Şimdi Ara

Radeon 9200 mü?FX 5200 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yönsisin sitesinde HIS RADEON 9200 var 101+kdv
    bir de winfast A340T fx5200 var 75+kdv
    yarın ekran kartı alıcam hangisi?lütfen ti4200 tavsiye etmeyin çünkü o kadar param yok
    bu ikisine yetiyo..teşekkürler

• İkiside olabilir ama ben olsam HIS RADEON 9200 alırdım..
  • +1 che
    ati rulllllllzzzzzz[clvr]!!!
  • 1.Eğer bellekleri 128 bit olursa kesinlikle FX5200.

2.9200'de DX9 desteği yok.
  • zaten fx 5200 dx 9 u sadece desteklio ötesine gittiini duymadım yani :p
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Elbruz</i>
    <br />1.Eğer bellekleri 128 bit olursa kesinlikle FX5200.

2.9200'de DX9 desteği yok.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    FX5200'ün sunduğu DirectX9 tartışmaya açıktır. [bandt]
    Ama 128 Bit olanlar fiyatı nedeniyle tercih edilebilir. [nerd]
  • merhaba
    ben imzadaki sistemle 3dmark2001 (tam sürüm değil) de 4250 gibi salakça bir puan aldım.Ama ekran kartı 9200SE 64mb.artık yorumu sen yap.
    bende birşey sorayım bari;
    bu puan benim sistem için düşük dimi.VGA yı değiştireyim mi?Gerçi yeni ama...[B)]
    umduğum gibi puan alamadan zıçtı...
  • Kayha kardeşim radeon alacaksan 9500 aşağı bir model ama yoksa çok sıkıntı çekersin..
  • Bu aralar ekran kartı önerisi isteyen herkese olduğu gibi size de söylemeden geçemiyeceğim:
    Birkaç ay sabretmenizi, mümkün olabilecek ise haftada 5$, ayda 20$ biriktermenizi öneririm. Böylece 5-6 ay sonra, şu anda ayırdığınız bütçeye ilaveten 100-120$ daha olur. Seçenekler çoğalır, gönlünüzden geçeni daha uygun fiyata da alabilirsiniz. Bu benim NAÇİZANE tavsiyem. Herkes katılmak zorunda değil.
  • 9100 kullandım gayet memnundum
    tabi şimdi
    9600 xt ye terfi ettik
  • 9200 çok saçma bi kart bence okadar paraya değmez
  • aldımı iisini al bence sabrın sonu selamet brave haklı!! 9500 ve üssü başını hiç ağrıtmaz öbür kartlarda fx de dahil verdiin paraya acırsın sona!
  • birtane yeni konu actım. tum ekran kartları testte dıye ona bakmanı tavsıye ederım.
    9200 ler neden tutuldu anlamıs degılım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.