yönsisin sitesinde HIS RADEON 9200 var 101+kdv bir de winfast A340T fx5200 var 75+kdv yarın ekran kartı alıcam hangisi?lütfen ti4200 tavsiye etmeyin çünkü o kadar param yok bu ikisine yetiyo..teşekkürler
İkiside olabilir ama ben olsam HIS RADEON 9200 alırdım..
+1 che ati rulllllllzzzzzz[clvr]!!!
1.Eğer bellekleri 128 bit olursa kesinlikle FX5200.
2.9200'de DX9 desteği yok.
zaten fx 5200 dx 9 u sadece desteklio ötesine gittiini duymadım yani :p
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Elbruz</i> <br />1.Eğer bellekleri 128 bit olursa kesinlikle FX5200.
2.9200'de DX9 desteği yok. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> FX5200'ün sunduğu DirectX9 tartışmaya açıktır. [bandt] Ama 128 Bit olanlar fiyatı nedeniyle tercih edilebilir. [nerd]
merhaba ben imzadaki sistemle 3dmark2001 (tam sürüm değil) de 4250 gibi salakça bir puan aldım.Ama ekran kartı 9200SE 64mb.artık yorumu sen yap. bende birşey sorayım bari; bu puan benim sistem için düşük dimi.VGA yı değiştireyim mi?Gerçi yeni ama...[B)] umduğum gibi puan alamadan zıçtı...
Kayha kardeşim radeon alacaksan 9500 aşağı bir model ama yoksa çok sıkıntı çekersin..
Bu aralar ekran kartı önerisi isteyen herkese olduğu gibi size de söylemeden geçemiyeceğim: Birkaç ay sabretmenizi, mümkün olabilecek ise haftada 5$, ayda 20$ biriktermenizi öneririm. Böylece 5-6 ay sonra, şu anda ayırdığınız bütçeye ilaveten 100-120$ daha olur. Seçenekler çoğalır, gönlünüzden geçeni daha uygun fiyata da alabilirsiniz. Bu benim NAÇİZANE tavsiyem. Herkes katılmak zorunda değil.
9100 kullandım gayet memnundum tabi şimdi 9600 xt ye terfi ettik
9200 çok saçma bi kart bence okadar paraya değmez
aldımı iisini al bence sabrın sonu selamet brave haklı!! 9500 ve üssü başını hiç ağrıtmaz öbür kartlarda fx de dahil verdiin paraya acırsın sona!
birtane yeni konu actım. tum ekran kartları testte dıye ona bakmanı tavsıye ederım. 9200 ler neden tutuldu anlamıs degılım zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme