Şimdi Ara

RADO JUBILÊ MARKA SAAT 4440 kodlu satılıktır :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Almanyadan hediye olarak gelen saatimi , kullanmadan satıyorum .

Fiyatı : 750 TL dir
    Pazarlık sünnettir.

http://www.chrono24.com.tr/rado/jubile--id2087546.htm sıfırını buradan inceleyebilirsiniz aynı zamanda resimlerini de atıyorum .

Kozmetik olarak 10 da 10 alır hiç bir problemi yoktur İsviçre yapımı saat , zaten Tinanium Kordonu ve ağırlığı nasıl bir işçilik olduğunu ortaya koyuyor

Alıcıya hayırlı olsun .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     RADO JUBILÊ MARKA SAAT 4440 kodlu satılıktır : RADO JUBILÊ MARKA SAAT 4440 kodlu satılıktır : RADO JUBILÊ MARKA SAAT 4440 kodlu satılıktır : RADO JUBILÊ MARKA SAAT 4440 kodlu satılıktır : RADO JUBILÊ MARKA SAAT 4440 kodlu satılıktır :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulqarnein -- 14 Ağustos 2014; 17:26:41 >

• O Rado orijinal değil. Ben 6 yaiından beri bu işi yaptım. Orijinal Jubile seramik olur, camı kırılmaz, ayrıca çok hafif olur. Hissetmezsin elinde. Kısacası yanından bile geçmiyor. Piyasada sahtesi çok olan bir markadır rado, bazen birebir kopyasınıda yaparlar ama dediğim gibi, çok hafif olması lazım. Ayrıca bu Almanya ayağı genelde oluyor, yada Almancıdan aldım falanda fistan gibi.
  • 500 tl üstü bir değer.Aynı saat bende var ve kordonu ağır birçok saatçiye gösterdim 600-700 dediler.2.el sendeki de 750 tl fiyat çok 2.eli için bence 200-250 den koy satılmadıysa :)
  • Bunun orjinali elimde var. Ne kadar eder acaba ona göre ilan vereceğim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] 2 Adet WELDER SAAT
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.