Şimdi Ara

Racer:Free Car Simulation [İndirme linki yenilendi] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
18.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jumboo2005

bunun çözümü nedir?
     Racer:Free Car Simulation [İndirme linki yenilendi]

İlk defa böyle bir şey gördüm, çözümünü bilmiyorum maalesef.

• Emre Guven kullanıcısına yanıt
    Benim indirdiğim RC8 di.Rc6 yı indirince geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumboo2005

Benim indirdiğim RC8 di.Rc6 yı indirince geçti.

Test ettiğim kadarıyla en Son stabil sürüm, RC 6. Diğer sürümlerde modlarla sorun yaşanabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yutupta denk geldi gavurların videolarda uyanayım uçarak indiricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Guven kullanıcısına yanıt
    selamun aleyküm bende oyunu indiriyorum ama modlu bi şekilde oynamak istiyorum arabalar yeni model ve ya eski model fark etmez araba modlarınıda indiririm bide windows 8 işletim sistemi uyarlımı bana videoyla bi yardımcı olursan sevinirim kardeşim arabalarda oyunun sürümlerine göre tasarlanmış bayağıdır uğraşıyorum modla oynayamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasotlu_53

selamun aleyküm bende oyunu indiriyorum ama modlu bi şekilde oynamak istiyorum arabalar yeni model ve ya eski model fark etmez araba modlarınıda indiririm bide windows 8 işletim sistemi uyarlımı bana videoyla bi yardımcı olursan sevinirim kardeşim arabalarda oyunun sürümlerine göre tasarlanmış bayağıdır uğraşıyorum modla oynayamadık

iyi geceler;

tracciontrasera.es sitesinde version:090 olanları indirirseniz sıkıntı yaşamaz
  • v5 sürümünden beri oynadığım bir oyun. başlığı görünce şaşırdım ne yalan söyleyeyim. artık eskisi kadar güncel değil doğal olarak içerikler de öyle. hem çok yavaş gelişiyor hem de stabilite sorunu hala çözülebilmiş değil. 5 tane rc sürüm geldi her biri birbirinden farklı hatalar veriyor. bu arada elimde baya bir araba ve pist var. sürümleri karışık, genellikle v.8.x diyebilirim. isteyenlerle paylaşabilirim.
  • Racer rc4 sürüm rc6 sürümündede böyle çıkıyor sorun nedir nocg den giriyorum
    https://store.donanimhaber.com/a9/f3/84/a9f38467788cba9fbe3b1fa3dfebdd21.jpg
     Racer:Free Car Simulation [İndirme linki yenilendi]

•  Racer:Free Car Simulation [İndirme linki yenilendi]

abi şuna bi çözüm bulun be sürekli hata her sürümde böyle bir hata oluyor çözüm bulan 20 tl gerçek

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.