Bende 7850 CF yaptım, işlemciye OC yapmadan %97-%99 arası kullanıyorum 2 kartıda, yukarıdaki linkteki arkadaşında resimlerinde en alta bakın işlemci default olarak sorunsuz kullanabiliyor, korkmanıza gerek yok, i5 yeterli oluyor gayet oc yapmadan. Ekran kartına biraz oc yapacağım eve geçince 1100-1250 seviyelerine getireceğim , bakalım o zaman ne değişecek.
İşlemcini ve anakartınıda yazarsan bi bakayım bende merak ettim, benim anakart 16x-4x destekli malesef, buna rağmen iyi sonuçlar alıyorum, bir kaç güne denemelerimi arttıracağım. dün akşam kurdum düzeni bende.
Bende 7850 CF yaptım, işlemciye OC yapmadan %97-%99 arası kullanıyorum 2 kartıda, yukarıdaki linkteki arkadaşında resimlerinde en alta bakın işlemci default olarak sorunsuz kullanabiliyor, korkmanıza gerek yok, i5 yeterli oluyor gayet oc yapmadan. Ekran kartına biraz oc yapacağım eve geçince 1100-1250 seviyelerine getireceğim , bakalım o zaman ne değişecek.
İşlemcini ve anakartınıda yazarsan bi bakayım bende merak ettim, benim anakart 16x-4x destekli malesef, buna rağmen iyi sonuçlar alıyorum, bir kaç güne denemelerimi arttıracağım. dün akşam kurdum düzeni bende.
MSI afterburner da settings e girip "monitoring" sekmesinde aşağıda neyin gözükmesini istiyorsan, tıklayıp show in on-screen seçmen lazım
tesekkurler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
İşlemci elime ulaştı şuan test aşamasında 8.1 UEFİ modda kuruyorum bakalım windows puanı ne olacak :))
Anakart ise hala kargoda
birde corsair 2x4gb ram sipariş ettim onlarda bugün kargoya verilecek bakalım performans ne olacak merakla bekliyorum :)))
quote:
Orijinalden alıntı: C4K4B3Y
İşlemci elime ulaştı şuan test aşamasında 8.1 UEFİ modda kuruyorum bakalım windows puanı ne olacak :))
Anakart ise hala kargoda
birde corsair 2x4gb ram sipariş ettim onlarda bugün kargoya verilecek bakalım performans ne olacak merakla bekliyorum :)))
CF tamamlayınca da sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim, ben dün gece test ettim 16x 4x olmasına rağmen fena iş çıkarmadılar kartlar
Unigine Heaven 4.0 te FPS 43 çıkıyor , 950/1250 gibi bişey kullanıyorudum kartları. 280x bile 36 çıkıyor. 660 TL lik masraf ile 800-900 TL lik karta tokat atmaya benziyor, ama kendine göre dezavantajları var tabi
Harpooner
kullanıcısına yanıt
2. Ekran kartını almam biraz zaman alacak ancak alınca direk yazacağım :)
Bu arada
I7 2600 'ün Windows 8.1 puanı O.C siz 3.4 stabil hızında 8.1 :))))
quote:
Bu arada
I7 2600 'ün Windows 8.1 puanı O.C siz 3.4 stabil hızında 8.1 :))))
Boşverin onları söyleyeyim, zaten tamamını kullanmayacaksınız bile belkide işlemcinin :)
Harpooner
kullanıcısına yanıt
7850 CF Yapınca darboğaz olucak diye korkuyorum ben nasıl kullanamayacam :))
quote:
7850 CF Yapınca darboğaz olucak diye korkuyorum ben nasıl kullanamayacam :))
Ben i5 3550 stok da 3,30 iken bile CF'de %97-99 kullanıyorum kartları, yinede azcık oc yaptım boş yere de olsa, 3,55 yaptım dursun, sen i7 3,4 stokda 7950 CF yapsan oc isterdi diye tahmin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: turindebrouche
AMD Phenom II x4 955BE ile 3.6 ghz da darboğaz yaşar mıyım dersiniz? 2 x 7850 crossfireda.. Anakartım crossfire destekli 2x16pci-e soketi var, psu da cok iyi ocz fatality pro 550w oda yeter diye düsünüyorum..
Burda da dendiği gibi V-sync açık oynarsanız herkesin oynadığı gibi sorun yaşamazsınız büyük ihtimal, fakat verdiğim örnekte 4.0 oc lenmiş , alır dener biraz daha zorlayabilirsiniz, Benchmark larda limite girer büyük ihtimal ekran kartları işlemciden ama oyunlarda 60 FPS kilidi ile kurtarabilir..
Harpooner
kullanıcısına yanıt
İ5 de CF yapıldığında işlemci oc istemiyor da, I7 de CF yapınca neden İşlemci için OC istesin anlam veremedim :)
quote:
İ5 de CF yapıldığında işlemci oc istemiyor da, I7 de CF yapınca neden İşlemci için OC istesin anlam veremedim :)
Ohoo, istemeyecek diye bas bas bağırıyorum 1 saattir , anca 7950 CF yapsaydın isteyebilirdi diyorum
bakcazz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme