. sini bekliyeyim

Bekleme bekle diyen mi var?

Menüleriylei oyun için grafikleriyle, sürüş zevkiyle bir numaraydı benim gözümde Grid.

• Vee Grid 2 Announcement Trailer yayınladı hadi hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Ağustos 2012; 10:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

TOCA nin tum serisini oynadim sen o oyuna sim diyorsan hayatinda sim oynamamissin demektir.

Güncel ve eski bi çok simülasyonu wheel standle ciddi şekilde oynuyorum merak etme. Eski TOCA'lara da Sim demiyosan bence sen hiç simülasyon oynamamışsın.

• 2013 ...

Neyse beklicez artık.

Anladığım kadarıyla Codemasters F1 oyunundan dolayı elinde bulundurduğu F1 Pistleri lisansından biraz GRID'de de kullanamayım bari demiş.
    O video'da Yas Marina Circuit gördüm sanırım yanlış görmediysem ki başka pistler de vardır bence..
    Güzel bi oyun bizleri bekliyor yine.
    Ayrıca Pagani Huayra'yı ilk çıktığında beğenmemiştim ama oyunlarda gördükçe daha bi sempati duymaya başladım araca.
  • Kendi beceriksizliğimden dolayı patlayıp duruyordum. Sonra alışmaya başlamıştım ama menüden rastgele tuşlara basmaktan sıkıldım ve sonra internetten saveini indirip atmıştım Bir kere daha deniyim bir oyunu :D

• Kokpit kamerasını oyundan çıkartmışlar oyuncuların %5'i bu kamerayı kullanıyormuş oraya harcayacakları zamanı oyunun başka bölümlerinde kullanmışlar.

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

Sponsorlar,takım oluşturma akıl alan grafikler.Kokpit kamerasını unutturabilir.

• iyi yapmışlar.ben de kullanmıyordum kokpit cam'ı.
  • Cocpit yoksa çok ayıp ederler. Bu hoş olmamış., şahsen cocpit olmayınca hiç zevk alamıyorum. Ama hayranları için farketmez.
  • Kokpit yok mu, o kadar da beklemiştik oyunu
  • Kokpitsiz Codemasters oyunu mu olur yaw.
  • Cockpit yok mu ?
    Alla alla ilginç bi karar olmuş.
  • Bende Kokpite arada girip öyle bir oynuyordum.Ciddi oynarken kokpiti kullanmadım.Benim için bir sıkıntı yok.
  • Kokpit bu oyunda tamamen gereksiz oyun hem hızlı hem arcade dönüşlerde sıkıntı oluyor ayrıca direksiyonların hepsi modifiyeli ortasında araçların logosu bile yok, kokpit'e hiç gerek duymam böyle oyunlarda, forza ve gt için kokpit önemli benim için hatta dirt serisinde bile gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Ağustos 2012; 1:31:27 >
  • Kokpit her türlü olur, 2013'te çıkacak ama şimdiden sabırsızlıkla beklediğim oyunlar listesinde kafada bir yerlerde.
  • Kokpit açıklaması:

"Kokpit kamerasından elde edilen sistem belleği sayesinde çok daha çarpıcı yarış grafikleri elde ediyoruz."

http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-08-codemasters-responds-to-criticism-about-loss-of-in-car-view-in-grid-2

Yemişim kokpiti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.