Şimdi Ara

Radarı fark eden program... Yorumlarınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: SE_ABDUL

bulututun 10m menzili var ne işe yaradı ki

polis cama yaklaşıp ehliyet ruhsat deyince radarı görüyomuşsüper bişey ya bu

kopardın beni

• Orjinalden alıntı: gizlisevda

her eve ayyy pardon her arabaya lazım

• deneyip de tamam diyenini duymadım. o radarlar 2-3 km.ye kadar tespit edebiliyorlar çünkü başıma geldi. yedik cezayı :) sendeki kızılötesi ya da bluetooth bu kadar etkili mi
    konuya programa haydi haydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 7 Temmuz 2006; 18:22:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizlisevda

quote:

quote:

kopardın beni

• Hadi diyelim ki böle bi program var ama zaten hep aynı yolda giden araçlar radarların yerini gayet iyi biliyor artık..hele bir de ceza yediyse aklından çıkarmaz walla yerini
  • acaba GPS diye bir şey geldi mi aklınıza? bizim maddi olanaklarımızın yetersizliği nedeniyle kullanamadığımız bir bluetoothlu gps aletimiz yok. biliyorsunuz ki yer belirleme programları da var. yüklememize rağmen bir işe yaramıyorlar. neden mi? çünkü o programlar bluetoothla ya da kabloyla çalışan bir gps aletine ihtiyaç duyuyorlar. emin değilim, ama bu program da gps'i kullanarak çözüyor olabilir.

7710'uma bir program yükledim benzer amaçla çalıştığı yazıyor, telefonda gps arıyor.
  • yok be kardeşim öle şey olurmuya öle bişey icad ederlerse zaten hergün bi kaza olur varsa bile yayınlama bence
  • hızlı giden atın boku seyrek düşer arkadaşlar
  • Bunu otomobil bölümüne açsan daha yapıcı yorumlar alırdın
  • http://www.vikinggames.hu/product.php?id=5
    türkçeye cevirdim (ben değil tabi)

CellPos, otomatik olarak Bluetooth-yetenekli bir GPS alıcısını kullanıyor olan gsm konumu hücrelerini kaydeder.

Program, otomatik olarak çalışır, o gsm hücresinde en yüksek sinyal kuvvet değeriyle yerlerin GPS konumunu depolayarak her hücrenin merkezini kararlaştırmayı dener.

Sen hem de, bir hücreyi adlandırabilirsin, ve bu isim, gösterilecek, eğer sen, o hücredeysen, GPS, bağlanmazsa bile.

Kullanım:
    -GPS alıcısına başla;- Programa başla, GPS alıcısını seç;
    -Program, otomatik olarak çalışır, kayıtlar, senin, göz ardı ediyor olduğun her hücredir;- 'İhracat' emrini kullanıyor olan bir metin dosyasında kayıtları ihraç et, MCC, MNC, hücre idi, boylam olan enlem, laka olan kuvvete işaret eder, adlandırır, hücreden, bir cetvelleyicide sınırlanan metin dosyası kurtarılır.

KISACASI BU PROGRAM O ANKİ HIZINI VE ENLEM BOYLAMINI VERİYOR
    RADARLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK
    SON NOKTA OLMUSTUR İSALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helal -- 20 Temmuz 2006; 17:09:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: helal

hızlı giden atın boku seyrek düşer arkadaşlar

Süper laf olmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.