Şimdi Ara

Racechip Ultimate Aldım (Astra J 1.4 Turbo) - Testler Devam Ediyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
12.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dikkat edin, başınıza iş açmayın. Bana riskli gibi geldi. Aracın her şeyi 140hp'ye göre tasarlanmış, ecu'su motoru zarar görmesin. Test ettikten sonra verim alamazsanız geri çıkartın derim. Ayrıca sonucu burada paylaşırsanız düşünen arkadaşlara faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hocam dikkat edin, başınıza iş açmayın. Bana riskli gibi geldi. Aracın her şeyi 140hp'ye göre tasarlanmış, ecu'su motoru zarar görmesin. Test ettikten sonra verim alamazsanız geri çıkartın derim. Ayrıca sonucu burada paylaşırsanız düşünen arkadaşlara faydalı olur.

Valla hocam bu motorun karbon salınımını azaltmak için Opel bir hayli kastığı idda ediliyor bu yüzden bu kadar güç alınabildiği söyleniyor deneyip görücez bakalım :)
  • İlk sayfa guncel arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Turbo - intercooler büyütmeden, yazılımsal değerler ayarlanmadan, egsoz sistemine ve genel anlamda mekanik olarak araca dokunmadan +40 HP benzinli araca..

Helal olsun

Arkadaşta ibiza cupra var, orjin 180 HP araba.. 5 milyara yakın para harcadı yazılımdı intercoolerdı büyük turboydu metanoldu falan arabası şuan 217 HP.. O arabadan çıkacak en fazla güç olsa olsa taş çatlasın 240 HP'dir.

1,4 140 HP arabaya bi racechip ile 181 HP :) Daha neler görecez bakalım..

arkadaşın değerleri yüksek gözüksede sizin arkadaşınızın yaptığı işlemlere göre de güç düşük artmış gözüküyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.Dyno imkanınız yoksa 180 lik focusla deneyin en olmadı.
  • zamanında bende çok araştırmıştım sonradan vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hayırlı olsun.Dyno imkanınız yoksa 180 lik focusla deneyin en olmadı.

Zaman bulursam tekrar dyno ya cikaricam

• takip
  • Bu tip neüdüü belirsiz ürünleri alıp 50-60.000 lira para verdiğiniz aracınıza takıyorsunuz ama;

1- Aracın motor ömrünü ne oranda kısalttığınızdan haberiniz var mı?
    2- Aktarma organlarının bu tork artışını kaldırabileceği konusunda bilginiz var mı? Özellikle vites kutusu
    3- Minimum yakıt tüketimi & Optimum performans & Maxi ömür kriterleri doğrultusunda tasarlanmış motorunuzun olası yakıt tüketiminden haberiniz var mı?
    4- Motor zaten olabildiğince downsize ve aşırı beslemeli! Turboyu ne zaman elinize alacağınızdan haberiniz var mı? Bir de Turbo fiyatlarından?

Forumda araştırın birkaç senelik konuları, chip taktırıp sonra arıza ışığı gitmiyo, turbo değişti, vites kutusu dağıldı vs diyen arkadaşları bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Valla hocam bu motorun karbon salınımını azaltmak için Opel bir hayli kastığı idda ediliyor bu yüzden bu kadar güç alınabildiği söyleniyor deneyip görücez bakalım :)

Mehmet Gazihan la aracıma yazılım atarken kendisi de aynını demişti; bu motorların emisyon değerleri yüzünden çok "kısıldığını", bu motorun ve Vw nin yeni TDI yazılımlarının deşifre edilmesinin zorluğunu vs vs..

Yazılımdan ziyade Sprint Booster taktıktan sonra çok net anlaşılan birşey var; bu araçların gaz pedalları gaz komutları hayli dizginleyerek motora iletiyor, bu da 140Hp lik gücün varlığını eleştirmenize neden oluyor, SB ile hızlanan gaz komutları ise 140Hp lik gücü tam olarak hissetiriyor ve bunu standart gaz pedalıyla yakalamak imkansız, tabi bununda bedeli kolayca yükselen yakıt tüketimi oluyor, birebir aynı tepki(sizlik) - tüketim dengesini 170Hp lik Giulietta nın DNA modlarında da görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 26 Haziran 2013; 13:29:07 >

• Logitech G19.Aynısı bende de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu chip in performansı artırdığı söyleniyor aynı zamanda %1 yakıt tasarrufu sağlıyormuş. Hadi tasarrufu geçtim takmadan öncekiyle aynı yakmasına da razıyım. Hakkaten yakıt tasarrufu sağlıyor mu bu chip performans artışının yanında?
  • Hayırlı olsun hocam değerler fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Turbo - intercooler büyütmeden, yazılımsal değerler ayarlanmadan, egsoz sistemine ve genel anlamda mekanik olarak araca dokunmadan +40 HP benzinli araca..

Helal olsun

Arkadaşta ibiza cupra var, orjin 180 HP araba.. 5 milyara yakın para harcadı yazılımdı intercoolerdı büyük turboydu metanoldu falan arabası şuan 217 HP.. O arabadan çıkacak en fazla güç olsa olsa taş çatlasın 240 HP'dir.

1,4 140 HP arabaya bi racechip ile 181 HP :) Daha neler görecez bakalım..

Arkadaşın çok harcamış birader ıbıza Cupra da K03-S turbo var.Büyük turbo demiş sin.Ankarada henüz hybric turboya geçen bi araç var daha 1.4 tsi farklı turbo takan görmedim.Revo stage 1 ile zaten 210hp oluyor max 800 tutar. 1.4 tsi max intercooler+dv+dp Methanol + ya s3 cooler yada 8 litre intercooler + iridium buji ile 230-240hp oluyor.O ıbıza cupra cı arkadaşında Turbo değişmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Bu tip neüdüü belirsiz ürünleri alıp 50-60.000 lira para verdiğiniz aracınıza takıyorsunuz ama;

1- Aracın motor ömrünü ne oranda kısalttığınızdan haberiniz var mı?
    2- Aktarma organlarının bu tork artışını kaldırabileceği konusunda bilginiz var mı? Özellikle vites kutusu
    3- Minimum yakıt tüketimi & Optimum performans & Maxi ömür kriterleri doğrultusunda tasarlanmış motorunuzun olası yakıt tüketiminden haberiniz var mı?
    4- Motor zaten olabildiğince downsize ve aşırı beslemeli! Turboyu ne zaman elinize alacağınızdan haberiniz var mı? Bir de Turbo fiyatlarından?

Forumda araştırın birkaç senelik konuları, chip taktırıp sonra arıza ışığı gitmiyo, turbo değişti, vites kutusu dağıldı vs diyen arkadaşları bulabilirsiniz.

Hocam aldigim urun siradan bir urun degil kendini kanitlamis bir markanin urunu cok arastirarak aldim zaten araci devamli yuksek performansta kullanan biri degilim yavas kullanimda tasarruf yaptigini idda ediyor bunu ilerleyen zamanlarda gorucez

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Mehmet Gazihan la aracıma yazılım atarken kendisi de aynını demişti; bu motorların emisyon değerleri yüzünden çok "kısıldığını", bu motorun ve Vw nin yeni TDI yazılımlarının deşifre edilmesinin zorluğunu vs vs..

Yazılımdan ziyade Sprint Booster taktıktan sonra çok net anlaşılan birşey var; bu araçların gaz pedalları gaz komutları hayli dizginleyerek motora iletiyor, bu da 140Hp lik gücün varlığını eleştirmenize neden oluyor, SB ile hızlanan gaz komutları ise 140Hp lik gücü tam olarak hissetiriyor ve bunu standart gaz pedalıyla yakalamak imkansız, tabi bununda bedeli kolayca yükselen yakıt tüketimi oluyor, birebir aynı tepki(sizlik) - tüketim dengesini 170Hp lik Giulietta nın DNA modlarında da görüyorum.

SB'yi daha denemedim acikcasi yarin takip denemeyi dusunuyorum baya etkili oldugunu soyluyor herkes :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Logitech G19.Aynısı bende de var.

Guzel klavye uzun zamandir kullaniyorum yaninda g9x mause var :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Logitech G19.Aynısı bende de var.

Guzel klavye uzun zamandir kullaniyorum yaninda g9x mause var :)

Aynı kombini yapmışız. :)
    Klavye'nin yıkanabilmesi ve her renk'e bürünebildiği için insan sıkılmıyor Vallahi. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Box işporta işi gibi duruyor, dünyada para. Opel'e box üreten daha bilindik kaliteli bir firma yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.