Şimdi Ara

Radore vs Veridyen vs Natro vs Güzel Hosting?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sürü hosting firmasından bu 4 firmaya kadar inebildim..
    Yorum destek hepsinde iyi
    Natro da domain var ctesi sabah mail attım 3dakikada dönüş oldu telefon desteği de 13saniyede cevaplandırdı..

✓Radore Hosting=pek çok bayi hosting olduğunu iddia eden gerçekte Reseller kişinin hizmet aldığı ana sunucu ben araya başkası olmadan direk bunlardan alsam daha mantıklı diyorum!! Yıllık 75tl
    ✓Guzel Hosting: yorumlar iyi paketler ucuz 20-25tl yıllık ama galiba "Reseller" sunucu Radore yıllık 20 TL den başlıyor
    ✓Natro: teknik destek mail-ticket-telefon baya hızlı yıllık 65tl den basliyor
    ✓Veridyen : adını ilk defa duydum ama hız test ve referansı baya iyi yıllık 45tl den başlıyor

Aradığım özellikler;
    ✓aylik sınırsız trafik veya yüksek limit 100-250gb
    ✓Sinirsiz veya 10 subdomain (alt alan adı)
    ✓depolama pek gereksiz 500mb-1gb olsa olur
    ✓3-5 e-posta adresi yeterli
    ✓en önemlisi sunucunun verdiği domain izni 2 sitem var 3.alabilirim 3 adres tek host pakette olacak

Varmı?
    Natro
    Veridyen
    Güzel hosting
    Radore kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veridyen kullanmıştım, gayet güzel hizmet veriyorlar. Natro hostingleri çok kısıtlı ve çok başımı ağrıtmıştı. Tövbe ettim :)

• Natro türkiye'nin en iyi ve en köklü firmalarından bari karşılaştırdığınız firmalar onun ayarında olsun :) Veridyen dediğin firmayı ilk defa duyuyorum büyük ihtimal 3-5 müşterisi olan yeni firmalardan biridir.

sınırsız paketlerinde dilediğin kadar site barındırma imkanın var ve gerçekten güzel hizmetleri

Radore daha çok büyük şirketleri barındırıyor ve hostingde okadar bilindik değil önem vermiyorlar bu işe çok.

• Guzelhosting kullandım. Fiyatlar uygun fakat biraz yavaş geldi niyeyse. Tercihim natro.
  • ✓Veridyen kullanıyorum

✓3 domain eklenebilir

✓Sinirsiz alan+Disk

Yıllık 80 tl

• guzelhostingim var . Şimdilik memnunum

wordpress sitem hızlı açılıyor da opencart sitem yavaş açılıyor
    Web tasarım kodundan mı serverdan mı anlamak istiyorum

Natro'da hostu olan bana 100 mb yer verebilir mi? 1 tane de mysql DB geçici test için sadece
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Güzel hosting te barındırdığım entity framework kullandığım asp.net mvc haber sitem de aynı şekilde yavaş çalışıyor. Önce entity frameworktendir dedim ama yok ondan değil bildiğin yavaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Güzel hosting te barındırdığım entity framework kullandığım asp.net mvc haber sitem de aynı şekilde yavaş çalışıyor. Önce entity frameworktendir dedim ama yok ondan değil bildiğin yavaş.

isimtescilde bir sitem var. yavaş
    aynısını güzel.net'e yükledim yine yavaş
    site 20 saniyede açılırmı be ya

başka server arıyorum yardımcı olabilecek varmıdır? test için
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Veri tabanı bağlantıları var mı?
  • Eğer WordPress kuracaksanız Godaddy Wordpress Yönetimli hostingler en iyisi. Klasik cpanel hostingler için aynı şeyi söyleyemem ama wp kurulumu için bu paketler çok iyi. Serverda sadece wp çalışıyor. Güvenlik çok iyi.
  • verdiyen fiyatları iyiymiş
    netinternet serverlarında barınıyor

araştırmaya devam
  • Veridyeni bende merak ediyorum. Su an icin cloudef firmasını kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat web alanı yetersiz gelmeye basladıgı icin arayıslara girdim

• Ben WNOKTA kullanıyorum, çok memnunum, adamlar bir sistem yapmış tıkır tıkır işliyor, diğerlerinden ayrın en büyük farkı aldığınız hosting 3 site barınıyorsa ayrı ayrı barındırabiliyorsunuz. Ben bir sitemi windows diğer iki sitemi linux sunucularında barındırıyorum, on numara beş yıldız yapmış adamlar tebrik ediyorum ve tavsiye ediyorum.
    wnokta
    Türkiye'nin Kaliteli Hosting ve Domain Sağlayıcısı - WNOKTA
    https://www.wnokta.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasamsin -- 3 Temmuz 2017; 17:14:33 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.