Şimdi Ara

Radiator Accessories

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar CM 690 kasa almaya kararverdm uzay montajından sıkıldım kasada radyatör bi üste 240 lık talıkıyo arakda bi 12 lik taklıyor bide bu radyatörlere sıcak hava üflicek fanlar ksanın içinden ben ise http://www.watercoolinguk.co.uk/p/WCUK-360mm-Radiator-Stand-Black_984.html şu tip bişiy yapmak istiyorum Plexiden sizce nasıl olur üstatlar ?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdorukx -- 25 Ocak 2011; 22:03:38 >

• plexi değilde sanırım alüminyumdan daha iyi olabilir bence..
  • Hocam Aliminyumu nerde kestire bliriz _= Peki bötle bişiy yapıp kasanın üstün vidalasak Kasanın içindeki radyatörden daha performanslı olur mu ?
  • radyatörün kasanın dısında olması,içinde olmasına nazararn her sekılde az da olsa performans farkı yaratır..fakat bu fark direk olarak oda sıcaklıgı ıle de ılgılıdır..

valla alümünyumdan veya plexiden yapmaya kalksan sana maliyeti ,satın alacagından daha cok olacak gıbı..hani hiç ugrasmadan dırek gıdıp satın almak cok daha mantıklı bu aletlerı..ama yıne de sormak lazım..kesın bır fıyat veremıyorum..elin yatkınsa böyle ıslere tabı kı malıyetı dusurebılırsın..

ya sen bı sıstemı kur,radyatöru kasa ıcıne koy bı bakalım performansa ..sonra duruma göre kasa uzerıne koyarsın..önce bir sistem lazım sana...
  • dremel birazda el becerisiyle yababilirsin sanırım yapamam diyosan bi tornacı yada saç kesim işiyle uğraşan birine yaptırabilirsin

klima misali radyatörü balkona yada pencereden çıkarsan yazları hariç iyi performans alırsın yazında bi gölgelik yaptınmı tamamdır
  • Hortumları uatıp balkona koyablirm aslında ama pompanın 3 metre uzaga su basa biklicegini hiç sanmıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twin Ball Bearing Air Charger
    6 yıl önce açıldı
    Logic System Design
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.